Sommerhus ved Bork Havn

I den sydlige ende af Ringkøbing Fjord finder I Bork Havn - en lille hyggelig fiskerihavn, tæt på både fjord og hav. I selve byen Bork, finder I bl.a. et lille shoppingcenter med butikker, cafeer og restauranter. Lejer I et sommerhus ved Bork Havn, er I tæt på et hav af sjove attraktioner, seværdigheder samt den smukke natur med mange aktivitetsmuligheder.  

Området er perfekt til familier, som ønsker en rolig og afslappende ferie i et med muligheden for, at tage på udflugt til større byer og attraktioner. Alle vores sommerhuse i Bork Havn ligger tæt på Ringkøbing Fjord, som har en lang række badestrande for familier med mindre børn. Bestil jeres næste sommerhus i Vestjylland sommerhus i Danmark allerede i dag og få en dejlig ferie i Danmark med hele familien.

Lej sommerhus ved Bork Havn

Populære feriehuse i Bork Havn

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bork Havn

Loading...

Feriehuse med pool i Bork Havn

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Bork Havn

Loading...

Hvad kan man lave i Bork?

  • Er I på ferie med børn, så må i ikke snyde jer selv for en tur i Bork Vikingehavn, hvor I kan lege vikinger for en dag

  • Tag børnene med i Bork Legeland, hvor der er hoppeborge, kuglebassiner og sjove trampoliner

  • Prøv kræfter med windsurfing i Ringkøbing Fjords rolige vand, tæt på jeres sommerhus ved Bork Havn

  • Tag til whiskeysmagning på det lokale destilleri i Stauning

  • Oplev selve byen Bork eller tag på cafebesøg, shopping og hygge i Ringkøbing

Attraktioner omkring jeres sommerhus ved Bork Havn

Når I lejer sommerhus ved Bork Havn, vil der være masser at give sig til på ferien, uanset om det er en ferie med børn eller et par, som er taget på en romantisk weekend.

Er I afsted på ferie med børn, kan I blandt andet besøge forlystelsesparken LEGOLAND samt det flotte LEGO HOUSE i Billund, der altid er et hit hos børnene. I kan også tage en tur til GIVSKUD ZOO ved Give og se eksotiske dyr fra hele verden, herunder den store løveflok, som parken i mange år har været kendt for. Som gæster hos NOVASOL kan I benytte jer af gode kundefordele til disse tre top-attraktioner. 

Er det de mere kulturelle oplevelser, der trækker på ferien i Vestjylland, kan I besøge en lang række museer i det omkringliggende område. I Esbjerg finder I  Fiskeri- og Søfartsmuseet, der byder på en lang række særudstilligner, et ferskvandsakvarium, sælarium og meget mere. I kan også tage forbi Vikingemuseet eller besøge Bork Vinkingehavn, hvor der, særligt i sommersæsonen, vil være en masse aktiviteter og udstillinger fra Vikingetiden.

Indkøbsmuligheder nær jeres sommerhus ved Bork Havn

Ved de fleste sommerhuse i Danmark finder I lokale dagligvarebutikker i nærheden af de fleste sommerhusområder. I Skaven og Bork finder I mindre dagligvarebutikker, dog med begrænsede åbningstider. De nærmeste større byer, med gode indkøbsmuligheder, er Nr. Nebel, Tarm og Skjern. Mod syd finder I desuden Varde og Esbjerg med gågademiljøer og alle ønskelige specialbutikker og store dagligvarekæder.

Sommerhusudlejning i området ved Bork Havn

Dette område ved Ringkøbing Fjord, bliver stadig mere populært blandt feriegæster. I Bork Havn, Skaven og Stauning finder man små, hyggelige havne, hvor både lokale og turister kommer sejlende til. Ringkøbing Fjord er desuden windsurfernes ”eldorado”, da vind og strømforholdene er særdeles velegnede. Ønsker man, at udfordre det vilde Vesterhav, skal man blot 10 - 15 km vestpå, hvor I også kan leje sommerhuse i Bjerregård.

Hele vejen langs fjorden er der bademulighed. Strandene er ikke helt så brede som ude ved Vestkysten, hvorfor vandet ofte ikke er særlig dybt og strømmen begrænset inde ved stranden. Det er det ideelle badested for børn. Hele området byder på adskillige aktiviteter og seværdigheder som bl.a. lystfiskeri, sejlsport og golf. I vil befinde jer meget centralt i Vestjylland og har derfor adgang til alle de spændende seværdigheder, som regionen har at byde på og ikke mindst Vesterhavet.

Lokal sommerhusudlejning hos NOVASOL

Hos NOVASOL har vi servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. I Vestjylland har vi ni servicekontorer langs kysten. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.