Feriehuse på Öland

Öland – en sand perle i Østersøen. Kilometerlange sandstrande og de mange soltimer gør Öland til et rent ferieparadis

Vælger I at leje et feriehus eller en hytte på Öland hos NOVASOL, kan I være ganske trygge ved jeres valg: 

  • NOVASOL er den største formidler af ferieboliger på Öland. 

  • NOVASOL har eget kontor på øen. 

  • Alle ferieboligerne på Öland er besøgt af NOVSOLs egne medarbejdere, inden de kommer til udlejning. 

  • I kan altid kontakte NOVASOL, hvis I har spørgsmål til jeres ophold. 

  • Hos NOVASOL kan I finde ferieboliger på Öland som matcher ethvert behov - et sommerhus ved havet, en bolig til den store gruppe eller et dejligt feriehus med pool.

Strand på Öland, Sverige

Populære feriehuse i Öland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Öland

Loading...

Feriehuse med pool i Öland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Öland

Loading...

Hvorfor holde ferie på Öland?

Der er mange gode grunde til, at I skal overveje en ferie på Öland. Generelt er Sverige et fantastisk ferieland med et væld af muligheder. Vælger I en ø-ferie, så kan I se frem til en ferie i Sverige med lidt ekstra, for livet på en ø er nu noget ganske særligt.

Oplevelser og seværdigheder på Öland

Det vidtstrakte kalkstensplateau Stora Alvaret er næsten uden bevoksning af træer og et åbent landskab. Det har udviklet sin egen natur og flora, der på samme tid lægger jord til planter fra Sibirien og Middelhavsområdet. Store Alvaret befinder sig nu på UNESCOs liste om verdensnaturarv, og farverne minder om de tørre plateauer i franske Provence. En ganske særlig oplevelse, som vil sætte sine spor på minderne om ferie i Sydsverige

De kilometerlange sandstrande og de mange soltimer gør Öland et et skønt sted for jer, som elsker livet på stranden. En sommerdag med afslapning i solen med en god bog, er noget af det som rigtig mange sætter pris på, når sommerferien har meldt sig.Så er det tid til bygge fantasifulde sandslotte, til en lækker is og ikke mindst til sjov i bølgerne. En perfekt feriedag for både voksne og børn. 

I kan også tage på tur til Eketorps Borg, hvor I vil komme med på en rejser tilbage i tiden. Her kan I lege riddere for en dag, afprøve forskellige håndværk og få et indblik i tiden med skønjomfruer og ridderturneringer. I museets butik og cafe kan I købe forskellige produkter og kunsthåndværk. 

Ölands farver har altid inspireret kunstnere. På Ölands Himmelsberga museum kan I se forskellige værker med udgangspunkt fra Öland.   

Det kongelige gods i Ottenby blev allerede bygget under Kong Gustav Vasa og var på den ene side bestemt til at forsørge hoffet under opholdet og på den anden side et eksempel til efterfølgelse for landbruget. I dag huser det et kunst- og håndværkercenter, som man kan besøge. Måske kan nogle huske, at godset også nævnes i fortællingen om Nils Holgersen. 

Som menneskene har også trækfuglene opdaget Öland som rekreativt område. Fuglevenner er begejstrede for et besøg på Station Ottenby naturum med udstillinger om naturhistorien. I skal heller ikke snyde jer selv for at se øen i fugleperspektiv, når I kommer op i Sveriges højeste fyrtårn, Långe Jan.

Feriehusudlejning på Öland

Om I gerne vil ud og opleve og bruge den smukke svenske natur, når I holder ferie, om I gerne vil opleve de mange spændende seværdigehder i området ved jeres feriebolig eller om I vil slappe helt af og bare nyde at holde fri, så kan I finde en passende feriebolig hos NOVASOL Sommerhusudlejning. Vi tilbyder både hytter, moderne feriehuse, renoverede gårde og ferielejligheder, med plads til få og mange.