Feriehus i Blekinge

Familie der plukker blomster ved et svensk hus

Feriehus i Blekinge

Blekinge, området i det sydøstlige Sydsverige, bliver i folkemunde ofte kaldet ”Sveriges have”. Dette tilnavn fik egnen pga. den ubeskrivelige skønhed og skiftende blomsterpragt. Oplev selv den afvekslende vilde natur, parker, skærgård og kløfterige kyststrækninger. Blekinges skærgård består af næsten tusind øer og imponerende bugter, der er en ideel ramme for en dagsudflugt. Husk at pakke madkurven og tag så en tur med en båd til en af de mange øer, hvor I kan sidde og nyde solstrålernes spil i vandet.

Populære feriehuse i Blekinge

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Blekinge

Loading...

Feriehuse med pool i Blekinge

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Blekinge

Loading...

Ferie i Sverige fuld af fisk

Floderne og søerne gør Blekinge til et lystfiskerparadis, men I kan dog også tage på havfiskeri. Mörrum-elvens laksevand er også kendt udenfor Sveriges grænser. I byen Mörrum har man sågar åbnet Laksens Hus, der beskriver alt om laksen. Udendørs-livet kan også krydres med en tur til Halen i Olufström, hvor kanoturene er specielt dejlige. Når I lejer sommerhus i Sverige, vil I kunne bruge mange timer ude i den smukke natur. Der er muligheder for både gode gåture, hvor også familiens mindste kan følge med og for de lidt mere krævende ture, hvor det går op og ned og over klipper. En dag på cyklen er også hyggelig, for her opleves de omkringliggende omgivelser meget anderledes end fra bilen.

Video: Havnebyen Karlskrona i Blekinge

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/K4IHiBOU1OI.jpg?itok=Rjaie5Ol","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=K4IHiBOU1OI","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive)."]}

Vi elsker feriehuse i Sverige

Sverige er et meget dejligt ferieland, som byder på oplevelser for alle. Børnefamilier er generelt ret vilde med Sverige, for her er virkelig mange gode familievenlige attraktioner, hvor alle vil få nogle dejlige feriedage. Især Astrid Lindgrens Verden står højt på listen over elskede attraktioner. De mange smukke skove åbner op for feriedage med rotur på søerne, gåtur mellem de smukke træer, bær- og svampejagt og ren afslapning ved feriehuset eller hytten. Langs kyst og ved skærgården er der tid og plads til friske svømmeture om sommeren. Øerne er noget ganske særligt, hvor I kan opleve der unikke ø-liv helt tæt på. Om vinteren er det på med skiene og ud i de smukke vinterlandskaber. NOVASOL udlejer ferieboliger i hele Sverige, og til ferie hele året rundt.