Lej feriehus i Polen

Polen er et fascinerende land, der tiltrækker et stigende antal besøgende hvert år. En del af årsagen til dette er landets naturlige skønhed, der spænder fra hvide sandstrande ved Østersøkysten til sneklædte regioner i bjergene mod syd. Undgå de store kommercielle hoteller og bestil en autentisk feriebolig i Polen. Så har I alle forudsætninger for at opdage dette dejlige ferieland. NOVASOL har en række privatejede ferieboliger i Polen, tæt på de mange spændende og forskelligartede attraktioner. Yderligere er polakkerne et meget gæstfrit folk, og på trods af nationens tidligere undertrykkelse, så er det idag en moderne og indbydende feriedestination, som I kan opleve hånd i hånd med glæderne ved sommerhusudlejning.

Ferie i Polen - Smukke huse i Gdansk

Populære feriehuse i Polen

Loading...

Kultur og seværdigheder i Polen

Kulturelle ture til Polen bliver stadig mere populære blandt europæiske turister. Udvalget af seværdigheder og attraktioner er lige så lovende som vores udvalg af ferieboliger i Polen. Polsk rock, jazz og klassiske musikfestivaler har vundet international anerkendelse, og der er utallige orkestre, teatre og gallerier hvor de lokale talenter fremvises. Vi anbefaler, at I besøger kirken Vang stave i Karpacz, Zakopane International Folklore Festival og Krakow Jewish Culture Festival. Andre internationalt anerkendte seværdigheder i Polen inkluderer Auschwitz, Malbork slot, Wieliczka Salt Mine, samt de mange nationalparker og 14 kulturelle og naturlige seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste. I de større polske byer, som f.eks. Warsaw, Gdansk, Lublin og Stettin er der også mange gode oplevelser at kommer efter i løbet af jeres ferie i Polen. 

Det polske køkken er solidt og byder b.la. på lækre kødgryderetter og pølser, men vegetarer har også masser at vælge mellem blandt en række forskellige supper, dumplings, rygeost, frisk brød og salater. I kan altid finde en god restaurant, hvor I kan prøve de lokale retter. I kan også vælge at besøge et lokalt marked og handle ind. Så kan I, i ro og fred, prøve kræfter med polsk kogekunst i ferieboligen.

Ferie i Polen - Skrænter ved den polske østersøkyst

Ferieboliger i Polen i den smukke natur

Polen er et land, der kombinerer elementer af arkitektonisk og kosmopolitisk ekspertise med store og smukke vidder af naturområder. Vores udvalg af ferieboliger i Polen giver jer adgang til utrolige landskaber samt travle byer.

På bredden af Østersøen eller ved Mazurskými klare søer, vil naturelskere få en helt fantastisk ferie i Polen. Ojcow Nationalpark nær Krakow er en sand naturperle. Det er den mindste nationalpark i Polen, men den har talrige imponerende klippeskær og spændende grotter, samt et rigt dyreliv. Polen har en alsidig natur med en fantastiske kyststrækning i nord, store alpine landskaber i syd og en eventyrlig og frodig natur i øst.

Foretrækker I en mere aktiv ferie i Polen, kan I nemt både cykle og gå rundt i den smukke polske natur. Skiløb og vandreture er populære i de mere ekstreme terræner, så der er virkelig noget for enhver smag, når i vælger at leje en feriebolig i Polen.

Ferie i Polen - lej feriehus tæt på havet

De mest populære feriedestinationer i Polen

Polen befinder sig ikke langt fra Danmarks grænser og er derfor lettilgængelig i fly samt til en kør-selv ferie. En feriebolig udgør det ideelle udgangspunkt for at udforske de fire polske kardinal retninger. Mange rejser hertil for at nyde den smukke kyst langs Østersøen i nord. Fra jeres feriebolig ved Polens Østersøkyst kan I opleve kilometerlange sandstrande og ørkenlandskaber med op til 30 m høje klitter. Her deler badeglade og aktive feriegæster den friske havluft til vands og på lands.

