Sommerhus i Varde

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Sommerhus i Varde

Varde er en mellemstor provinsby i Vestjylland, der ligger tæt på Vesterhavet og de mange brede badestrande og populære feriebyer, der ligger som perler på en snor langs den ikoniske kyst. Når du lejer et sommerhus i Varde og omegn, kan du glæde dig til at være tæt på alt, hvad dette skønne område har at byde på uden at være lige midt i ferie-orkanens øje. I stedet kan du kombinere byliv og badeferie midt i Vestjyllands smukke landskab. Læs mere om sommerhusudlejning i Varde herunder.

Populære feriehuse i Varde

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Varde

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Varde

Loading...

Sommerhusidyl mellem Vestjylland og Vesterhavet

Der er mange gode grunde til at tage på ferie i Varde. Først og fremmest ligger byen tæt på Vesterhavet og den smukke vestkyst, der hvert år tiltrækker tusindvis af feriegæster fra nær og fjern. Derudover er Varde omgivet af Vestjyllands enestående natur, der både rummer skove, søer og den imponerende kystlinje, der strækker sig så langt øjet rækker. Selve byen er kendt for sin hyggelige og lokale atmosfære, og der er noget for enhver smag - uanset om du er på udkig efter en aktiv ferie ved kysten eller en afslappende getaway tæt på naturen - når du lejer et sommerhus i Varde og den naturskønne omegn.

Her kan du glæde dig til at udforske områdets mange aktiviteter, attraktioner og seværdigheder. Det åbne og flade landskab mellem Varde og Vesterhavet er oplagt til vandre- og cykelture, og der er mange afmærkede stier og ruter at udforske. Når du lejer et sommerhus i Varde, er du også tæt på populære feriebyer og strande, blandt andet Danmarks vestligste punkt, Blåvand og den unikke vadehavsø, Fanø, der har direkte færgeforbindelse til fastlandet fra regionens største by, Esbjerg.

NOVASOL - Sommerhusudlejning i Varde siden 1968

Når du lejer et sommerhus i Varde, får du et autentisk og alternativt udgangspunkt til at udforske Vestjylland og Vesterhavet. Du kan finde enkelte ferielejligheder og feriehuse i Varde, men de fleste af vores sommerhuse ligger i den spektakulære natur, der omgiver den charmerende handelsby. Sammen med NOVASOL finder du altid et stort udvalg af unikke ferieboliger i Varde og omegn for enhver smag, ethvert budget og til enhver lejlighed.