Miniferie i sommerhus

Nogle gange kan tiden mellem de forskellige ferieperioder godt blive lidt lang. Nogle gange synes efteråret og vinteren at være ekstra lange, og vi kan nemt drømme os væk fra hverdagens trummerum. Her er det at en miniferie i sommerhus kan være den helt rette løsning, for at give nye input og mulighed for afslapning.

Miniferie efter jeres ønsker

Hos NOVASOL er det heldigvis muligt at bestille en miniferie i langt de fleste af vores sommerhuse – både i Danmark og i resten af de lande, hvor vi udlejer feriehuse og ferielejligheder. Nyd alle fordelene ved sommerhusudlejning på en miniferie med hele familien!

Fortæl os jeres ferieønsker, og vi finder den helt rigtige NOVASOL sommerhus i Danmark til jer, – vi booker helt ned til en enkelt overnatning på udvalgte steder. I kan nemt danne jer et overblik over de sommerhuse i Danmark, som tilbyder en miniferie, ved at benytte søgeboksen på forsiden af vores hjemmeside. 

Indtast ønsker til område og datoerne og I får listen med ledige sommerhuse frem. I skal dog lige være opmærksomme på, at en miniferie til en reduceret ugepris først kan bestille 28 dage før ankomstdagen. Hvis I ønsker et kortfristet weekendophold i sommerhus bør I tjekke vores Last Minute sommerhuse, hvor I kan leje med meget kortere frist.

Det er også oplagt at leje et sommerhus et par dage, hvis I f.eks. skal til et arrangement i den anden ende af landet eller hvis I skal besøge noget familie, og pladsen er lidt trang. Rigtig mange vælger også at tage på miniferie i sommerhus, for at samle den helt store familien med kusiner, mostre, bedsteforældre osv. eller til en tur med kortklubben. I får lige den plads, I har behov for, og I er fælles om de mere praktiske opgaver samt oprydningen til sidst. 

Miniferie i sommerhus med hele familien

Kan du også godt lide at samle hele familien til hygge og nye oplevelser, så kunne du vælge at leje et sommerhus til familie-miniferien. Flere og flere vælger at samles til familie-træf i et sommerhus. Fordelene ved at leje et sommerhus er, at I kan få den plads I har brug for, de antal soverum som I ønsker, og ingen skal sove på sofaen. I kan vælge de faciliteter I ønsker jer, såsom billard eller bordfodbold til en hyggelig familiedyst, spabad til afslapning eller måske et sommerhus med pool, hvor især børnene vil elske at plaske rundt.

En anden fordel er, at I er sammen om de mere praktiske opgaver. Madlavningen kan deles ud blandt familiens medlemmer, så ikke kun én skal stå for morgenmad, frokost og aftensmaden. Borddækningen og opvasken kan også deles, så alle tager en tjans i løbet af jeres sommerhusophold. Miniferien kan krydres med gåture, fodboldkamp i haven, besøg på en lokal attraktion eller noget helt andet, som I godt kan lide at lave i jeres familie.

En sådan familie kan man altid bruge, men også op til de forskellige højtider som påske, pinse og jul, er det oplagt at mødes i et sommerhus i Danmark. Det vil helt klart give familien en masse gode minder og ofte bliver det en fast tradition som både børn og voksne ser frem til. Især i juleferien, er der stor efterspørgsel på sommerhuse i både Danmark, hvor den hyggelige højtid kan fejres med familien fra nær og fjern. Her er der hyggelige julerammer, soverpladser til alle og masser af mulighed for juleaktiviteter!   

Miniferie i sommerhus

Lej sommerhus i u-opdaget land

Har du tænkt på, at leje et sommerhus et sted, du endnu ikke har besøgt, til f.eks. en uges sommerferie, så kan en miniferie være den perfekte test. I løbet af ferien kan du få et indblik i området og finde ud af, om du synes det er et område, du gerne vil holde en længere ferie i. Du kan også tjekke udvalget af sommerhuse ud og finde netop det sommerhus, som skal danne rammen for f.eks. sommerferien.

Hos NOVASOL har vi mange lokale kontorer i hele Danmark, som også altid er klar til, at hjælpe dig med at finde det ideelle sommerhus for dig. Du er altid velkommen til at kigge ind på det lokale kontor i området og få tips og ideer til det næste sommerhusophold. Her kan du se hvor i Danmark NOVASOL har kontorer: Lokale kontorer i Danmark

MIniferie sommerhus

De mest populære miniferie-destinationer

Danmark er klart der, hvor vi danskere holder flest miniferier i sommerhus. De mange skønne sommerhusområder og ikke mindst alle de forskellige sommerhuse, giver uendelige muligheder for dejlige stunder i sommerhus i Danmark og det gælder på alle tider af året. Vi har store og lækre sommerhuse i hele Danmark. Af de mest populære områder kan Djursland, Blåvand, Sjællands Odde og sommerhuse i Hvide Sande nævnes!

En anden populær destination er Tyskland, særligt den nordlige del, hvor der er mange dejlige sommerhuse langs kysterne. I Nordtyskland finder I også mange såkaldte feriehusbyer, hvor der er mange sommerhuse og lejligheder samlet ét sted. Disse feriehusbyer har også ofte forskellige aktiviteter i tilknytning til parken. Skal I på miniferie med f.eks nogle venner, kan det også være oplagt at leje et par feriehus i en feriehusby. På denne måde er I tæt på hinanden med mulighed for, at trække jer tilbage til jeres eget feriehus, når f.eks. de mindste skal have en lur. Køreturen til jeres feriehus i Tyskland, særligt i den nordlige del, er også lige til at overskue, særligt med en pause ved grænsen, hvor I kan handle lækkerier til miniferien.

Sverige er også populær til en miniferie. Det sydlige Sverige byder på mange gode feriehuse og hytter, hvor I bor midt i den smukke svenske natur, som er et slaraffenland af oplevelser. I søerne og de mange vandløb kan I tage på fiskeeventyr eller sejle ud på opdagelse i båd eller kano. Langs kysten er der smukke skærgårde og i byer som Malmø og Helsingborg er der masser at opleve. Udvalget af feriehuse i Sverige er stort og der er feriehuse i alle størrelser, uanset om det er en miniferie for to eller hele familien.

Der er naturligvis også mange andre lande, som kan besøges for en miniferie. Udenfor højsæsonen om sommeren er der flere billige flyruter, som gør en miniferie i f.eks. Spanien eller Italien muligt. NOVASOL udlejer feriehuse i hele Europa. 

Sommerhus miniferie Danmark

Hvornår kan du bestille din miniferie?

En miniferie kan typisk bestilles 28 dage før ankomst. Udenfor sommersæsonen kan der, i visse tilfælde, bestille en miniferie tidligere end 28 dage før ankomsten. I er altid velkomne til, at kontakte os, hvis I har spørgsmål til en miniferie i sommerhus hos os. Vi skal gerne hjælpe jer på rette vej mod en dejlig miniferie. Se vores Last Minute sommerhuse for leje med kortere frist!

Miniferie i Danmark men hvor? 

Der er jo så mange skønne steder i Danmark, hvor I kan holde en dejlig miniferie. Så det store spørgsmål er altid; hvor skal vi snuppe en miniferie i Danmark? Svaret på det spørgsmål er helt individuelt, alt efter hvilken type ferie I er på udkig efter. 

Måske kan denne inspirationsvideo fra forskellige sommerhusområder i Danmark, hjælpe jer på sporet af den næste miniferie i Danmark: 

 

 

| Administrator
(Først publiceret )