Feriehuse i Karlskrona

I Karlskrona, som er kendt for sin smukke skærgård, tilbyder NOVASOL flere forskellige feriehuse i og omkring byen. For jer som tænker på at leje et feriehus i Karlskrona så findes der flere smukke steder at rejse til, både på fastlandet og i skærgården. Oplev byen som ifølge SMHI (Svensk Meteorologisk Institut) havde flest soltimer af alle opmålte byer i Sverige, i 2016.

Ferie I Karlskrona

Populære feriehuse i Karlskrona

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Karlskrona

Loading...

Feriehuse med pool i Karlskrona

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Karlskrona

Loading...

Ferie ved havet i Blekinge

Byen Karlskrona ligger i Karlskrona kommune og det er den største by i hele Blekinge. Byen ligger smukt ved Østersøen og skærgården. Beliggenheden ved E22 og 28 og kombineret med færgelejet Gdynia-Karlskrona,  gør at byen er nem at kommet til, lige meget hvor I kommer fra.

Kommunen ligger i Blekinge og grænser op til Småland. I kommunen findes også andre steder som f.eks. Rödeby, Nättraby og Jämjö. Karlskrona bærer på en rig historie og fik sine by-privilegier allerede i 1680. Under 1700-taller var staden så stor, i den tids målestok, ar den var den 3.største i Sverige.

Feriehus i Sverige

Udforsk Karlskronas skærgård

Karlskronas skærgård består af ikke mindre end 1650 øer og skær. Den strækker sig fra Utlängtan i øst til Hasslö i vest. Skærgården og dens øer er et godt udflugtsmål for jer som vil leje feriehus i Karlskrona. Med Blekingetrafiken kan man tage ud til mange af øerne udenfor skærgården. Herfra er der endda både til nærliggende byer som f.eks. Karlshamn. Fra Karlskrona kan man også komme til Polen. Flere af NOVASOL ’s feriehuse ligger på øerne Aspö, Tjurkö, Sturkö og Hasslö. På Hasslö, som også kaldes ”lille Hawaii” har I gåafstand til bademuligheder og det er meget populært at tage hertil og fiske. Hasslö er kendt for sine lavvandede strande, f.eks. Sandvik hvor der findes volleyball-bane og trampolin. Navnet Lille Hawaii kommer fra de herlige strande og det ofte smukke vejr.

Fiskeri på og omkring disse øer er meget populært. Der arrangeres fisketure med professionelt uddannede sportsfiske-guider. Udlejning af hav-kajakker og motorbåde findes flere steder i området.

Aktiviteter med historie

Udover skærgården byder byen på en mængde forskellige aktiviteter. En populær seværdighed er Karlskronas Marinmuseum. Her kan I se ubåde, gamle våben, galionsfigurer med spændende historie fra stormagtsvældet. Karlskrona er med på UNESCO’s liste over verdensarv. Byen arbejder også for holdbar udvikling og har altid kulturlivet i fokus. Karlskrona skærgård indgår i biosfære-området ”Blekinge Arkipelag”.

Når I har besluttet jer for at leje et feriehus her eller andre steder i Blekinge så findes der mange aktiviteter for hele familien. For familier med mindre børn, kan vi anbefale et besøg i Barnens Gård, som ligger nogle få km øst for Karlskrona. Her er der vandland, legeland og mange søde dyr at klappe. Det er også en rigtig hyggeligt shopping-by men mange hyggelige cafeer.

Karlskrona ligger i Sverige. Hos NOVASOL tilbyder vi feriehuse i Blekinge og Karlskrona for enhver smag, om I rejser hele familien, en gruppe venner eller på par ferie, så finder I helt sikkert noget som lever op til jeres forventninger for en god ferie i Sverige.