Lej feriehus i Belgien

NOVASOLs udvalg af ferieboliger i Belgien breder sig over lejligheder, hytter og villaer med unik beliggenhed, tæt på fantastiske attraktioner og livlige byer, såsom trendy Bruxelles, historiske Antwerpen eller romantiske Brugge. Nyd det smukke landskab i Belgien, som er fortryllende med sine klare floder, dybe huler og store skove. Der er så mange ting at lave og se, når I holder ferie i Belgien, både for voksne og børn. I vil finde store kontraster med brede sandstrande ved Vesterhavet i nord og bjerge i Ardennerne i syd. Indimellem byder landet på belgisk øl, pommes frites, vafler, belgisk chokolade og en masse kultur- og naturseværdigheder. I et feriehus fra NOVASOL har I masser af privatliv til at nyde stilheden sammen glæderne ved sommerhusudlejning.

Ferie i Belgien

Populære feriehuse i Belgien

Loading...

Gode oplevelser fra et feriehus i Belgien

Der er så mange ting at i Belgien, så hvorfor ikke starte med at besøge nogle af de 13 byer langs Flanderns kyst som f.eks. Oostende. Slottene i Liege og Lavauz St. Anne er absolut værd at se eller hvorfor ikke nyde en Orval øl i Monks bryggeri? Hvis I ønsker at smage nogle af Belgiens populære øl, kan I finde nogle af de bedste smagsoplevelser i Vallonien, hvor I også kan besøge historiske seværdigheder og opleve den typiske belgiske arkitektur. Brugge er en af de mest populære og romantiske byferie destinationer i Belgien og byen har yderligere været på UNESCOs verdensarvsliste siden år 2000. Lejer I et feriehus i Flandern kan I også besøge Antwerpen, den største by i Flandern og den vigtigste havneby i Belgien. Her finder I store shoppegader og hyggelige markeder, samt kulturelle seværdigheder såsom The Royal Museum of Fine Arts i Antwerpen. Hovedstaden Bruxelles er selvfølgelig også et besøg værd når I lejer en feriebolig i Belgien. Her er der utallige kulturhistoriske seværdigheder, samt flere spændende bydele med masser af butikker, museer og restauranter. Uanset om I er efter en storbyferie med kulturelle input eller en afslappende ferie blandt den skønne belgiske natur, så vil et feriehus danne ideelle rammer om jeres ophold.

Feriehuse i Belgien

Mest populære ferieområder i Belgien

Mange af vores ferieboliger i Belgien ligger lige uden for de typiske turistområder; som giver jer de bedste muligheder for at opleve det maleriske belgiske landskab med endeløse udflugtsmuligheder. Ferieboligerne findes ofte tæt på havet, skove eller i bakkerne. NOVASOL anbefaler altid de klassiske belgiske feriehuse tæt på de belgiske Ardenner, der er omgivet af vidstrakte landskaber og nostalgiske landsbyer. Foretrækker I at bo ud til kysten i Flandern, hvor I kan opdage små havne med hyggelige caféer og charmerende chokoladebutikker, bliver det intet problem. Det er ingen overraskelse, at strandpromenaden er så populær blandt feriegæsterne. Den lange kystlinje er velegnet til vandreture og cykelture, og i de kystnære byer tilbydes flere former for vandsport. Vi kan også anbefale en ferie i Liége i det østlige Belgien, der er en provins med en rig historie, herunder militære og forhistoriske områder, og forskelligartede landskaber. Lejer I en feriebolig eller ferielejlighed i Vallonien er I omgivet af skøn natur, der ligger op til skønne udflugter i de bakkede dale og eventyrlige skove.

Sommerferie i EU's hovedstad

Belgien er også et ideelt feriemål, hvis I ønsker at holde en historisk ferie. Hovedstaden Bruxelles er ikke kun EU's hovedstad men også en kulturel storby, med et væld af attraktioner, gode shoppingmuligheder og en masse kulinariske lækkerier. I kan f.eks. se den verdensberømte seværdighed Automium - en 102 meter høj struktur bestående af 9 bolde og 20 tilslutningsrør - som blev bygget til verdensudstillingen i Expo i 1958, eller tage et smut forbi Manneken Pis i den gamle bydel. Byen befinder sig centralt i Belgien ved floden Zenne og udgør derfor et centralt punkt for også at opleve resten af landet, når I lejer en ferielejlighed eller feriebolig i nærheden.

