Blåvand - sommerhus til leje

Blåvand ligger på Danmarks vestligste punkt, og er en af de mest populære ferieområder på den jyske vestkyst. Et sommerhus i Blåvand er et oplagt valg til en rigtig vestkyst-ferie i skandinavisk atmosfære. Fra et sommerhus i Blåvand, kan du kombinere feriedagene, så der både er noget for krop og sjæl. At holde fri med Vesterhavet som nabo, giver både rum for mental afslapning og masser af gode oplevelser, i noget af den flotteste natur i Danmark. Desuden så er en tur til stranden altid et hit og let tilgængelig i Blåvand. I Blåvand kan du finde alt du behøver for en skøn ferie lige ved havet, men med masser af ting at opleve, når du behøver et afbræk fra stranden. Udforsk alt hvad denne perle har at byde på, og lej et sommerhus i Blåvand til din næste ferie i Danmark.

Blåvand sommerhus til leje, tæt på Blåvandshuk Fyr, smuk natur og eventyr ved Vesterhavet

Populære sommerhuse i Blåvand

Loading...

Dyrevenlige sommerhuse i Blåvand

Loading...

Sommerhuse i Blåvand med spa

Loading...

Sommerhuse i Blåvand med fleksibel ankomst

Loading...

Lej sommerhus i Blåvand, hvis du kan lide:

 • Aktiv ferie: Vesterhavet er et hotspot for både vandsporter og udendørsaktiviteter, som vindsurfing, kitesurfing, cykling, og meget mere.

 • Sjove dage sammen med familien: Blåvand er en perfekt destination for familien, fyldt med masser af familievenlige aktiviteter for alle aldre.

 • Hyggelige oplevelser: Blåvand med omegn byder på utallige seværdigheder og attraktioner for enhver smag, for en varieret ferieoplevelse.

Sommerhus i Blåvand - ferie i dansk idyl

Med sin placering lige ved havet i Vestjylland, er Blåvand mest kendt for sine hvide sandstrande og hyggelige atmosfære - især under sommermånederne, når Blåvand by sprudler af liv. Når der skal handles ind, så kan det nemt gøres i Blåvand by, hvor du finder et fint udvalg af specialforretninger, hvor man kan købe lokale råvarer. Du kan også nemt få fingrene i en lækker is og en god kop kaffe.

Vesterhavets brusende bølger og de bløde klitterne, gør Blåvand til en ferieperle, som inviterer til en idyllisk ferie i Danmark, med alt hvad det indebærer. Slap af på stranden, deltag i de mange aktiviteter og events i Blåvand by, eller opdag alle seværdigheder og attraktioner i og omkring Blåvand - alt tæt på et skønt sommerhus. Uanset om du er ude efter en familievenlig eller aktiv ferie, så findes der noget for enhver smag.

 Lej sommerhus i Blåvand og nyd det smukke landskab, de brede sandstrande og Vesterhavet

Sommerhus i Blåvand tæt på de bedste strande

Noget af det, som tiltrækker de fleste til vores sommerhuse i Blåvand, er den lange kyststrækning ved Vesterhavet med de mange hvide sandstrande. Fra et sommerhus i Blåvand vil du uden tvivl få stor glæde af at besøge de mange dejlige strande i området. Uanset årstid er der altid noget at opleve på stranden, og ikke mindst ved Vesterhavet, hvor man kan kaste sig i bølgerne, bygge sandslotte, eller bare nyde solens stråler. Der er flere sommerhuse i Blåvand, som ligger i gåafstand til den hvide sandstrand.

Blåvand strand deles op i Blåvand sydstrand og Blåvand nordstrand. På den nordlige del af Blåvand Strand er der klitlandskaber så langt øjet rækker. Klitterne giver gode muligheder for læ mod vinden fra vest. Blåvand Nordstrand er, sammen med stranden ved Horns Rev, et hot-spot, hvis man gerne vil finde rav. Den sydelige del af Blåvand Strand er særlig god for børnefamilierne. Horns Rev er nemlig en børnevenlig strand som strækker sig 40 km ud i havet, med roligere vandforhold og en lav, børnevenlig vanddybde.

