Sommerhus på Kegnæs

Den lille halvø Kegnæs, på det sydlige Als, er en idyllisk perle, der emmer af charme. Når I lejer sommerhus på Kegnæs, kan I glæde jer til skønne badestrande, en uberørt natur og små, autentiske landsbyer. Samtidig ligger Kegnæs kun en kort køretur fra mange af Sønderjyllands seværdigheder og attraktioner. Der findes flere spisesteder og mulighed for dagligvareindkøb i området. Vil I mærke urbane vibrationer? Så besøg den gamle købstad Sønderborg eller kryds grænsen og gå på opdagelse i Flensborg. Kegnæs går ofte under betegnelsen "Lille Skagen" pga. de mange solskinstimer og det særlige lys. En ferie her er ren balsam for sjælen.

Landskab på Kegnæs

Populære feriehuse i Kegnæs

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kegnæs

Loading...

Feriehuse med spa i Kegnæs

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kegnæs

Loading...

Hvorfor leje sommerhus på Kegnæs?

  • Mange solskinstimer og et unikt lys

  • Skønne, børnevenlige badestrande

  • Idylliske omgivelser samt ro og fred

  • Tæt på Sønderborg, Universe og grænsen

  • Stort udvalg af godt beliggende sommerhuse

Strande ved jeres sommerhus på Kegnæs

Strandene på Kegnæs ligger i et Natura-2000 område. Dette betyder, at brug af vandscootere og jetski er forbudt, så her er fred og idyl for alle pengene.

Sønderby Strand: Børnevenlig sandstrand med toilet, parkering og kiosk.

Østerby Strand: Ligger i naturskønne omgivelser med parkering tæt på. Stranden er rolig og børnevenlig.

Unikke oplevelser ved jeres sommerhus på Kegnæs

Få udsigt til ”hele verden” eller i hvert fald til Tyskland fra Kegnæs Fyrtårn. Det historiske fyrtårn er åben for besøg om sommeren og herfra har I en mageløs udsigt over området. Gå på opdagelse i de små landsbyer Sønderby, Vesterby og Østerby og få en snak med den lokale befolkning, der gerne fortæller om deres elskede område.

Læg vejen forbi Kegnæs loppemarked og få en anderledes souvenir med hjem fra ferien. I Kegnæs Kirke, fra 1615, kan I mærke historiens vingesus og måske har I lyst til at deltage i en lokal gudstjeneste? Gå på opdagelse i naturen og nyd en afslappende dag på stranden med sol, hav og sand. Ture på stranden er en af de aktiviteter, som mange forbinder med sommerhusudlejning i Danmark. Her nyder vi den friske havluft, det rene badevand og de smukke horisonter, som gør godt for både krop og sjæl.

Sjove aktiviteter nær jeres sommerhus på Kegnæs

Når I lader et sommerhus på Kegnæs danne rammen om ferien, er det oplagt at være aktive i naturen. Tag vandrestøvlerne på og gå på opdagelse i Naturreservatet Trillen, der ligger langs Hørup Hav. Fra et udsigtstårn på ruten, kan I studere det rige fugleliv i den enestående natur. En anden populær vandrerute er Gendarmstien, der strækker sig helt fra Hørup Hav til Padborg. Området er også perfekt til cykelture med madpakke i rygsækken. Der findes flere steder på Kegnæs, hvor der kan lejes cykler. 

Træk i et par røjsere og find en rolig plet til en meditativ stund med fiskestagen i hånden. Der findes flere gode fiskesteder på Kegnæs, bl.a. Kegnæs Ende. På Als kan I også tage på guidede rideture, spille golf, surfe og kitesurfe samt opleve naturen på segway ture, hvor kyndige guider fortæller om naturen og områdets historie.

Udflugter fra jeres sommerhus på Kegnæs

Når I lejer sommerhus på Als har I et hav af spændende udflugtsmuligheder inden for rækkevidde. Besøg Vibæk Vandmølle der ligger idyllisk mellem Høruphav og Skovby, og se hvordan man malede korn i gamle dage. På Als finder I også Universe, der er spækket med sjove og lærerige aktiviteter for store og små. Når I lejer sommerhus gennem NOVASOL får I rabat på entreen til Universe.