Det naturlige paradis i øst tiltrækker også mange, der ønsker at befinde sig midt i Polens storslåede natur. Her hvor bjørne og ulve vandrer landskabet, der er præget af søer og idylliske skovområder, kan I leje et feriehus i Masuren til en aktiv ferie med f.eks. sejlads eller fiskeri på programmet.

Tager I i modsætning vestpå, kan I glæde jer til en ferie med en masse kulturelle og gastronomiske oplevelser. Lejer I feriebolig eller ferielejlighed i Wielkopolska kan I besøge livlige byer som Poznań og Kalisz, der inviterer til kulturhistoriske seværdigheder og attraktioner.

I det sydlige Polen kan I tage en tur gennem Wroclaw og Krakow før I rammer det store alpin landskab, der inviterer til en aktiv ferie med enten vandrestøvler eller ski på fødderne. Uanset hvor I lejer et feriehus i Polen, kan I altså få oplevelser af enhver slags, ligemeget om I rejser med børn eller alene.

Ferie i Polen - skiferie

Skiferie i Polen

Skiløb og skønne vandreture, det hele er muligt i de polske bjerge og især hvis I lejer et feriehus i De Høje Tatrabjerge . Udover de internationalt kendte skisportssteder som Zakopane i Tatra Bjergene, kan man også finde mere rolige og mindre turistede skisportssteder i Polen. Her er gode tilbud til familier, da der er pister for nybegyndere, men for de mere ambitiøse alpine skiløbere og snowboardere, er der også en bred vifte af muligheder, som nok skal give et sus i maven.

Mange af vores feriehuse og ferielejligheder i de polske bjerge befinder sig med god udsigt og relativt kort afstand til skiområderne. Om sommeren inviterer bjergområderne til vandre- og cykelture i fantastiske omgivelser, som børnene også vil elske. Lej en feriebolig i Sudeterne for et lidt mildere landskab med flere kulturelle byoplevelser.

Aktiv ferie i Polen

I Polen er der rige aktivitetsmuligheder over hele landet, både i den alsidige natur og ved de mange attraktioner og seværdigheder. I den polske natur vil I kunne finde masser af afmærkede vandreruter, så I kan opleve den smukke natur på tætteste hold. Om vinteren er her rig mulighed for alpint skiløb samt langrend i det sydlige Polen.

Langs Østersøkysten kan I leje feriehuse til badeferie eller med vandsport såsom surfing i tankerne. Et sikkert hit på den aktive ferie er en hyggelige kanotur på de mange floder og smukke søer, som især gennemskærer landet i øst. Med næsten 10.000 søer og Østersøkysten er Polen også det perfekte feriemål for lystfiskere. Prisen for et lystfiskertegn er også forholdsvis lav. I kan leje et af NOVASOLs lystfiskerhuse, hvor der er taget højde for renseplads og tilstrækkelig frysekapacitet og I kan også finde dem med båd til rådighed. Lej en feriebolig i Polen og hold en ferie med børnene, hvor der står sjove aktiviteter på programmet året rundt.

Ferie i luksussommerhuse i Polen

Ligemeget hvor i Polen I ønsker at holde sommerhusferie, kan I finde noget for enhver smag, som giver jer mulighed for en aktiv eller afslappende ferie i Polen. Den enkle løsning er en klassisk feriebolig, hvor der er fokus på samværet, men I kan også vælge et luksus feriehus med alle tænkelige faciliteter. Lej f.eks. et feriehus med egen pool, sauna, panorama udsigt eller kort afstand til stranden eller liften.

Ferien er ikke den samme uden jeres firbenede ven og ønsker I at medbringe jeres hund, kan I tilføje søgekriteriet husdyrvenlige ferieboliger, når i kigger efter sommerhus i Polen. I disse feriehuse kan I tage hunden med uden at betale ekstra. I kan garanteret finde et feriehus eller en ferielejlighed i Polen, som vil give jer en fantastisk ferie fyldt med aktiviteter og oplevelser.