Sommerhuse i Lavensby

Overvejer du at leje et sommerhus på Als, men er i tvivl om hvor på den dejlige ferieø, det skal være? Lad os henlede din opmærksomhed på den hyggelige landsby Lavensby. Her kan alle dine feriedrømme blive til virkelighed – ligegyldig om du ønsker at holde en golfferie, en aktiv ferie med ture i naturen eller en kulturel ferie med besøg til historiske bygninger og udflugter til charmerende byer, så kan du det, når du lejer et sommerhus i Lavensby.

Ferie på Als

Populære feriehuse i Lavensby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Lavensby

Loading...

Feriehuse med pool i Lavensby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Lavensby

Loading...

Aktiv ferie i Lavensby

Naturen på Als kan bedst beskrives som ”grønt med grønt på”, øen er nemlig utrolig frodig og lejer du et feriehus i Lavensby får du det perfekte udgangspunkt for at tage på udflugt i det smukke landskab. Tag for eksempel på tur i Havnbjerg skov, der kun ligger 3 km fra Lavensby – eller i Nørreskov, der er øens største skov.

Er du en vaskeægte vandhund eller er der nogen i familien der er? Så er det oplagt at tage til den skønne Lavensby strand og få jer en dukkert i havet. I Nord-Als idrætscenter er der en stor svømmehal, så skulle vejret vise sig fra sin værste side på ferien, er der stadig rig mulighed for at bade.

Har du lyst til at prøve lykken med lystfiskeri, så kan man kaste en snøre ud i Nordborg sø, men vær dog opmærksom på de lokale fiskeregler, før du begynder, da det i mange tilfælde kan kræve et fiskertegn, og i flere søer burger de ”catch and release”-princippet, hvilket betyder at du ikke kan beholde din fangst.

Aktiv ferie i Lavensby

Udflugter og Seværdigheder i Lavensby

En ferie i Lavensby vil blive alt andet end kedelig. Udbuddet af seværdigheder og oplevelser er stort og alsidigt, så der er masser at tage sig til, når man lejer et sommerhus på Als. Holder man af historiske bygninger, så kan man slå et smut forbi Havnbjerg mølle, der er bygget i hollandsk stil. Ellers så er Nordborg kirke med sine interessante kalkmalerier fra omkring år 1500, samt Nordborg slot, som man dog kun kan opleve ude fra, da det i dag er en efterskole, helt klart også et besøg værd.

På Als finder man også oplevelsesparken Universe, hvor børn og voksne kan tilegne sig viden om naturvidenskab gennem leg. Det vil uden tvivl blive en sjov dag for hele familien, og så ligger parken kun cirka 3 km fra Lavensby.

Hvis du har mod på en lidt længere køretur, så ligger den tyske grænse kun 70 km væk fra dit feriehus i Lavensby, så det kan varmt anbefales at tage på en dagsudflugt til Flensborg, hvor man kan slentre gennem de hyggelige gader, shoppe i de mange butikker og få en kop kaffe på en af de mange caféer.

Med sommerhusudlejning fra NOVASOL får du og din familie de perfekte rammer om din ferie, når du lejer et af vores feriehuse i Danmark. Vi har en bred vifte af sommerhuse, så ligegyldig hvilke kriterier du har til din feriebolig på Als, så har vi en der passer til netop dig og dine ønsker. Vi glæder os til at velkomme jer!

Feriehuse i Danmark