Er du på tur langs Vestkysten, så er der flere mange strande i området omkring Blåvand, som også er værd at kigge nærmere på. Hvidbjerg strand er med sin hvide sand og store klitter ikke kun smuk, men også børnevenlig. På Hvidbjerg strand kan du nemlig finde alt fra havdyr til rav. Vejers strand er en bred sandstrand som også er værd et besøg.

Oplevelser tæt på sommerhus i Blåvand

Blåvand med omegn byder på masser af ting at se og lave. Den historiske Blåvand Fyr markerer Danmarks vestligste punkt, og udover at nyde en fantastisk udsigt over Vesterhavet og Blåvandshuk, kan man også besøge forskellige udstillinger.

Du kan også tage på en hyggelig tur til de andre byer i området. Tæt på Blåvand ligger Esbjerg, hvor kulturelle oplevelser, museumbesøg og shopping står på agendaen. Byerne giver rig mulighed for at slentre gennem charmerende gader, kigge på butikkernes udvalg og tage en pause på en hyggelig cafe. Lidt længere ned ligger Ribe, som er den ældste by i Danmark. Her finder du en historisk kirke og nem adgang til Nationalpark Vadehavet. Feriebyen Ho er bevaringsværdig med sine gamle bygninger, og naturen omkring Ho dækker både over store eng – og klitområder. Sidste weekend i august kan du opleve det årlige fåremarked, hvor du kan gøre en god handel på det store kræmmermarked.

Besøg smukke Blåvand Strand og nyd livet ved havet, når du lejer sommerhus i Blåvand

6 aktiviteter fra et sommerhus i Blåvand

 1. Nationalpark Vadehavet: Oplev et rigt dyreliv ved Vadehavet

 2. Tirpitz Museet: Se det gamle fæstningsværk Tirpitz Bunkeren og hør spændende historier fra det 2. verdenskrig.

 3. Blåvand Zoo: Tag børnen med på en hyggelig tur i Blåvand zoo og se de mange eksotiske dyr, som f.eks. hvide løver

 4. Blåvand Strand: En af Danmark mest børnevenlige strande med masser af plads til en hyggelig dag i solen

 5. Legoland: Tag familien med en tur i Danmarks bedste forlystelsespark

 6. Blåvand Bolcher: Danmarks ældste bolchekogeri, hvor man også kan prøve at lave sin egen slikkepind!

Skøn natur ved et sommerhus i Blåvand

Husk at nyde den vestjyske natur, når du lejer sommerhus i Blåvand. Halvøen byder på en varierende og skøn natur, fra de ikoniske klitterne til de store hede med mange vandringsruter. Blåvand er også hjem til vandsporter som vind- og kitesurfing, grundet beliggenheden på et af de mest blæsende steder i Danmark.

Blåvand er også et skønt sted at opdage på cykel. Der er mange gode cykelstier, som vil bringe dig rundt i hele de dejlige vestjyske område, også uden at man behøver cykle på de større og mere befærdede veje. For mountainbikeryttere er her også masser af gode ruter, både i skovene og på stranden og særligt Bordrup Klitplantage er et besøg værd. Cykelturen kan krydres med et stop ved Skovlegepladsen i Oksby med mange spændende legeredskaber. På legepladsen er der er overdækkede bænke, så tag endelig madpakken med. En god fælles aktivitet for hele familien er en tur i f.eks. en kano op ad en af de mange åer. Her kan man rigtig nyde den smukke natur og dyrelivet.

For dem som slapper bedst af med en fiskestang i hånden, er der også utallige muligheder for god fangst, både i åer, søer og ved kysten. NOVASOL udlejer specielle lystfiskerhuse, hvor der er god plads til din fangst.

Se frem til en aktiv ferie når du lejer sommerhus i Blåvand, og opdag landskabet på cykel

Forskellige typer af sommerhuse i Blåvand

Efter en skøn dag med masser af motion og frisk luft i det smukke vestkystlandskab, er det skønt at vende tilbage til det indbydende sommerhus. Her kan du slappe godt af, i private rammer, og vende dagens mange oplevelser i. Et sommerhus i Blåvand giver dig mulighed for, at trække dig tilbage og koble helt af, uden andre feriegæster lige om hjørnet. Om sommeren kan du nyde sommerhusets terrasse med et glas kølig vin i hånden, mens grillen startes op. Er du på vinterferie i Blåvand, så er det måske ferieboligens brændeovn som skaber lidt ekstra hygge, mens der lunes kakao og en duft af nybagte boller spreder sig i ferieboligen.

