Sommerhuse i Nordsjælland

Sommerhus i Nordsjælland med havudsigt

Sommerhuse i Nordsjælland

Sommerhusudlejning i Danmark har altid været populært og hos NOVASOL finder I et stort udvalg af sommerhuse til leje i Nordsjælland. Blandt vores sommerhuse findes både store, små og ældre samt helt nye og meget moderne. Disse sommerhuse vil alle være en dejlige base for jeres ferie i Nordsjælland. Uanset hvilken tid på året I vælger at holde ferie på Sjælland, har I alt indenfor kort afstand og I finder nemt et sommerhus i Nordsjælland nær København, hvis I også gerne vil opleve vores hovedstad i løbet af jeres ophold. Den smukke natur og de mange seværdigheder i Nordsjælland, vil give jer utallige gode ferieoplevelser for hele familien.

Populære feriehuse i Nordsjælland

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Nordsjælland

Loading...

Feriehuse med pool i Nordsjælland

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Nordsjælland

Loading...

Sommerhus blandt Nordsjællands charme

Mindre end en lille times kørsel fra København, finder I den pragtfulde Nordsjællandske kyststrækning med bl.a. de hyggelige feriebyer Gilleleje, Hornbæk, Tisvildeleje og Rørvig, hvor vores sortiment af lækre sommerhuse er stort. Nordsjælland har i mange år charmeret sine feriegæster, med de hyggelige små fiskelejer, den smukke natur og de dejlige strande. Det er ikke uden grund, at Nordsjælland er blevet så populært, når der skal lejes sommerhus i Danmark. Vi har mange dejlige sommerhuse i Nordsjælland med pool eller med havudsigt, så I kan nyde aftenkaffen med udsigt over Øresund.

Nyhavn København

Seværdigheder nær jeres sommerhus i Nordsjælland

Nordsjælland er en perfekt blanding af afslappende og i høj grad aktiv ferie. Der er nemlig masser spændende og sjove af aktiviteter i Nordsjælland, samt en lang række attraktioner på Sjælland, som kan besøges på en dagsudflugt. I sommerhusområderne finder I mange gode sandstrande, hvor I kan nyde de dejlige sommerdage sammen, hele familien. En god lang gåtur ud i de store smukke skove langs kysten, er også altid skønt når der skal tankes ny energi. Mange af vores sommerhuse i Nordsjælland befinder sig nær havet og er lækkert indrettet med fantastiske faciliteter, så frygt ej, hvis vejret ikke arter sig alle ugens dage! Det er ligeledes ganske oplagt at tage en tur ind til København, hvor I nemt kan få tiden til at gå med det store udbud af seværdigheder. Er vejret til det, så sæt jer til rette på en god cafe eller restaurant og nyde det summende liv der er omkring jer i den store by.

Kronborg Slot Nordsjælland

Royal for en dag i Nordsjælland

Med et sommerhus på Sjælland er I aldrig langt fra sjove, spændende og unikke aktiviteter for børn og voksne. Nordsjælland selv byder for eksempel på en lang række royale seværdigheder som bl.a. Kronborg Slot i Helsingør, og Frederiksborg Slot i Hillerød, hvor utallige konger, prinser og prinsesser har tilbragt deres tid. Tag hele familien med på tur i de royales fodspor og oplev noget af den danske kulturhistorie på jeres ferie i Nordsjælland. Har I mod på en lille sejltur, kan i tage på dagsudflugt til Sverige via færgen fra Helsingør til Helsingborg eller gå på opdagelse eller shopping i de mange små og hyggelige byer som f.eks. Gilleleje med den kendte fiskehavn.

Efter en dejlig dag på tur rundt til de hyggelige byer, kan I vende hjem til jeres sommerhus i Nordsjælland. På terrassen kan I nyde en kølig drink og smække benene op, og fordøje dagens mange sanselige indtryk.

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL sommerhusudlejning er det vores mål, at I får den bedste mulige ferie i sommerhus. Derfor har vi etableret lokale servicekontorer i mange ferieområder i Danmark. Servicekontorene kan I kontakte, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet er klar til at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider kan I kontakte vores overordnede kundeserviceafdeling.