Sommerhus i Thyborøn

Thyborøn er en rigtig lille ferieperle, direkte ud til en bred, hvid Vesterhavs strand med høje klitter. Når I lejer sommerhus i Thyborøn, kan I glæde jer til lange dovne dage i solen eller traveture i den friske luft – afhængig af årstiden. Den hyggelige fiskerby emmer af liv og aktiviteter, og den enestående natur frister med masser af unikke oplevelser. Thyborøn er omgivet af hav og fjord, beliggende på toppen af en smal tange i Nordvestjylland, hvor der, bogstaveligt talt, er højt til himlen.

Besøg bunkerne på stranden når I lejer sommerhus i Thyborøn

Populære feriehuse i Thyborøn

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Thyborøn

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Thyborøn

Loading...

Hvorfor leje sommerhus i Thyborøn?

 • Fantastisk bred sandstrand med klitter og gryder.

 • Unikke naturområder med klitplantager, hede og vådområder

 • Mulighed for enestående oplevelser som sælsafari og havfiskeri

 • Livligt bymiljø med et hav af aktiviteter

 • Mange spændende udflugtsmuligheder i området

Fang krabber på stranden nær jeres sommerhus i Thyborøn

Naturen og stranden nær jeres sommerhus i Thyborøn

I kan godt glæde jer til exceptionelle naturoplevelser, når I lader et sommerhus i Thyborøn danne rammen om jeres ferie i Danmark. Snør vandrestøvlerne eller tag cyklen og begiv jer ud i naturen.

På Harboøre Tange finder I et unikt, fredet fuglereservat. Her kan I opleve en mangfoldighed af fuglearter og en vidunderlig udsigt over det unikke område. Fra Thyborøn kan I tage færgen til Agger Tange med to store lagunesøer og ynglepladser for masser af vandfugle.

Den omkringliggende natur er præget af klitplantager, hede områder og selvfølgelig de skønne kyststrækninger med betagende udsigter over havet. Når I er på tur i området, kan I plukke de vitaminfyldte havtorn, som findes i store mængder i Thyborøn området.

En dag eller flere på stranden er for mange indbegrebet af et rigtig godt ophold i et sommerhus i Danmark og er valget faldet på Thyborøn som feriedestnation, vil I elske en tur til stranden. Den skønne, hvide sandstrand er Thyborøns hovedattraktion. Stranden er beskyttet af høfder, som minimerer strømmen og gør at stranden er børnevenlig. Der findes både restaurant, iskiosk og toiletter ved stranden, ligesom der også er parkering i nærheden. Thyborøn strand har blåt badeflag.

Tag hunden med i sommerhus i Thyborøn

Top 5 attraktioner tæt på Thyborøn

 • Sea War Museum  - dramatiske historier fra 1. verdenskrig

 • Jyllands Akvariet – klap en haj og hold en krabbe

 • Kystcenter Thyborøn – oplevelses- og formidlingscenter

 • Hjerl Hede Frilands Museum – sådan levede vi for 150 år siden

 • Jesperhus Blomsterpark – masser af sjove aktiviteter for hele familien

Aktiviteter ved jeres sommerhus i Thyborøn

Med en fantastisk natur lige uden for døren, er der mulighed for et hav af udendørs aktiviteter, når I vælger et sommerhus i Thyborøn. Udover vandre- og cykelture, kan I klatre på bunkere på Harboøre Tange. I kan klatre på bunkerne 1-11, der ligger sydvest for Thyborøn, og bunker 16, der ligger 700 meter længere mod nord. Klatringen er graderet med sværhedsgraderne 1-5.

For lystfiskere er Thyborøn et sandt mekka. Der findes gode fiskepladser langs stranden og på molen. I kan også tage en dag på havet med en rigtig fiskekutter eller besøge en af områdets put and take søer. Endelig er vindforholdende rigtig fine til kite- og windsurfing, ligesom der også findes flere gode golfbaner i området.

