Feriehuse i Liege

Feriehus i Liege

Feriehuse i Liege

Vælger I at leje et feriehus i i Liege, så får I et godt udgangspunkt for at udforske denne smukke region. I den østlige del af Belgien ved Meuse-floden finder I provinsen Liege med provinshovedstaden af samme navn.

Liege er en metropol i den smukke region Vallonien. Her kan I tage del i den belgisk kultur, historie og natur. Hos NOVASOL feriehusudlejning finder I mange forskellige ferieboliger i Vallonien, som kan matche både store og små rejsegrupper og drømmen om en ferie i Belgien året rundt.

Populære feriehuse i Liege

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Liege

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Liege

Loading...

Liege byder på en spændende historie

Liege har en interessant og rig historie, og ved at leje et feriehus i Liège, vil I have en god base for at udforske områdets historie. Allerede i år 558 nævnes byen i flere skrifter, men i området findes der rester af endnu tidligere bosættelser. Indtil midten af 1300-tallet var Liege centrum for kirken. Liege har også været et blomstrende handelscentrum.

I løbet af 1600-tallet indvandrede mange vallonske minearbejdere, smede, købmænd og industrifolk til Sverige, blandt andet Louis De Geer, som af mange bliver kaldt for faderen til den svensk industri. En anden berømt person fra Liege er Karl den Store, som blev født i byen.

Mange krige er blevet udkæmpet i Liège, mellem 1792 og 1794 blev der udkæmpet flere krige mellem Østrig og Frankrig i området. I slaget ved Liege fandt de først krigsrelaterede begivenheder sted i forbindelse med 1. Verdenskrig. Så er I interesseret i historien, så overvej om ikke den næste ferie skal holdes i Liege og tag en del af den spændende historie med hjem.

Feriehus pool Belgien

Feriehusudlejning i Belgien

Belgien er en af de mindre destinationer i forhold til antal af ferieboliger, som kan lejes via NOVASOL Feriehusudlejning. Men i forhold til landets lille størrelse, så er udvalget af feriehuse og ferielejligheder ikke lille. Der er et rigtig fint udvalg af alle typer ferieboliger i Belgien. Rejser I sammen med vennerne eller skal hele familien afsted sammen, så finder I nemt et feriehus med plads til f.eks. 10 personer. I kan også hygge jer sammen I de såkaldte feriehusbyer, hvor flere feriehuse ligger side om side og hvor der ofte er flere aktiviteter I kan benytte. Feriehuse direkte ved vandet er også muligt oppe ved den belgiske kyst. Det belgiske klima om sommeren er mildt og dejligt, og her kunne et af de lækre feriehuse med pool være et rigtig godt valg.