Miniferie i sommerhus

Miniferie,
maksimal hygge

 

Genopliv feriefølelsen i september, tag forskud på foråret i februar eller tyvstart sommeren allerede i april. Det kræver ikke mere end en fridag eller to at komme ned i gear, så træk stikket, luk computeren og tag på en forlænget weekend i sommerhus sammen med NOVASOL. Læs mere, lad dig inspirere og book din miniferie lige her, lige nu.

Miniferie, Forlænget weekend eller romantisk getaway? Find sommerhuse og ferieboliger til enhver lejlighed, og book nemt, trygt og når som helst på NOVASOL.dk

 

Miniferie i

Danmark

Oplev helt nye egne af dejlige Danmark eller (gen)opdag gode gamle feriefavoritter.

Oplev helt nye egne af dejlige Danmark eller (gen)opdag gode gamle feriefavoritter. Uanset hvad (eller hvor) du drømmer om, har vi tusindvis af skønne sommerhus, der passer perfekt til en forlænget weekend ‘lige rundt om hjørnet’ og langt væk fra hverdagen. Udforsk Danmarks største udvalg af sommerhuse og book din miniferie allerede i dag.

 

Miniferie i

Europa

Ødegårdsferie i Sydsverige, vandreferie i Norges storslåede natur eller sjove og spændende seværdigheder syd for grænsen i Nordtyskland? Udforsk vores nabolande og book dit mini-eventyr.

Ødegårdsferie i Sydsverige, vandreferie i Norges storslåede natur eller sjove og spændende seværdigheder syd for grænsen i Nordtyskland? Luftforandring fryder, også selvom det bare er for en weekend, og hos NOVASOL finder du et stort udvalg af sommerhuse, ferieboliger og feriehytter i Norge, Sverige, Tyskland og resten af Europa. Udforsk vores nabolande og book dit mini-eventyr herunder.

 

Meget mere

miniferie

 

Miniferie, forlænget weekend, romantisk getaway? Kært barn har mange navne, men NOVASOL har endnu flere sommerhuse og ferieboliger. Find dét, der passer til lige netop dig og dine feriedrømme herunder.

 

Populære 

destinationer

Miniferie i Nordjylland
Ø-miniferie i Danmark

Se alle vores ferieboliger i 19 lande