I må ikke gå glip af et besøg i den hyggelige købstad Sønderborg, hvor der venter jer masser af spændende shopping og historiske seværdigheder. Lad også turen gå forbi Sønderborg Slot, som ligger utrolig smukt og har en stor historisk betydning for Danmark. Et andet must er Historiecenter Dybbøl Banke. Her bliver I hvirvlet ind i en af Damarks historiens mest spændende kapitler. Oplev krigen i 1864 med kanon buldren og nybagte pandekager, mens soldaterne fortæller. Overfor det flotte historicenter, ligger Dybbøl Mølle, som også er åben for besøgende. Møllen er om noget blevet symbolet på områdets hostorie.  Endelig er det oplagt med en shopping tur over grænsen, hvor der kan hentes ferie-forsygninger i de mange grænsebutikker.

Vælg sommerhus på Kegnæs til en ferie i børnehøjde

Kegnæs og Als er det oplagte valg til en ferie for børnefamilien. Den unikke kombination af dejlige strande, sjove aktiviteter og børnevenlige attraktioner og seværdigheder, gør området til et paradis for familiens yngste. Både Universe og Historiecenter Dybbøl Banke, som er beskrevet ovenfor, er super velegnede for børn. På Vollerup minigolf og legeplads kan ungerne boltre sig i timevis. Udover minigolfbanen findes en sjov legeplads og masser af tamme dyr som I kan klappe og kæle med. I området kan I også prøve en digital skattejagt med Geochacing, spille fodboldgolf eller prøve en tur i Go-card. I Sønderborg kan I komme på en hestevognstur i de idylliske gader. Vil I være kreative er et besøg i Papirmuseets By eller Lys i laden et must.

Særlige oplevelser fra jeres sommerhus på Kegnæs

Ingen ferie i Sønderjylland uden et sønderjysk kaffebord! Det traditionelle kaffebord med et hav af kager og søde sager, er et drømmesyn for enhver skikmund og noget helt særligt for området. En anden unik oplevelse som udelukkende findes i Sønderjylland er Ringridning. Der afholdes ringridningsstævner flere steder i løbet af sommeren, så tjek kalenderen hos det lokale turistbureau og oplev denne festlige tradition helt tæt på.

Sommerhusudlejning på Kegnæs

Hos NOVASOL har vi eget lokalt servicekontor i Sønderborg. Det betyder, at I aldrig er langt fra gode råd til jeres ferie i Sønderjylland, eller hjælp i løbet af jeres ophold. Alle medarbejderne på kontoret er lokalkendte og kan altid komme med gode tips til oplevelser osv. Søger I et bestemt slags sommerhus på Kegnæs, kan I også altid få hjælp på det lokalkontoret i Sønderborg. NOVASOL har sommerhuse i alle størrelser og prislejer overalt i Danmark.

Der udlejes flere forskellige typer af sommerhuse på Kegnæs – for eksempel:

  • Sommerhus på Kegnæs med indendørs pool: Få masser af skønne timer når I boltrer jer i jeres helt egen pool.  Sommerhuse med indendørs pool er fantastiske hele året, men er især meget populære til ferierne i de kolde måneder. Her bliver den koldeste vinterdag til en lun feriedag i poolen. 

  • Sommerhus på Kegnæs med spabad: En tur i et spabad er velvære for krop og sjæl. Efter en frisk travetur langs vandet eller en dag med udflugter i området omkring Kegnæs, er det balsam for sjæl og krop med et afslappende bad i de varme bobler

  • Sommerhus på Kegnæs med hund tilladt: Tag jeres hund med på ferie – helt gratis. På Kegnæs finder I mange sommerhuse hvor det er tilladt at have op til to hunde med og I slipper for bekymre jer om at få hunden passet. Så tag et kig på vores hundevenlige sommerhuse, når der skal planlægges en ferie for Hund & Co.

Sommerhus på Kegnæs året rundt

Med den skønne natur og byer som Sønderborg og Flensborg inden for rækkevidde, er et sommerhus på Kegnæs oplagt til en ferie hele året. Om efteråret og vinteren kan I slentre en tur på stranden, i den friske luft, og hygge jer med spil og varme drikke foran brændeovnen. Op til jul er der julestemning og gode muligheder for juleindkøb i både Sønderborg og Flensborg.

Kom foråret i møde med en miniferie og nyd solens første stråler i en lækrog. Mulighederne er mange og uden for højsæsonen er priserne, for leje af et sommerhus på Kegnæs, utrolig budgetvenlige. En ikke helt uvæsentlig faktor, når behovet for en lille pause fra hverdagen melder sig. 

Et sommerhus i Dammark er også den perfekte ramme når I vil fejre begivenheder sammen. Jul, nytår og påske bliver bare lidt mere afslappende, når man er sammen om det hele i et hyggeligt sommerhus.