Sommerhus i Mosevrå

De fleste kender til Blåvand, men ikke langt derfra ligger det lille, charmerende sommerhusområde, Mosevrå, der står i skærende kontrast til de mange travle feriebyer langs Vesterhavet. Her finder I fred, ro og idyl i naturskønne omgivelser med udsigt over Ho Bugt, og så er Vesterhavets mange gode strande og populære attraktioner stadig kun en kort køretur væk. Eller sagt på en anden måde: Når I holder ferie i Mosevrå, får I det bedste af begge verdener. 

Mosevrå ligger i et regulært smørhul, omringet af alt hvad et feriehjerte måtte begære. Læg dertil Vesterhavets enorme tiltrækningskraft, og så er det egentlig ikke så svært at forstå, hvorfor området omkring Mosevrå og Blåvand er en af de mest populære feriedestinationer i hele Danmark. I kommer med garanti ikke til at kede jer, når i holder ferie i Mosevrå. Nej, tværtimod bliver det svært at nå at se, smage, prøve og opleve alt, hvad Vesterhavet har at byde på.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Mosevrå

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Mosevrå

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Mosevrå

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Mosevrå

NOVASOL har Danmarks dejligste udvalg af ferie- og sommerhuse i Mosevrå, der alle ligger tæt på både Vesterhavet og Ho Bugt. Book dit sommerhus i Mosevrå allerede i dag, og oplev alt, hvad Vestjylland har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Mosevrå

1. God beliggenhed mellem Blåvand og Esbjerg

2. Naturskønne omgivelser

3. Tæt på populære attraktioner og oplevelser

3 populære attraktioner i nærheden af Mosevrå

1. Tirpitz

2. Blåvandshuk Fyr - Danmarks vestligste punkt

3. Myrthuegård Naturcenter

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.