Feriehuse i Bruxelles

Ferien går til Bruxelles

Feriehuse i Bruxelles

Bruxelles er en meget mangfoldig by. Den er hovedstad i både Belgien og for Den Europæiske Union (EU), hovedkvarter for NATO og hjemby for Kong Albert II. Med sine næsten 1 million indbyggere er dette en livlig by. Bruxelles var allerede i middelalderen hovedsæde i Brabant (provins i Holland) og var knudepunkt for den belgiske revolution, hvorefter byen blev til hovedstad. Kendte personligheder som Viktor Hugo og Karl Marx havde deres opholdssted her.

Smukke bygninger og historie i Bruxelles

I 1695 blev Bruxelles bombarderet af franskmændene og i 1746 under den Østrigske arvefølgekrig indtog franske tropper byen, hvilket efterlod Bruxelles i ruiner. Endnu idag vil man finde meget af barokstilen rundt omkring i byen og specielt rundt om store marked. Efter alle slagene og freden var genvundet, blev Bruxelles underlagt en totalrenovering og blev i denne forbindelse forsynet med mange parker og pladser, brede alleer og boulevarder og flotte paladser.

Feriehuse i Bruxelles

En moderne og historisk by

Hovedstaden har udviklet sig til at blive en international by med flere museer, smukke kirker, atomium (en høj jernkonstruktion) og hyggelige parker. Bruxelles er en blomstrende og charmerende by, som ifølge legenden blev reddet af en ung man da han slukkede en faretruende ild ved at tisse på den. Bronzestatuen af den unge helt er kendt over store dele af verden og kaldes idag for Manneken Pis. På jeres tur rundt i byen vil I også kunne se flere store facademalerier med blandt andet motiver fra TinTin og Lucky Luke. På det store torv i byen, kan I se smukke gamle bygninger udsmykket med guld og flotte statuer. Stil jer midt på torvet og drej 360 grader og I vil opleve det ene smukke syn efter det andet. Rundt på torvet er der flere cafeer og restauranter - det helt perfekte sted for en lille pause, inden turen går videre.

Ferie i Bruxelles

Ferieboliger i Belgien

NOVASOLs udvalg af ferieboliger er meget varieret og tilbyder både ferielejligheder, hytter og villaer med unik beliggenhed, tæt på de mange gode attraktioner og livlige byer, såsom Bruxelles, historiske Antwerpen eller romantiske Brugge. I kan også se frem til de smukke landskab i Belgien, som fortryller med sine klare floder, dybe huler og store skove. I vil finde store kontraster med brede sandstrande ved Vesterhavet i nord og bjerge i Ardennerne i syd. Indimellem byder landet på belgisk øl, pommes frites, vafler, belgisk chokolade og en masse kultur- og naturseværdigheder. I et feriehus fra NOVASOL har I masser af privatliv til at nyde stilheden sammen glæderne ved sommerhusudlejning.