Feriehuse i Ronneby

Ronneby i det sydlige Sverige skal opleves med sine enestående naturomgivelser og gamle bycentrum. NOVASOL tilbyder billig sommerhusudlejning i Sverige i skønne Ronneby. Sommerhusudlejning i Ronneby er populært hos NOVASOL. Vi har det største udvalg af sommerhuse, og du finder let et der passer til dig og din familie.

Sommerhuse i Sverige

Populære feriehuse i Ronneby

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ronneby

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ronneby

Loading...

Sommerhusudlejning i Ronneby

'Hjertet i Sveriges have'. Sådan er smukke Ronneby i landets sydlige del blevet kaldt. Med sin fantastiske bypark og naturen nær bygrænsen lever den gamle by fint op til sit rosende tilnavn. Tag hele familien med til denne naturperle og få jer en skøn ferie i Sydsverige.

Planlægger I at tage udenlands for at holde ferie, er Ronneby i det sydlige Sverige en oplagt mulighed. Hos NOVASOL kan I forhøre jer om sommerhusudlejning i området. Uanset om I foretrækker luksushuse eller mere enkle huse, skal vi nok finde et, der passer til jeres behov og ønsker.

Ronneby i Blekinge var engang i danske hænder og har en lang og blodig historie, hvor krigslystne danskere spiller en ikke uvæsentlig rolle. I den pittoreske gamle bydel, Bergslagen, med de krogede gader og smukke gamle huse mærker man for alvor historiens vingesus. Besøg også Heliga Kors Kyrka fra slutningen af 1100-tallet.

Man skal heller ikke kigge langt efter den smukke natur i den populære by. Byparken Brunnspark med de majestætiske løvtræer, gangstier og gamle kurhoteller har ligefrem vundet internationale priser. Nord for byen finder I skovområder med søer, hvor vandet både er til at bade og fiske i.

Ferie i Sydsverige