Sommerhus på Sydals

En ø-ferie midt i Danmarkshistorien. Det er hvad, der venter jer, når I lejer et sommerhus på Sydals. Øen ligger nemlig naturskønt ved den tyske grænse, hvor flere af dens større byer vidner om store slag, tidligere tysk dominans og nationalfølelse. Når I holder ferie på Sydals, er I tæt på både hav, større byer og det jyske fastland. 

Alt dette gør Sønderjylland til yderst attraktivt sommerhusland, hvilket bestemt også afspejler sig i vores sortiment af sommerhuse på Sydals. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af alt lige fra det helt klassiske, træbeklædte af slagsen til stråtækte gårde samt mere moderne fortolkninger. Alle rummer de både jer som par, jeres udvidede familie eller den store vennegruppe, der rejser sammen hvert år, ligesom jeres hund eller kat også er velkommen i størstedelen af husene.  Særligt attraktivt for jer, der rejser i grupper eller børn, er vores store udvalg af aktivitetshuse, der byder op til leg og selvbestaltede turneringer i bordtennis etc. og dem med enten pool, spa og sauna. Er I samtidig også nogle af dem, der elsker at kigge på vand, når I holder ferie, har vi også et stort antal sommerhuse med panoramaudsigt og i gåafstand til  stranden.

Når I lejer et sommerhus på Sydals, stempler I ind til en ferie med frihed som fortegn. I bestemmer selv, hvordan jeres dage skal udfyldes og i hvilket tempo de skal foregå. Det er det smukke ved et sommerhusophold i Danmark; I er herrer i eget sommerhus!

Ferienwohnung Sydals - Als

Populære feriehuse i Sydals

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sydals

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sydals

Loading...

Sydals er lige med historie, kultur og natur

“Bitten” hedder færgen, der sejler jer fra Faaborg til den nordlige del af Als, og søvejen bliver af flere udnævnt til at være den smukkeste vej til øen. I kan dog også vælge at køre fra fastlandet og nå Sydals via området omkring Sønderborg. Byen her er bestemt også et af de steder, I bør udforske, når I ferierer på disse breddegrader. Det er nemlig her, at I kan blive meget klogere på Krigen i 1864 og se Dybbøl Mølle. Ydermere er købstaden et must for jer, der elsker at fylde jeres afbræk med gode gourmetrestarurant-besøg, shopping og forskellige kulturelle tilbud som musik, teater og museer. En stor del af det at holde ferie i et sommerhus på Fyn er også nærheden til naturen, som er vanvittig pittoresk. Bølgende marker, møder skove, der bliver til enge og alt sammen er det omkranset af det smukkeste hav. Det betyder også, at Sydals er hjemstavn for nogle af de bedste strande, hvorfor I bestemt bør besøge Mommark Strand og Kærneland Strand samt Kegnæs Drej.

Attraktioner og seværdigheder på Sydals

Naturen er noget for sig selv på disse breddegrader, ligesom både historiske og kulturelle sights ligger som perler på en snor. Området er unikt og en ferie i et sommerhus på Sydals kalder på særegne oplevelser som nævnt ovenfor. Vi anbefaler jer dog også at gøre følgende: 

  • Mørkevandring i naturen

Gå mørket i møde! Sydals er et af de allermørkeste steder i kongeriget, og det er derfor oplagt, at I begiver jer ud på en nattevandring befriet fra kunstigt lys og gadebelysning. Tag godt med tøj på, pak en taske med lidt natmad og forude venter jer en uforglemmelig oplevelse. Husk for guds skyld at vende jeres hue eller sweater, så I ikke bliver taget af en af området lygtemænd, der elsker at lede nysgerrige sjæle i fordærv.  

  • Udsigten ved Gammel Pøl Fyr

Slå et smut forbi fyret ved Gammel Pøl, der knejser stolt lige der, hvor Sydals møder det Sydfynske Øhav. Fyret har stor historisk betydning for området, fordi det er et vidnesbyrd om dengang Sønderjylland var under tysk styre. En dag her byder altså både på en tidsrejse tilbage til begyndelsen af 1900-tallet, mens naturelskere bestemt heller ikke går forgæves. 

  • Livet ved Vibæk Vandmølle

I befinder jer midt i det historiske Danmark, og derfor er I bestemt også nødt til at slå et smut forbi den eneste bevarede af de 10 alsiske vandmøller. Vibæk Vandmølle er et idyllisk eksempler af fortiden med arrangementer og rundvisninger på mølleanlægget året rundt. 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at tryghed og service er nøglen til en uforglemmelig ferie. Netop derfor er vi med jer på hele rejsen – både før, under og efter – så du altid føler dig i trygge hænder, når du holder ferie sammen med NOVASOL. På vores nærmeste servicekontor står vi altid klar med en hjælpende hånd eller et lokalt ferietip. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.