Feriehuse på Sicilien

Sicilien præsenterer sig som naturens, kunstens og kulturens ø. Den er flot og frodig, har skønne strande og omgivet af det blå hav. Øens bevægede fortid kan i dag aflæses mange steder. Den kendte by Syrakus på øens østkyst, tidligere græsk koloni i antikken, indbyder dig til at bese fantastiske arkæologiske fund. Verdensberømt er Valle die Templi. Vandsportsfolket kommer på Sicilien helt til deres ret, og særlig populært er windsurfing. Sicilien er en af de mest populære destinationer for feriehuse i Italien.

Oplev mange fantastiske byer med et feriehus på Sicilien

Populære feriehuse på Sicilien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Sicilien

Loading...

Feriehuse med pool på Sicilien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Sicilien

Loading...

Feriehuse på Sicilien - oplevelser for hele familien

Sicilien er den største ø i Middelhavet og har masser af smukke strande, maleriske byer og utallige fantastiske feriehuse lokker hele året besøgende fra hele verden. Øen ligger ud for spidsen af den italienske støvlespids, er det forbundet gennem Messinastrædet til fastlandet. Med en ferie på Sicilien kan i holde badefere ved det Tyrrhenske Hav, Det Ioniske Hav og Middelhavet. Øen har en meget varieret natur med høje bjerge, vulkanen Etna, bølgende bakker og storslåede kyster langs det smukke og azurblå hav. 

Besøg de mange mindre øer, som ligger rundt om Sicilien. I den nordvestlige del finder man øen Ustica, på den vestlige side ligger Egadiøerne og ud for sydkysten ligger øen Pantelleria, og de Pelagiske øer og gemmer sig. De er mange steder muligt at tage på udflugter med båd, hvor hele familien sagtens kan være med. De Æoliske Øer med de to vulkanske øer Stromboli og Vulcano er på listen over verdens naturarv af UNESCO.

Hold badeferie fra et feriehus på den Sicilienske kyst

Feriehus tæt på historiske seværdigheder på Sicilien

Sicilien har haft en lang historie, der var præget af de store kulturer, som Grækenland og Romerriget, hvilket mange arkæologiske fund vidner om. Syracuse og Felsnekropolis af Pantalia, det arkæologiske område i Agrigento og resterne af en af de antikke græske byer var ligesom de sene Roman Villa, Romana del Casala i byen Piazza Armerina udnævnt til et World Heritage Site af UNESCO. De ni byer i Val di Noto repræsenterer en samling af byer i siciliansk senbarok er og er af god grund, World Heritage.

Sicilien er sammen med de omkringliggende øer en autonom region i Italien, der er opdelt i provinserne Agrigento, Caltanissetta, Enna, Ragusa, Siracusa og Trapani, såvel som storbyområderne i Catania, Messina og Palermo. Byen Palermo på den nordvestlige kyst med 674 tusinde indbyggere, er hovedstaden i regionen. Byen har store seværdigheder fra den arabiske Norman periode. Dem dag i dag kan i se de store katedraler i Cefalù og Monreale, der ligeledes er et World Heritage Site hos UNESCO. Sicilien bevarer fremragende historie, mange kulturer og tilbyder de bedste betingelser for en uforglemmelig ferie i en feriebolig i Italien.

Oplev smuk natur og azurblåt hav med et feriehus på Sicilien

Tips og tricks til ferien på Sicilien

Indbyggerne i Acireale på den nordøstlige del af Sicilien fejrer hvert år et karneval. Dette er stort og smukt og gentages hvert år i August. Lejer i et feriehus i Italien i sommermånederne, kan i tage karneval rundt om i landet. Det er noget som italienerne gør meget i. Karnevallet i Acireale har sin oprindelse i de 16. århundrede.

Mad og vin på ferien i Italien og Sicilien

Er i til gode smagsoplevelser kan i på jeres vej  rundt på Sicilien smage De Pachino tomater, ekstra jomfru olivenolie, lokale kapers, oliven Nocellara af Belice, og stikkende pærer. Dette er de delikatesser, som Sicilien er mest kendt for. I kan også tage en tur forbi det lokale marked og handle disse ingredienser og selv lave lækker siciliansk mad, sammen med venner og familie i feriehusets køkken. Den typiske fødevarer, som maden i laves af på Sicilien, er mest fisk og skaldyr samt lækre grøntsager. Til hovedret er det normalt af få sværdfisk med tomatsauce, oliven og andre ingredienser. I kan ofte få pastaretter med sardiner. En anden lokal spicialitet er kalvekød med hårdt kogt æg, blåskimmel og andre ingredienser. Nyd disse delikatesser, når du er i køkkenet i din feriebolig på Sicilien!.

NOVASOL somerhusudlejning har et stort udvalg af feriehuse på Sicilien. Tag en tur gennem vores store udvalg af feriehuse i Italien og find netop det feriehus, som passer til din familie og jeres behov. I kan for eksempel leje et feriehus med pool og havusigt på Sicilien. Book jeres hus online allerede i dag.