Sommerhuse i Dalsland

Der er meget at se og smage på i det vidunderlige område Dalsland. Tag en tur rundt på Dalslands kanal, nyde gastronomien i området eller slappe af på Vita Sannar Rivieraen. En NOVASOL feriebolig i Dalsland vil give jer mulighed for at holde en afslappende ferie i den skønne svenske natur.

Sø i Sverige

Populære feriehuse i Dalsland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Dalsland

Loading...

Feriehuse med pool i Dalsland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Dalsland

Loading...

Den rige natur sætter sit præg

Dalsland finder I i det centrale Sverige. Dalsland ligger desuden ved Sveriges største sø, Vänern. Ved at leje et sommerhus i Mellemsverige, f.eks. i Dalsland, kan I forvente kulinariske oplevelser, som præges af fisk og skaldyr. Det er meget naturligt at man i de lokale retter benytter sig af det, som naturen binger til bordet og i Dalsland er det især alt godt fra havet, søerne og floderne. Områdets vildt, de mange bær der findes i skovene samt de lækre svampe, præger naturligvis også egnsretterne. Benyt lejligheden til at besøge en af de berømte restauranter i Dalslands eller stop ved en af de mange gode gårdbutikker, røgerier og mejerier og få lækre råvare med hjem til sommerhuset.

Bær i skoven - Sverige

Udflugt eller afslapning - op til jer

Det gode ved at leje et sommerhus til ferien i Dalsland er, at I helt selv bestemmer hvad I gerne vil lave. I har muligheden for at bruge sommerhuset som feriebase og nyde at være sammen med dem, I holder af. Sommerhuset eller hytten giver mulighed for små ture rundt i området samt for at dase på terrassen, mens I nyder udsigten og en god bog. I kan også nemt komme ud og opleve meget forskelligt. Tag f.eks på en tur til Vita Sannar Riviera og nyd de kilometer lange sandstrand, som på solrige dage er et sandt eldorado for badeglade og solelskende feriegæster. Når I lejer et sommerhus i Sverige, må I naturligvis også besøge en af de mange elgparker. Skovens konge, elgen, er et betagende syn for alle og det er utroligt spændende at spejde efter disse smukke dyr. Glæden er stor når I spotter dem i skoven. I Dalsland er der også mange smukke kirker, som er værd at gøre stop ved på jeres tur rundt i området.

Elg ved sø - Sverige

Sommerhuse i Sverige

NOVASOL Sommerhusudlejning startede allerede i 1968 og er i dag den største udbyder af ferieboliger i Sverige. Vi er i stand til at tilbyde jer et stort udvalg af feriehuse og lejligheder i alle egne af Sverige. Hver feriebolig er privatejet, hvilket giver jer muligheden for, at opleve den svenske sommerhuskultur helt tæt på. I kan vælge de søgekriterier, der passer jer bedst, for at finde netop den feriebolig I leder efter. NOVASOL har eget kontor i Sverige og rundt om i landet har vi egne folk, som sørger for at der løbende kommer nye ferieboliger til udlejning. Sverige er også et ferieland, som kan besøges flere gange, så I kan roligt glæde jer til jeres svenske ferie.