Feriehuse ved Tannisbugten

Området omkring Tannibugten er fuld af aktiviteter og seværdigheder, så vælger I at leje et sommerhus langs Tannisbugten, vil feriedagene hurtig blive fyldt ud med masser af nye oplevelser og det kan være svært at nå det hele på en uge! Af seværdigheder kan vi nævne; Grenen, Danmarks nordligste punkt, den fascinerende Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, museerne i Skagen, og selvfølgelig er Skagensmalerne også en fast bestanddel af ferien i dette område. Den årlige visefestval er også en oplevelse værd, og indenfor 1 times kørsel finder du en lang række andre aktiviteter og attraktioner som bl.a. Fårup Sommerland og Nordsø Akvariet. Der er et utal af lækre restauranter og hoteller der oser af charme og bør opleves. I Skagen vil man opleve en ægte dansk sommerferieby, som ikke findes på samme måde når man lejer sommerhus andre steder i Nordjylland.

Sommerhus Tannisbugten

Populære feriehuse i Tannisbugten

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tannisbugten

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tannisbugten

Loading...

Guidede ture til lands og vands

I kan hurtig få en dag til at gå med gåture rundt blandt de charmerende gule huse i Skagen. I kan nemt komme med rundt på en guidet tur, hvor I kan høre alt om livet i Skagen og få info om byen og dens lange og spændende historie. I har også mulighed for at komme på tur rundt med en bus og I kan sågar også opleve Skagen fra søsiden, hvis I hopper med på tur ombord på museumsskibet. Lej et sommerhus i Skagen, hvis I vil komme helt tæt på dette unikke og fantastiske område!

Naturen er nok den største seværdighed ved Tannisbugten og en som familien kan udforske sammen året rundt. Her er I omringet af hav, skønne badestrande, fantastiske naturområder og flere solskinstimer end i resten af landet. I området har I bl.a. Råbjerg Mile, Grenen, en række hede- og klitplantager, og tager I lidt længere sydpå kan I udforske Limfjordens smukke omgivelser samt meget andet. Når I vælger et af vores sommerhuse ved Tannisbugten, skal I absolut tage på en dagsudflugt til de mange velkendte naturseværdigheder, hvis I vil opleve det unikke ved området.

Sommerhuse ved Tannisbugten

Hos NOVASOL finder I et meget stort og alsidigt udvalg af sommerhuse langs Tannisbugten. Området har altid været en elsket feriedestination og derfor er der er også mange dejlige sommerhuse i området. NOVASOL har eget kontor i området og vi kan derfor altid hjælpe med, at finde det helt rette sommerhus til jer.