Sommerhus i Nørre Kettingskov

Det hyggelige sommerhusområde Nørre Kettingskov på Als, finder I mellem Asserballeskov og det måske lidt mere kendte sommerhusområde ved Mommark. Vores sommerhuse ved Nørre Kettingskov ligger tæt på havet og fra flere af sommerhusene, har I en skøn udsigt over det Sydfynske Øhav fra terrassen eller haven.

Feriehus Nr. Kettingskov

Populære feriehuse i Nørre Kettingskov

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nørre Kettingskov

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nørre Kettingskov

Loading...

Sommerhusferie på Als

Øen Als er et meget populært sted at leje sommerhus i Danmark og ikke kun de danske sommerhusgæster har fået øje på den lille ø-perle, især også de tyske feriegæster sætter pris på øens mange oplevelser og smukke natur. Als byder på oplevelser som kan tilfredsstille enhver interesse og enhver familie, hvor der vil være oplevelser for alle aldre, på Als og på det nærliggende fastland.

Mommark Havn

Aktiviteter og oplevelser nær Nørre Kettingskov

Den helt store familieattraktion, nær jeres sommerhus i Nørre Kettingskov, er oplevelsesparken Universe, som ligger på den nordlige del af øen. Her venter masser af spændende og lærerige aktiviteter, hvor hele familien kan være med. De mange aktiviteter er bygget op omkring videnskabelig læring, gennem leg og samarbejde. Prøv f.eks. en tur i 160 meter højde med virtual reality briller på eller test dine evner som Fakir, på en sømmåtte. En familieduel på Segway er altid et hit og for de helt små, er der masser at opleve i Pixiland. Fra et sommerhus i Nørre Kettingskov er der ca. 20 km til parken.

En anden god familieattraktion i området er historiecenteret Dybbøl Banke. Her fortælles om krigen i 1864 og betydningen for Als og beboerne på øen. Her udstilles såvel udstyr, våben og personlige breve og dagbøger fra de soldater som kæmpede i krigen. På det udendørsareal kan I se hvordan soldaterne boede og høre braget fra den store kanon. Lige ved siden af historiecenteret ligger den fine Dybbøl Mølle, som bestemt også er blandt de mest kendte vartegn på Als. I den lille butik i møllen sælges forskellige lokale produkter og naturligvis mel. På det store græsareal er der en skøn udsigt over fjorden og skovene. På en sommerdag bør I spise frokosten her, mens I nyder det smukke skue på et tæppe i græsset.

Tag også et smut til Mommark og den hyggelige havn, hvor der både er fiskekuttere og lystbåde. Fra Fynshav kan I også tage på en dagsudflugt til øen Ærø. Sejladsen tager en time. På Ærø venter jer en helt særlig stemning og mange fine steder. I den gamle købstad Æreskøbing er der masser af atmosfære og charme. Her er også gode butikker og mange gallerier. Besøg også Den Gamle Købmandsgård, hvor I f.eks. kan købe whiskey fra Ærø. I Marstal kan I besøge Marstal Søfartsmuseum, med gode udstillinger, modelskibe og finurlige ting hjembragt fra de lange sejladser ud i verden.

I Sønderborg kan I besøge Sønderborg Slot og bagefter slentre en tur langs kajen og kigge på smukke skibe. Oppe i byen finder I et stort udvalg af cafeer og restauranter i de hyggelige gader.

Strand ved Mommark Als

Naturoplevelser ved jeres sommerhus i Nørre Kettingskov

Naturen på Als er meget smuk og afvekslende. Omkring Nørre Kettingskov er der grønne områder, som inde i landet afløses ad de flotte skove. Langs hele kysten er der gode vandrestier, som tager jer forbi både skov, strande og klinter. Den store Nørreskov er helt perfekt til både vandre og cykelture og i skovene Oleskobbel og Blommeskobbel kan I se nogle af Nordeuropas største stendyser. Den lange kyststrækning er også et sandt paradis for lystfiskerne. Her kan I fange forskellige fiskearter, som f.eks. de store havørreder, som gerne gemmer sig blandt større sten. Særligt ved Fjordmosen, Drejet, Kegnæs Ende og Gammel Pøl er der gode fiskeforhold fra kysten.

Langs kysten er der naturligvis også mulighed for at bade. Flere gode strande er klar til at tage imod badeglade gæster. Stranden ved Nørre Kettingskov er god til de mindste i familien, da vandet er roligt. Blandt de lokale er det stranden ved Skovmose som er den mest populære. Her er vandet også roligt, fordi området ligger i læ af Fyn og Ærø. Stranden ved Fynshav er ligeledes meget populær og pga. af de gode faciliteter er stranden tildelt det Blå Flag.

Sommerhusudlejning på Als

NOVASOL har sommerhuse på hele Als, og eget servicekontor i området, som I finder ved Sønderborg. De sommerhuse som vi udlejer på Als, er alle privatejede og afspejler derfor den enkelte ejer smag. Det giver jer forskellige oplevelser hver gang I lejer et sommerhus på Als – hvilket en del gæster gør, netop fordi her er så skønt og så meget forskelligt at opleve. Det er også en god ide at besøge Als på forskellige tider af året, for øen ændre helt karakter henover de fire årstider.

Har I fået lyst til at opleve Nørre Kettingskov, så kan vi gerne hjælpe med at finde der helt rette sommerhus til jer. Vores lokale medarbejdere på kontoret i Sønderborg deler gerne deres lokalviden med jer, så I sammen kan finde det perfekte sommerhus i Nørre Kettingskov.