Feriehuse i Vallonien - Ardennerne

Når I vælger at leje et feriehus i Vallonien vil I blive glade for den alsidighed regionen byder på. Vallonien er nemlig en broget region og verdenskendt for en blomstrende tradition med verdensberømte tegneserier. Forskellige seværdigheder koncentreret om Valloniens kulturelle arv, spændende byer, historiske steder og en ganske usædvanlig arkitektur i byerne er med til at forme en oplevelsesrig ferie for jer. Det er f.eks. en ganske speciel oplevelse at besøge fæstningsanlægget i Namur eller aflægge visit hos munkene i det kloster, hvor der stadigvæk brygges og produceres den kendte øl, Orval, som er yderst smagfuld.

Ferieophold i Vallonien

Populære feriehuse i Vallonien - Ardennerne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vallonien - Ardennerne

Loading...

Feriehuse med pool i Vallonien - Ardennerne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vallonien - Ardennerne

Loading...

Fyrster og smukke slotte i Vallonien

Slå også gerne et smut forbi det fyrstelige palads i Liege eller slottet i Lavaux-St.-Anne. Uden for de gamle smukke byer er der plads til og mulighed for lange spadsereture eller ekspeditioner på to hjul. Alle naturelskere vil finde smag for de vallonske stier og veje, der åbner porten til regionens vidunderlige landskaber. Lige der, midt i det hele, ligger vores feriehuse.

Ferie i Vallonien

Feriehusophold i de belgiske ardenner-bjerge

Den sydlige del af Vallonien er bedre kendt som Ardenner-bjergene. Denne region er primært kendt for at opretholde traditionerne og give plads til den lokale folklore. På museer og andre udstillinger kommer de besøgende godt ind under huden på et folk med en bevæget nyere historie og nutidig central placering på det europæiske kontinent. Under en ferie i et lokalt feriehus kan I deltage i en af de mange kulturelle arrangementer eller trille forbi de mange seværdigheder. Det er nemlig en af styrkerne ved at leje et feriehus i Belgien. I vil opholde jer side om side med de lokale og derved få de helt autentiske ferieoplevelser med hjem.

Ferie i Ardennerne

Ferie i smukke Bruxelles

Belgien er også et ideelt feriemål, hvis I ønsker at holde en historisk ferie. Hovedstaden Bruxelles er ikke kun EU's hovedstad, men også en kulturel storby, med et væld af attraktioner, gode shoppingmuligheder og en masse kulinariske lækkerier. I kan f.eks. se den verdensberømte seværdighed Automium - en 102 meter høj struktur bestående af 9 bolde og 20 tilslutningsrør - som blev bygget til verdensudstillingen i Expo i 1958, eller tage et smut forbi Manneken Pis i den gamle bydel. På det centrale torv vil I blive mødt med den ene smukke bygning efter den anden. Smukke statuer og guld beklæder facaderne og de høje tårne. Her vil det være helt oplagt at tage en kop kaffe på en af cafeerne og bare sidde og nyde de imponerende bygninger. På turen rundt i byen, vil I også se flere facader med motiver fra de mange historier om TinTin. Byen befinder sig centralt i Belgien ved floden Zenne og udgør derfor et centralt punkt for også at opleve resten af landet, når I lejer en ferielejlighed eller feriebolig i nærheden hos NOVASOL Feriehusudlejning.