Sommerhus på Als

Udsigt over Sønderborgs historiske havnefront og middelalderborgen Sønderborg Slot

Sommerhus på Als

Hvis du drømmer om vaskeægte vandkantsidyl under ‘sydlige’ himmelstrøg, så er Als en oplagt destination. Danmarks 7. største ø byder på masser af oplevelser store som små, og uanset hvor du holder ferie på Als, så er du altid tæt på øens mange børnevenlige strande og hyggelige byer. Alt sammen tilsat den helt særlige stemning, du kun finder på de danske øer. Lej dit sommerhus på Als herunder, og opdag alt hvad den charmerende ferie-ø i Sønderjylland har at byde på.

Populære feriehuse på Als

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Als

Loading...

Feriehuse med sauna på Als

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Als

Loading...

Et hav af spændende oplevelser

Når du booker et sommerhus på Als, kommer du ikke til at kede dig. Udover øens mange skønne strande og smukke natur, byder Als på masser af spændende seværdigheder og attraktioner, herunder den naturvidenskabelige oplevelsespark UNIVERSE i Nordborg. Ligesom resten af Sønderjylland har Als en lang og fascinerende historie, der strækker sig mere end 1000 år tilbage. Den kan du dykke ned i flere steder, men især i øens største by Sønderborg, hvor blandt andet Sønderborg Slot fra 1200-tallet er et besøg værd. Sønderborg er også hjemsted for Ringriderfesten, der er blevet afholdt siden 1888 og hvert år tiltrækker op imod 40.000 gæster fra nær og fjern. Du kan læse mere om at holde ferie på Als herunder.

3 gode grunde til at leje et sommerhus på Als

Overalt på Als er der rig mulighed for at komme helt tæt på øens smukke og alsidige natur. Især på Sydals, hvor du blandt andet finder halvøen Kegnæs, der også er et af de mest populære sommerhusområder på Als. Lige på den anden side af den unikke natur-dæmning Drejet, der forbinder halvøen med resten af Als, ligger det store sommerhusområde Skovmose og den populære Skovmose Strand. Vi anbefaler ferie på Als, hvis du er til:

Ø-stemning: Selvom Als er brofast med Jylland og resten af Danmark, så er den unikke ø-stemning stadig intakt.

Lokal charme: Hele regionen er kendt for sin helt særlige lokale atmosfære og særpræg, og Als er ingen undtagelse. Det kommer blandt andet til udtryk i kulturen, traditionerne og den særlige dialekt.

Smuk natur: Als bugner med skønne naturoplevelser, smukt indrammet af de idylliske kyster og brede sandstrande.

NOVASOL - Sommerhusudlejning på Als siden 1968

Når du lejer et sommerhus på Als sammen med NOVASOL, får du altid et godt udgangspunkt for en endnu bedre ferie. Herfra kan du udforske Als’ mange spændende seværdigheder og attraktioner, tage på eventyr i øens smukke natur, eller bare blive ‘hjemme’ foran pejsen med en god bog. Hos NOVASOL finder du altid Danmarks største udvalg af unikke ferieboliger, uanset om du drømmer om traditionel sommerhusidyl tæt på naturen, luksus lige i vandkanten, eller noget helt tredje. Du kan browse alle sommerhuse på Als lige her, eller gå på opdagelse i vores mest populære kollektioner.