Sommerhus i Houstrup

Vil I bo tilbagetrukket i klitterne ved Vesterhavet, er et sommerhus i Houstrup det perfekte valg for jer. Den enestående klitplantage gennemkrydses af gang- og cykelstier, så I kan opleve naturen på helt tæt hold. I selve Houstrup findes der en dagligvarebutik og en restaurant, men i nabobyen Henne, ca. 7 km væk, har I et større udvalg af dagligvarebutikker og flere spændende butikker med kunsthåndværk. Her er udvalget af cafeer og restauranter også lidt større, hvis I vil nyde en frokost eller at aftensmåltid ude.

Tag i sommerhus i Houstrup i det smukke klitlandskab

Populære feriehuse i Houstrup

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Houstrup

Loading...

Feriehuse med sauna i Houstrup

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Houstrup

Loading...

5 gode grunde til at leje sommerhus i Houstrup

  • Ægte idyllisk Vesterhavsstemning

  • Tæt på fantastisk badestrand med klitter

  • Enestående naturområde med plantager og søer

  • Tæt på Henne, Blåvand og Varde

  • Total afslapning for hele familien

Stranden ved jeres sommerhus i Houstrup

Stranden ved Houstrup er en typisk Vesterhavs strand med klitter. Den brede, hvide sandstrand sikrer, at der altid er god plads og i klitterne kan I finde læ for vinden i jeres helt egen ”gryde”. Der findes parkering i nærheden af stranden, der også tilbyder toiletter. Bemærk at en del af stranden er forbeholdt naturister.

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Houstrup

Det unikke klitlandskab og plantagerne indbyder til masser af udendørs aktiviteter for hele familien. Gå på opdagelse i naturen langs nogle af de mange vandre- og cykelruter. I har også mulighed for at Windsurfe, flyve med drage, tage på guidede rideture, spille minigolf eller nyde en stille stund med fiskestangen.

5 fede attraktioner tæt på Houstrup

  • Tirpitz

  • Bork Vikingehavn

  • Legoland

  • Nymindegab Museum

  • Tipperne Fugle reservat

Tag på gode udflugter fra jeres sommerhus i Houstrup

Der er masser af spændende udflugtsmål nær jeres sommerhus i Houstrup, i Vestjylland. Det er et must, at besøge det imponerende Tirpitz museum, der åbnede i 2017 og er en attraktion i verdensklasse. Museet fortæller levende historien om 2. verdenskrig med brug af helt ny teknik. På Nymindegab Museum kan I se skellet af en 12 meter lang hval, der strandende i området i 1990. Gå heller ikke glip af ravmuset i Oksbøl og søfartsmuset i Esbjerg. I det fredede fuglereservat Tipperne, kan I opleve et overvældende fugleliv med masser af sjældne arter. Oplev vikingetiden i autentiske omgivelser i Bork Vikingehavn og mærk historiens vingesus. Vil I shoppe, ligger Henne, Blåvand og Varde ikke langt fra Houstrup. Her finder I også et stort udvalg af restauranter og spisesteder.

Sommerhus i Houstrup - hele året

I kan holde sommerhusferie i Houstrup hele året. En travetur langs stranden eller i plantagen er vidunderlig oplevelse uanset årstid, og nærheden til byer som Varde og Esbjerg gør det muligt at opleve en livlig by atmosfære, også uden for sæsongen. Et sommerhus i Danmark er i det hele taget den perfekte ramme om afslapning og hygge, både sammen med familien og vennerne, eller bare i tosomhed hvor I vil være helt jer selv. Skal I fejre jul, nytår, påske, pinse eller på efterårsferie? Så lad et sommerhus i Houstrup danne rammen om en uforglemmelig ferie i skønne omgivelser.

Tag børnene med i sommerhus i Houstrup

En tur i sommerhus i Houstrup er noget som hele familien vil kunne lide. En dag på stranden, hvor I kan bade, lege og bygge sandslotte, giver fantastiske ferieminder for familiens yngste. Udenfor højsæsonen kan I samle rav, flyve med drage og hoppe i klitter. Et besøg i LEGOLAND er selvfølgelig altid et sikkert hit for børn og barnlige sjæle. Eller hvad med at give den gas i WOW-PARK, hvor I kan svinge jer i træ toppene og gennemføre sjove forhindringsbaner? I Blåvand Zoo kan I se hvide løver og klappe en masse søde dyr i det store klappe-område.

Sommerhusudlejning for alle

Hos NOVASOL sommerhusudlejning er vi glade for at kunne tilbyde en række forskellige og velindrettede sommerhuse i det dejlige sommerhusområde Houstrup i Danmark. Når I lejer sommerhus hos NOVASOL, får I en bolig, der er unik og indrettet efter den private ejers ønske. I finder derfor ikke to identiske sommerhuse. Uanset om I er på udkig efter et hyggeligt, lille sommerhus nær vandet eller et stort og moderne, så kan I finde det blandt de sommerhuse som NOVASOL Feriehusudlejning formidler.