Sommerhusudlejning i Sønderborg

nyd et sommerhus i sønderjylland omgivet af smuk natur

Sommerhusudlejning i Sønderborg

Lej et sommerhus i Sønderborg og giv familien en ferie lidt ud over det sædvanlige i royale omgivelser. Her får du den perfekte kombination af smuk natur, byliv og historiske attraktioner så som Augustenborg, der er hjemsted for ringridning. Man kan også se Dybøl Mølle og Banke, der danner rammerne om krigen i 1864 eller Gråsten Slot, hvor kongefamilien har deres sommerresidens. Sønderborg by er spækket med oplevelser hele året rundt, og især i sommerperioden vil man kunne se og deltage i events og guidede ture rundt i området. Oplevelserne i naturen, står nærmest i kø. Tag en gåtur på gendarmstien, hop op på hesten ved Gråsten eller tag på fisketur ved de mange søer. Nær Sønderborg venter også Danmarks eneste Oplevelsespark, nemlig Universe. Her kan hele familien gå på oplevelse og prøve sjove forlystelser som VR coasteren, VR Paradrop eller tage en klatretur på Sky Trail. Det bedste af det hele er, at du får 25% rabat til Universe, når du lejer et sommerhus med NOVASOL.  Alt dette og meget mere venter jer, når I lejer et sommerhus i Sønderborg, så det er bare om at komme afsted!

Populære feriehuse i Sønderborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sønderborg

Loading...

De 7 bedste oplevelser fra et sommerhus i Sønderborg:

  1. Tag hele familien med til oplevelserparken Universe du får 25% rabat med NOVASOL

  2. Brug en dag i kulturens og historien tegn på Sønderborg Slot og Museum 

  3. Oplev krigen i 1864 fra første parket på historiecenteret Dybøl Banke 

  4. Bliv royal for en dag med en guidet omvisning ved Gråsten Slot 

  5. Tag en gåtur på Europas første kvalitets vandrevej; Gendarmstien

  6. Vemmingbund Strand er områdets mest populære og børnevenlige strand

  7. Prøv kræfter med det legendariske 'Sønderjyske kaffebord' i Gråsten

mor og søn på cykeltur fra deres sommerhus i Sønderborg

Hvorfor leje sommerhus i Sønderborg?

Der er rigtigt mange gode grunde til, at leje et sommerhus i Sønderborg. Det er blandt andet den smukke natur, som gør dette sommerhusområde så efterspurgt. Nærheden til hav, de mange gode og børnevenlige badestrande samt Danmarks længste kystskov, skaber nemlig nogle fantastiske rammer omkring din sommerhusferie. Hos NOVASOL finder du helt sikkert et sommerhus, der vil passe til dig og din familie. Vi har feriehuse i alle prisniveauer og med alle tænkelige faciliteter. Uanset om du er til et sommerhus med pool eller med havudsigt, så kan du finde det hos os! Et sommerhus på Als vil ligeledes give dig maksimal frihed til planlægge din ferie nøjagtigt som den passer dig. Du bestemmer selv om der skal soves længe, spises ude eller hjemme og hvad dagens program bringer. Fra et sommerhus i Sønderborg vil du være tæt på de mange spændende aktiviteter og den gamle by, som er fuld af historie og kultur, og som nemt kan nåes til fods, i bil eller på en lejet cykel!  Selve Sønderborg by byder på et hav af lækker gastronomi og hyggelige restauranter, hvor i kan nyde en kop kaffe i solen. Her finder i også svømmehal og biograf - to klassiske aktiviteter, hvis det dansker sommervejr driller! Så hvad venter du på? Book dit sommerhus i Sønderborg allerede i dag og find netop det hus, som giver jer en drømmeferie!

Lej et sommerhus i Sønderborg til en aktiv ferie

Fra et hvert sommerhus i Danmark, vil man have nem adgang til den skønne natur, der giver de perfekt rammer til en aktiv ferie for hele familien! Vi har allerede nævnt Gendarmstien herover, men området omkring Sønderborg er fyldt med flotte naturstier, hvor i kan tage lange og korte traveture. I kan tage en 3km lang tur på Teglværksstien, der går forbi 8 gamle teglværker. I kan også tage Alssundstien, der er 9km lang og begynder ved Sønderborgs smukke koncerthus, Alsion. Den smukkeste tur er dog Nydamstien, der er 7km lang og går langs havet samt gennem skov. Dette er blot et udsnit af de mere end 15 gåruter, som kan findes ved Sønderborg. Ynder I at cykle på jeres ferie, så er Sønderborg også et helt perfekt sommerhusområde! Her finder i nemlig cykelruter for enhver smag. Der er 10 kortere ruter på omkring 20km, 4 lange ruter på 70-100km og hele 2 forskellige mountain bike ruter. Fra et sommerhus i Sønderborg, vil du heller aldrig have langt til sjove aktiviteter som ridning på udlejningsheste, kitesurfing og windsurfing ved de mange gode strande i Sønderborg. Er man til golf, så kan man også få sin  lyst stillet her. Der er nemlig intet mindre end 3 gode golfbaner ved Sønderborg. På de mange børnevenlige strande kan man spille beachvolley, det er blandt andet tilfældet på Vemmingbund Strand.