Feriehus i Marche

Lej et feriehus med havudsigt i Italien

Feriehus i Marche

Feriedestinationen Marche ligger i det centrale Italien, helt ud mod Adriaterhavet og har masser af skønne sandstrande, hvor I kan nyde solens varme stråler fra jeres feriehus i Italien. Marche beskrives af mange som Toscanas lillebror, en region der er fyldt med bjerg, strande og vinmarker, som er mindre turistet end de mere kendte feriemål i Italien. Lejer I et feriehus i Marche vil der være masser for jer at opleve på ferien. Spændende ture venter jer i Marche og her kan I blandt andet se et af verdens mindste lande San Marino i nord, eller tage en tur til Marcerata der er en af de største byer i Marche. I kan også tage til en af fantastiske sandstrande, tage på cykel eller vandretur i den smukke natur eller bare slappe af i et feriehus med pool. På en ferie i Marche er det oplagt at nyde den smukke og varierede natur med bjerge i vest og bakkede landskab i øst, hvorfra man har udsigt over Adriaterhavet. Marche er et af de områder i Italien som er mest rig på historie, hvilket I kan opleve med et feriehus tæt på byer som Pesaro, Ancona, Marcerata eller Ascoli Piceno. I Marche har man, som i store dele af det øvrige Italien, mulighed for at nyde godt af gode vine og lækre lokale retter. Holder I ferie i Marche er der noget at se og lave for enhver smag og uanset om I lejer et feriehus med pool eller en ferielejlighed med havudsigt. Mulighederne er nærmest uendelige, og I bestemmer selv, om I vil holde en afslappende ferie med sol, varme og badning, en aktiv ferie med lange cykel eller vandreture eller opleve de mange smukke storbyer, der er rige på både historie og kultur. 

Oplevelser og aktiv ferie venter jer fra et feriehus i Marche

På en ferie i Marche kan man opleve en fantastisk natur, som består af en fantastisk kombination af bjerge, bakker, skove og smukke sandstrande langs Adriaterhavet. Denne kombination giver feriegæster et hav af muligheder for oplevelser og aktiviteter på ferien i Marche. Især hvis familien ønsker sig en aktiv ferie, er Marche stedet at feriere. Her kan I nemlig tage lange vandreture på afmærkede ruter. Ruterne er mange og findes i forskellige sværhedsgrader spredt over hele Marche. Er I til en bjergtur med havudsigt kan I gå på Parco del Conero ruten, en hård, men stille vandrerute, hvor man går igennem den hyggelige by Sigolo og har udsigt over Adriaterhavet. En anden vandrerute i Marche der også er en smule udfordrende, er Lame Rosse, der beskrives som en ”mini-Grand Canyon”. Dette er en vandrerute der ligger op til en lang tur i bjergene, hvor det ofte er stejlt og sommetider en smule koldt, men yderst smuk! Udover de mange vandreruter i Marche, kan I tage ud og opleve hele to nationalparker i Marche, nemlig National Park Sibillini Mountains og Conero National Park, der kendte for deres varierede flora og fauna. I disse parker kan man tage på rideture, fugleture, køre mountain bike eller leje kajakker ved de store søer.

Populære feriehuse i Marche

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Marche

Loading...

Feriehuse med pool i Marche

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Marche

Loading...

Cykel eller badeferie fra en feriebolig i Marche

Det bakkede landskab i det centrale Marche er perfekt til de feriegæster som ønsker at cykle på deres ferie. Her kan I finde afmærkede cykelruter eller bare cykle ud i det fri og lave jeres egen rute. I kan tage udfordrende ture eller hyggelige cykelture, hvor hele familien kan være med. Som nævnt ligger hele den østlige side af Marche ud til Adriaterhavet og lejer I et feriehus i Marche, vil I kunne få jer en rigtig badeferie ved stranden, hvor i kan tage lange slentreture langs vandet, slikke sol eller bade i Adriaterhavet. Er familien ikke til strand, kan man med NOVASOL sommerhusudlejning i Italien leje sommerhuse med pool, hvor I kan slappe af og nyde solen i ro og mag.