Kør selv ferie til Belgien

Det er oplagt at tage bilen til Belgien, hvilket også giver jer gode muligheder for at opleve landets mange spændende sider. Når I tager på kør selv ferie har I, ligesom i et ferehus, mulighed for selv at tilrettelægge turen som det passer jer bedst. I kan holde pauser når I har brug for det, tage en lille omvej for at besøge en seværdighed på vejen, tage en overnatning på et lille hotel og fortsætte turen dagen efter, friske og veludhvilede. NOVASOL udbyder et bredt udvalg af ferieboliger i lande, hvor kør selv ferie er muligt. Er det ikke Belgien I vil til denne gang, så tag et kig på de mange andre spændende ferieområder i Europa og sæt kursen lige derhen hvor I gerne vil.

Privatejede luksus sommerhuse med pool og feriehus med hund

Alle vores feriehuse og ferielejligheder er privatejede og har derfor et særpræg fra ejeren, der gør hvert feriehus til sin egen unikke oplevelse. I kan finde budgetvenlige og simple ferieboliger med de mest nødvendig udstyr, hvor der er fokus på samværet og de hyggelige stunder. I kan ligeledes holde ferie i vores mange store og luksuriøse ferieboliger, der har moderne og lækkert udstyr både indvendig og udvendigt. I kan for eksempel leje feriehuse med privat pool, spa, sauna eller en god havudsigt, som kan gøre jeres ferie lidt mere afslappende. Hvis I vil have jeres hund med på ferien, kan i leje et af vores mange husdyrvenlige ferieboliger i Belgien. Det er meget populært hos vores gæster at tage hunden med på ferie, dette kan have noget at gøre med at det er ganske gratis i NOVASOLs feriehuse. Vores udvalg af sommerhuse udvides løbende, så hvis ikke I finder det feriehus I er ude efter, kan I altid komme tilbage igen. Uanset hvad kan i næsten altid finde et feriehus et sted i Danmark eller i Europa, som vil give jeres familie en fantastiske ferie sammen, fuld af oplevelser.

Aktiv ferie i Belgien

Belgien giver også mulighed for at holde en aktiv ferie for både børn og voksne. Langs kysten i nordvest er der mulighed for at få et kursus i sejlads, vind- eller kitesurfing, som er meget populære og veldyrkede vandsportsgrene i området. Overalt i Belgien er det også muligt at leje heste til en ridetur, hvilket især er populært blandt børnene. Hvem vil ikke ridde langs stranden og se solnedgangen på ryggen af en hest. Ardennerne med sin storslåede natur inviterer til rafting eller pragtfulde cykel- og vandreture. Her bruser floderne gennem landskabet med dale og skovklædte bakker. Så pak vandreskoene og slå jer løs på de afmærkede stier. Mulighederne er alsidige i Belgien.

Ferie for par i Belgien

Belgien og i høj grad Bruxelles er ideel til en romantisk ferie for par eller en forlænget weekend, hvor der kan slappes af, lagt væk fra hverdagens travlhed. Med et feriehus i Belgien kan I slappe af og hygge jer i helt private rammer, hvor i kan nyde god mad, en film på sofaen, tage på vandreture sammen i den smukke natur eller ved vandet og ikke mindst tage et glad vin på sommerhusets terrasse, mens solen går ned. I kan også tage på sightseeing, shoppingtur eller tage på gode restauranter i Belgiens mange spændende storbyer. I kan leje vores mange feriehuse i Belgien i alt fra en forlænget weekend til en eller flere uger, hvor I kan nyde hinandens selvskab i fulde drag. Mange af feriehusene har egen pool eller spa og sauna, så I kan forkæle jer selv på ferien.