Forslag til udflugtsmål nær jeres sommerhus i Thyborøn

Der er et alsidigt tilbud af udflugter fra Thyborøn. I selve byen kan I opleve det fine Sneglehus, som er et helt almindeligt hus pyntet med tusindvis af skaller og sneglehuse. Lad turen gå til Hjerl Hede Frilands Museum og oplev hvordan livet blev levet for 150 siden.

Oplev den betagende udsigt fra Bovbjerg Fyr og nyd en kop kaffe i cafeen. På stranden kan I kigge forbi Thyborøn Fæstningen, der er en samling af bunkere fra 2. verdenskrig. De næsten 100 bunkere er et af de største fæstningsanlæg i Danmark. I Agger kan I se de traditionelle sorte huse, som er kendetegnende for området.

Sommerhusophold i Thyborøn for de mindste

En sommerhusferie i Danmark er altid et hit for familiens yngste. Her skabes ferieminder af den slags man husker, med hygge og nære oplevelser. Spil og leg i haven, en ravjagt på stranden eller bygning af verdens flotteste sandslot, er bare nogle af de aktiviteter børn elsker. Fang krabber fra molen, eller tag en tur i Jyllands akvariet, hvor I både kan klappe krabber og en haj!

Få en uforglemmelig oplevelse på en sæl safari med traktorbussen "Spætten", hvor I kommer helt tæt på en sælkoloni. I Kystcenter Thyborøns oplevelsesunivers, kan I bl.a. sejle med fjernstyrede skibe,  gå på sansesti, besøge mini Zoo og lege på den store kystlegeplads. Der findes også en fin naturlegeplads i området, hvor familiens yngste kan finde nye ferievenner.

Sommerhusudlejning i Thyborøn

Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer i Thyborøn, så I finder let et sommerhus, der passer til jer, uanset årstid og feriedrømme.  

Med den enestående natur og bylivet i Thyborøn inden for rækkevidde, er en sommerhusferie i Thyborøn et godt valg, året rundt. Hver årstid har sin egen charme og uanset vind og vejr, er en travetur på stranden, hvor I samler skaller og rav ,en lise for sjælen.

Når I lejer sommerhus i Vestjylland, bestemmer I selv opholdets varighed. Måske vil I helt ned i gear med 14 dages afslapning i ro og fred? Det kan også være, at I bare trænger til et par dage i to-somhed med romantikken i højsædet? Mulighederne er mange og valget er jeres.

Typer af sommerhuse i Thyborøn

I Thyborøn kan I vælge mellem flere forskellige slags sommerhuse. Her får I et par eksempler på de sommerhustyper, som er populære når ferien skal holdes i et sommerhus i Danmark

 • Store sommerhuse: Er I flere generationer eller en gruppe venner der holder ferie sammen? Hos NOVASOL finder I sommerhuse med plads til flere familier. Mange vælger at samles i et sommerhus, når f.eks. familien skal samles fra nær og fjern eller når der skal fejres store begivendheder. De store sommerhuse giver de bedste betingelser for masser af hyggeligt samvær med mulighed for en pause på værelset. 

 • Sommerhus med hund tilladt: Familiens bedste ven skal naturligvis også med p ferie i Thyborøn. Hos os er det slet ikke noget problem. I vælger bare et sommerhus, hvor kæledyr er tilladt og hele familien kan tage afsted og nyde nye oplevelser sammen. Det er naturligvis også ganske gratis at have hunden med i sommerhus. 

 • Sommerhuse med spa:  Slap af i de lune bobler og få ladet batterierne op. Særligt hen i efteråret og i løbet af vinteren vil vi gerne forkæles lidt ekstra. Her er wellness for krop og sjæl i højsæde. I et sommerhus ed et spabad, findes der ro og velvære. Særligt efter en frisk gåtur med vestenvinden i kinderne, gør en tur i det varme vand ekstra godt.