Lej et feriehus i Marche og få en badeferie ved Adriaterhavet

Byer som kan opleves fra et feriehus i Marche

Hvis I er den type feriegæster som elsker at tage på dagsture og opleve det landskab, som feriehuset ligger i, vil I sent blive skuffede i Marche. Regionen er spækket med spændende byer, historiske vartegn og unik natur. En af de mest besøgte byer i Marche er Ancona, der ligeledes er regionens hovedstad. En meget historisk by, som er smukt beliggende på Adriaterhavskysten. Anconas centrum ligger en smule højt på et mindre bjerg og rummer en masse historiske og religiøse seværdigheder. Her kan man blandt andet opleve den smukke katedral Cattedrale di San Ciriaco. Ancona er kendt for sine mange dejlige strande, der ligger midt i byen, såsom Spiaggia del Passetto. På et af Ancona store torve kan I se Fontana del Calamo, et smukt springvand med bronzefigurer, der afbilleder mytiske skabninger. Går I jer en tur langs havnen i Ancona vil i kunne opleve Lazzaretto, en gammel karantænestation for sømænd, som er bygget på en kunstig ø. Ancona er en gammel og yderst charmerende by, som byder på et hav af oplevelser og tilbud. I Ancona finder man også en gågade, hvor i kan shoppe samt massevis af hyggelige italienske restauranter og cafeer langs havnen, hvor I kan nyde gode vine og italiensk mad.

På jeres ferie i Marche bør i også opleve den hyggelige kystby Pesaro, der er kendt som ”cyklernes by”. Dette tilnavn har Pesaro fået takket være et stort netværk af cykelstier langs kysten og i selve byen, hvilket har gjort Pesaro til den by i Italien, hvor der er flest cykelister. Er man til cykelferie, eller elsker I bare at opleve hyggelige byer og smukke seværdigheder fra cyklen, er Pesaro en oplagt destination for jer at leje et feriehus i Italien. Et af byens største seværdigheder er Ducal Palace, et smukt rennæsance palads fra det 15. århundrede. En anden attraktion, som er vældig populær at se på ferien i Italien er Rocca Castanza, en smuk gammel borg, der rummer en masse historie. Hvis I lejer et feriehus ved Pesaro har I rig mulighed for at shoppe, spise lækker italiensk mad ved havnen eller bade på en af byens mange kendte strande ved Adriaterhavet. Pesaro er uden tvivl den mest populære ferieby i Marche og måske et af de mest populære stedet at leje feriehuse i Italien og det er der mange grunde til. En af dem er de mange fantastiske strande ved det varme Adriaterhav. Derudover er byen i sig selv hyggelig og fyldt med attraktioner, shopping og enestående seværdigheder, mens naturen omkring byen gør sit til at turister fra hele verden hvert år kommer tilbage hertil for at holde ferie.

En anden by, som mange feriegæster besøger i Marche er Marcerata. I Marcerata vil I kunne opleve en meget moderne by, der stadigvæk den dag i dag bærer præg af Italiens rige historie, hvilket i høj grad kommer til udtryk i byens centrum. Her vil I blive mødt af en lang række smukke torve, der kan dateres tilbage til renæssancen. Størst og flottest af disse er Piazza della Libertá. Noget andet man bør se i Marcerata er Palazzo Buonaccorsi, et gammelt museum, hvor man kan se Eneide Hall, der er et stort rum med malerier fra det 18. århundrede. Besøger I Marcerata er et godt tip at tage en tur forbi universitetsdistriktet, hvor man finder nogle gode jazz-klubber og et hyggeligt cafemiljø, hvor man kan nyde en espresso eller cafe latte i solen. Marcerata ligger inde i det centrale Italien, hvorfor der er langt til havet, men frygt ej, I kan sagtens få en badeferie alligevel. Med NOVASOL sommerhusudlejning kan I nemlig leje flere store sommerhuse i Italien med pool, hvor I kan ligge og nyde solen eller tage jer en svømmetur, hvis det bliver for varmt.

Hold ferie i smuk natur i Marche, Toscanas ukendte lillebror

Gastronomi med et feriehus i Marche

Holder familien ferie i Italien, vil I altid nemt kunne finde god mad på hyggelige restauranter og cafeer. Marche er kendt for store saftige t-bone steaks, god rødvin og masser af lokalproduceret olivenolie. En specialitet i Marche, der er værd at prøve er oliven ascolana, der er oliven fyldt med kød og derefter stegt på panden. Ellers vil I altid kunne finde en god pizza eller pastaret, der ofte vækker begejstring hos de mindste. Har I lejet et feriehus tæt på Adriaterhavet, vil maden på restauranterne, især dem ved havnene, være inspireret af fisk og skaldyr. Er I til gode vine bør I prøve Marches lokaleproducerede Bianchello del Metauro eller Colli Maceratesi Bianco.  

Skal familiens næste være i et feriehus i Italien? Hvis ja, så husk at booke i god tid, hvis I vil af sted i sommermånederne. Vores mange feriehuse i Marche er nemlig i stor efterspørgsel og man skal være ude i god tid for at få det størst mulige udvalg i sommerperioden. Book allerede i dag og få en fantastisk ferie i Italien!

Lej et sommerhus med pool i Italien