Planlægger du en grupperejse? Ferie med familien i flere generationer, den runde fødselsdag, brylluppet eller et firmaarrangement? 

Hos NOVASOL finder du et stort udvalg af store ferieboliger, som kan danne en super ramme for et ophold med en større gruppe. Disse ferieboliger kan bruges til mange forskellige anledninger; den store familiefest, det romantiske bryllup, en miniferie med alle vennerne eller til et event eller forretningsmøde. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

I Skandinavien, Central- og Sydeuropa tilbyder NOVASOL sommerhusudlejning landesteder, slotte og ekstra store sommerhuse til grupper, så alt du skal gøre er, at bestemme destinationen for din næste grupperejse. Hvis du vælger at leje et feriehus til grupperejsen, får du følelsen af frihed og fleksibilitet, når så mange mennesker skal samles. NOVASOLs store sommerhuse er den ideelle ramme for hyggelige sammenkomster, samtaler og timers sjov. Sommerhusenes faciliteter og muligheder står beskrevet i de individuelle præsentationen af huset, så du sikkert kan vælge det sommerhus, der passer til din gruppe. Blandt de ferieboliger, som NOVASOL tilbyder, finder du et udvalg af landejendomme, der er ideelle til store grupper, hvad enten det er til en ferie eller en særlig begivenhed, i stor eller lille skala, herunder bryllupper, fødselsdage og firmarrangementer.

Stort feriehus Marielyst

Store feriehuse med pool til grupperejsen


Hos NOVASOL finder du en række store sommerhuse med pools i Danmark, Spanien, Frankrig og en række andre destinationer, der er meget populære blandt danskerne. Til en ferie med flere generationer kan et af disse huse, være helt perfekt. Her kan børnene plaske rundt i poolen, mens de voksne dels kigger på og hygger sig sammen. Mange af disse, og en række andre sommerhuse, kaldes også aktivitetshuse, hvor du i tillæg til poolen finder sjove aktiviteter som billard og bordtennis. Så om det er børnene, der skal være aktive i hele ferien eller det er et firma, hvor det professionelle er i fokus, dog med plads til socialtsamvær og sjov, vil de store feriehuse med pool og andre aktiviteter være helt perfekte.

Feriehuse til de store begivenheder 


Vil du gerne holde dit bryllup i unikke og private rammer, hvor der er god plads til overnattende gæster? Eller vil du gerne samle de gamle venner eller skoleklasse til en ekstra speciel genforening? IEn del af de største feriehuse kan rumme mange mennesker, i unikke og atmosfærefyldte omgivelser, som vil give din særlige begivenhed en ekstra dimension. 

Slot Tyskland

Fordele ved at leje en af de store ferieboliger til grupperejsen

  • Privatsfære –Muligheden for at være sammen på en uforpligtende måde. Her er plads til at være sammen om tingene, men den enkelte gæst kan også trække sig tilbage og være alene.
  • Frihed – I skal ikke nå noget til et bestemt tidspunkt, men kan bestemme alt selv.
  • Individualitet – I kan arrangere jeres arrangement helt individuelt, så alt bliver, som I vil have det.
  • Fællesskab fra starten – Venner og familie kan involveres i planlægningen fra starten.
  • Feriemuligheder – I forlængelse af festen kan I tilbringe et par afslappende dage på stedet.

Se alle vores ferieboliger i 19 lande