 • Sommerhus med pool i Blåvand: I Blåvand finder du flere gode sommerhus med en privat indendørs pool. Her er der plads til sjov og leg i det varme vand - døgnet rundt. Her kan familiens mindst tage de første svømmetag med enten mor eller far i hånden. Her er der altid plads i vandet og man bestemmer selv, hvor længe der skal plaskes rundt. At leje sommerhus med pool i Blåvand er især meget populært til ferierne i de kolde måneder. Her bliver den koldeste vinterdag til en lun feriedag i poolen. Og hvis det virkelig skal skrues op for hyggen, skal du vælge et luksus sommerhus med pool i Blåvand.  

 • Sommerhus i Blåvand med spabad: En tur i en spabad er velvære for krop og sjæl. De varme bobler får hurtigt kroppen til at slappe af. Efter en frisk gåtur langs vandet eller en dag med udflugter i området omkring Blåvand, er en tur i det boblende, varme vand lige sagen. I Blåvand er der et stort udvalg af sommerhuse med spa. 

 • Sommerhuse i Blåvand med masser af aktiviteter: Kan du godt lide en familiedyst eller skal du måske holde en sjov ferie med vennerne, kan du leje et stort sommerhus eller af vores aktivitetshuse i Blåvand. I vores aktivitetssommerhuse er der forskellige spil, såsom billard, dart eller bordfodbold. Her kan man konkurrere om opvasken eller turen til bageren næste morgen. 

 • Sommerhus i Blåvand med hund tilladt: Rigtig mange hundejere vil gerne holde ferie sammen med deres hund, eller et andet kæledyr. Nogle gange kan det dog være lidt svært, at finde den helt rette formel for en ferie med hund. Her er sommerhusudlejning et helt oplagt valg. I Blåvand kan der lejes mange sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe op til to kæledyr. I sommerhuset kan hele familien holde ferie sammen og du slipper for bekymringer, når hunden skal passes, mens du er væk hjemmefra. Så tag et kig på vores hundevenlige sommerhuse, når der skal planlægges en ferie for Hund & Co.

Blåvand - sommerhus til din drømmeferie

Blåvand er helt klart et af de mest populære feriehusområder i Danmark og ved Vesterhavet. Det betyder, at du har en bred vifte af hyggelige sommerhus at vælge mellem, alt fra familievenlige, klassiske sommerhuse til moderne sommerhus tæt på stranden. At leje sommerhus i Blåvand er en god måde at udforske alt, hvad denne ferieperle har at byde på.

Med en sommerhusferie er du 100% uafhængig af tidsplaner, guides og fastlagte programmer. Glæd dig til en ferie fuld af nærvær, i lige præcis det feriehus, som du har forelsket dig i. Her er det plads og frihed til selv at bestemme tempoet og hvad din ferie skal indeholde. Du bestemmer alt, lige fra hvornår du skal spise, til hvad du skal spise og om det skal være på ude terrassen eller indenfor ved fjernsynet. Du vælger selv, hvad du vil opleve i lokalområdet, om du vil ud på en længere tur eller om dagen skal bruges i solen på stranden. Sammen med NOVASOL kan du finde dit perfekte sommerhus, som passer dine ønsker, uanset om du rejser sammen med familien, vennerne eller kæresten. Og hvis du er spontan, skal du booke et last minute sommerhus i blåvand. 

Hos NOVASOL Sommerhusudlejning er vi altid klar til at hjælpe dig frem mod det helt rigtige. På de lokale servicekontorer rundt om i landet, kender medarbejderne alle ferieboligerne og lokalområdet, så her kan du altid få eksperthjælp. NOVASOL har eget lokal servicekontor i Blåvand. Det betyder, at du aldrig er langt fra gode råd til ferien i Blåvand, eller hjælp, hvis du får brug for det, i løbet af dit ophold. Alle medarbejderne på kontoret er lokalkendte og kan altid komme med gode tips til oplevelser.

Føler du dig isnpireret til en ferie i Blåvand? Gå på opdagelse i vores univers, og find det helt rigtige feriehus til din drømmeferie i Blåvand allerede i dag.