Sommerhus på Bogø

Bogø er blot et af de skønne steder, hvor NOVASOL udlejer sommerhuse i Danmark. Her kan I glæde jer til at nyde de fredelige og naturskønne omgivelser, der inviterer til afslappende vandreture og uforstyrrede ture på stranden. Med et sommerhus på øen har I aldrig langt til en masse spændende attraktioner og aktivitetsmuligheder for hele familien! I kan vælge mellem et bredt udvalg af sommerhuse på Bogø og hvis ikke der lige er noget der frister, så kan I også tjekke vores feriehuse på Møn, der ligger lige øst for Bogø.

Lej et sommerhus på Bogø og få fantastiske ferieoplevelser

Populære feriehuse i Bogø By

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bogø By

Loading...

Feriehuse med spa i Bogø By

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bogø By

Loading...

Hvilke oplevelser ligger nær jeres sommerhus på Bogø?

Når I lejer et sommerhus på Bogø befinder I jer lige midt mellem Møn, Falster og Sjælland, hvorfor I aldrig har langt til et hav af attraktioner, byer og flotte kyststrækninger.  Rundt omkring på øen langs kysten og dæmningerne er der gode lystfiskermuligheder, hvor I kan nyde stilheden og måske endda fange dagens aftensmåltid. I vil også komme forbi en række gode golfbaner, hvis I bevæger jer over på Falster eller Møn f.eks. i Eskildstrup og ved Stege.Hvis I tager turen til Falster bør I bestemt tage en tur forbi Stubbekøbing, som er en gammel købstad med et livligt centrum og en charmerende lystbådehavn. Her kan I opleve en række museer, eller blot bevæge jer rundt i gaderne blandt de mange butikker og restauranter. Færgen Ida sejler fra Bogø til Stubbekøbeing fra maj til september og byder på en hyggelig sejltur på ca. 12 minutter. Hvis børnene ønsker mere fart og spænding på jeres ferie på Bogø kan I bl.a. tage på udflugt til Krokodille Zoo i Eskilstrup, Guldborgsund Zoo & Botaniske Have, og selvfølgelig BonBon-Land, der ligger på Sjælland ca. 40 minutters kørsel fra Bogø. Alle disse attraktioner byder på fascinerende nye oplevelser for hele familien!

Oplevelser nær Bogø

Sommerhus på Bogø i naturskønne omgivelser

Uanset hvor I bevæger jer hen har I aldrig langt fra jeres feriehus på Bogø til naturskønne landskaber, hvor I virkelig kan nyde plante- og dyrelivet hele året rundt og se de fire sæsoners farver forvandle landskabet. Bogø er generelt præget af marker, skov og selvfølgelig den skønne kyststrækning. I finder to skove på øen, der hedder henholdsvis Vesterskov og Østerskov. Vesterskov er en relativ nyplantet skov og i den gamle Østerskov kan I f.eks. opleve den velbevarede Hulehøj jættestue helt tilbage fra bondestenalderen. Gå heller ikke klip af Møns Klint, der byder på et af Danmarks flotteste hjørner. De hvide kridtklinter rejser sig direkte ud af havet og giver et flot syn både fra land og på vandet, hvis I lejer en båd eller booker en sejltur. På Falster venter også flere naturoplevelser og historiske seværdigheder ved f.eks. Halskov Vænge og er oplagt til udflugter på cykel. Her vil I også komme forbi en række fantastiske børnevenlige strande, såsom Marielyst strand. Benyt jer af sommerhusudlejning på Bogø og glæd jer til et væld af skønne oplevelser i fredelige omgivelser.

NOVASOLs sommerhusudlejning på Bogø

NOVASOLs feriehuse på Bogø findes i flere varianter og prisklasser, så I nemt kan finde præcis det hus I er på jagt efter. I kan f.eks. vælge et luksus feriehus med alle tænkelige faciliteter såsom pejs, sauna, spa og endda egen pool. Hvis I ønsker et mere enkelt sommerhus på Bogø har vi selvfølgelig også mere simple feriehuse i Danmark, hvor der virkelig er fokus på afslapningen og hygge med de nærmeste. Hvis hele familien skal med på ferie, kan I også leje et feriehus med husdyr tilladt, hvor jeres hund er velkommen helt uden ekstra omkostninger. I skal blot tilvælge jeres ønsker øverst på siden i søgekriterierne, så kan I garanteret finde den perfekte base til jeres næste ferie på Bogø! NOVASOL ønsker jer en god ferie!