Sommerhus i Ho

Sommerhusene i Ho putter sig i naturen, omgivet af lidt skov og vild beplantning. Selve Ho by er meget lille, med en fin bevaringsværdig bebyggelse og et centrum med kirke og kro. Ho er smukt beliggende ud til Ho Bugt og de åbne engarealer er hjemsted for spændende flora og fauna.  Tæt på finder I fantastisk natur i den fredede Ho klitplantage og på halvøen Skallingen, der også er fredet, og hvor den skønneste hvide, sandstrand venter jer. Vil I shoppe eller spise ude, ligger Blåvand kun få minutter kørsel fra Ho. Ho er stedet at leje sommerhus i Vestjylland, hvis I elsker den smukke vestjyske natur og de gode strande.

Sommerhus Ho

Populære feriehuse i Ho

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ho

Loading...

Feriehuse med sauna i Ho

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ho

Loading...

Strande nær feriehuse i Ho

Når der holdes ferie ved de vestjyske kyster, så er det tit de mange dejlige strande, som tiltrækker feriegæsterne. Når I holder ferie i Ho, så kan I også nemt komme til stranden og ikke mindst til det smukke Vesterhav. 

  • Høje Knolde Strand på Skallingen: Dejlig bred sandstrand. Parkering et lille stykke fra stranden. Det er ikke tilladt at medbringe hund på stranden.

  • Hvidbjerg Strand: Dejlig sydvendt sandstrand, der ligger mellem Blåvand og Ho.

  • Blåvand Strand: Kilometervis af bred, hvid sandstrand med blåt flag. Især den sydlige del af stranden er meget børnevenlig, pga. Horns Rev, der nærmest danner en lagune. Der må ikke køre biler på stranden, men der er flere parkeringspladser langs stranden.

Strande Ho

Mange gode aktiviteter til ferien i Ho

Området er perfekt til vandring! På halvøen Skallingen kan I være heldige at opleve sæler boltre sig, når I står på spidsen af halvøen, undervejs kan I også nyde udsigten til Fanø. Her findes et rigt fugleliv, da mange trækfugle bruger Skallingen som rasteplads. Området er vildt og utæmmet – her oplever I ægte natur. Har det stormet, skal I holde godt øje med stranden, her kan I nemlig være heldige at finde rav!  Der er mulighed for at deltage på guidede ture på Skallingen eller tage med traktor til Skallingen og Langli, som er en fredet ø midt i Ho Bugt. Bemærk, at hunde ikke er tilladt, da man passer på fuglelivet. I Ho klitplantage fører mærkede vandre- og cykelruter jer rundt i den smukke natur. I Ho findes der også en fin 18 hullers golfbane og på Ho feriecenter flere bowlingbaner. Flyv med drage, tag på fisketur eller rid en skøn tur på stranden og nyd solnedgangen. Der findes utallige aktivitetsmuligheder i området, det svære kan blive at vælge.

LEGOLAND

Seværdigheder og attraktioner nær Ho

Tirpitz museum i Blåvand er en attraktion i verdensklasse. Det nybyggede museum, der er integreret i klitterne og en efterladt bunker, fortæller på en ny og spændende måde historien om det tyske kystforsvar under besættelsen.  Besøg evt. også den tyske flygtningekirkegård uden for Oksbøl. I selve Ho kan I opleve den gamle kirke fra 1400-tallet og hvert år i august afholdes det berømte Ho fåremarked på Skallingen. Tag også en tur til Blåvand Fyr og nyd den fantastiske udsigt. Rundt om fyret finder I flere bunkere fra 2. verdenskrig. På Blåvand Museum kan I gå i historiens fodspor og udforske livet på egnen gennem skiftende tider.

Kører I lidt væk fra området, venter masser af spændende oplevelser.  Det fredede fuglereservatet Tippern ligger i bunden af Ringkøbing Fjord og er et ”must” for fugleelskere. Her er både yngleområder og rasteplads for fugle på træk. En helt anden slags attraktion er Legoland, som ligger kun 75 km. fra Ho og byder på masser oplevelser for både store og små. Tæt på LEGOLAND finder I Givskud Zoo hvor I kan møde med end 1000 dyr fra hele verden.

sommerhus Vestjylland

Butikker og restauranter nær Ho

Der findes flere store supermarkeder og et hav af tøj- og souvenir butikker i Blåvand. Hvis I søger et mere internationalt udvalg, kan det betale sig at køre en tur til Esbjerg, hvor byens hyggelige centrum, rummer masser af spændende butikker og cafeer. Her finder I også Vestjylland største Shoppingcenter Broen.  Både i Blåvand og Esbjerg kan I vælge mellem restauranter i forskellige prislejer og flere hyggelige cafeer. Der er ikke det store natteliv i Blåvand, så skal danseskoene findes frem, skal I en tur til Esbjerg. Her er der også et bredt udvalgt af værtshuse og pubber.

Når I lader et sommerhus i Ho danne rammen om jeres ferie, bor I midt i naturen med masser af spændende udflugtsmuligheder til spændende attraktioner og seværdigheder.

Sommerhusudlejning i Danmark

Sommerhusudlejning i Danmark handler om nærvær, gode oplevelser og tid til at være sammen, med dem man holder af. Mange vælger at leje et sommerhus i Danmark, fordi det giver gode betingelser, for en ferie med masser af frihed til at gøre det, man gerne vil og en ferie hvor der både kan slappes helt af og hvor der er uendelige muligheder for udflugter til et væld af forskellige attraktioner i Danmark.  Sommerhuset, uanset hvor i landet det ligger, bliver den hyggelige base for ferien, hvor der er plads og tiden til at være sammen, om store og små oplevelser. Sommerhusene i Danmark er ligeledes ikke kun til ferieophold om sommeren. Langt de fleste sommerhuse er også egnet til ferie i efterår og vinteren. I disse perioder er det ofte sommerhuse med indendørs pool, som er et hit. I disse sommerhuse bliver de grå efterårsdage til varme badedage med masser af sjov for hele familien. Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder I det største udvalg af sommerhuse i Danmark. Så nu er det blot at beslutte, hvor ferien skal gå hen og om det skal være til sommer eller vinter I tager en tur i sommerhus.