Sommerhus ved Vesterhavet

Et sommerhus ved Vesterhavet passer til alle, uanset man ønsker en rolig ferie med solbadning på stranden, en afkølende dukkert i vandet og afslapning på terrassen hjemme i sommerhuset, eller om man er i humør til en aktiv ferie med vilde vandsportsaktiviteter, cykelture i det danske landskab eller en ridetur på stranden, så kan man det, når man lejer et af sommerhus ved Vesterhavet. 

At holde ferie ved Vesterhavet har altid været meget populært. Det store udvalg af oplevelser og attraktioner langs kysten samt de mange fantastiske strande, der ikke alene er kendte i Danmark, men også i resten af verden, gør bestemt sit til at Vesterhavet hvert år får besøg af glade feriegæster.

Lej sommerhus ved Vesterhavet nær de gode strande

Populære feriehuse i Vesterhavet

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vesterhavet

Loading...

Feriehuse med pool i Vesterhavet

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Vesterhavet

Loading...

5 af bedste oplevelser når der lejes sommerhus ved Vesterhavet:

  • Besøg den smukke natur ved Nationalpark Vesterhavet

  • Mærk historiens vingesus ved Bunker Museet Tirpitz

  • Bliv viking for en dag i Bork Vikingehavn

  • Tag et smut i JyllandsAkvariet - sjovt for selv de mindste børn

  • Brug en eller flere lange feriedage på de mange gode strande ved Vesterhavet

Det smukke hav og de skønne strande ved Vesterhavet

Den primære attraktion ved Vesterhavet er selvfølgelig Vesterhavet selv. Ligegyldig hvor på kysten I vælger at benytte sommerhusudlejning, vil I have de bedste muligheder for at opleve de fantastiske, brede sandstrande. Strande som er blandt de bedste strande i Nordeuropa. Fra hele Europa kommer windsurfere for at holde holder ferie ved Vesterhavet, for her kan de for alvor dyrke deres passion. 

I den sydlige del af Vesterhavet finder man Danmarks største nationalpark, nemlig Nationalpark Vadehavet. Her skal I tage hen og opleve den enestående natur og det rige dyreliv. Her er der mulighed for at se sæler, finde østers og opleve sort sol, når stæreflokkene flyver i de spektakulære formationer om aftenen. Det er tidevandet, der skaber Vadehavets karakteristiske udseende og vi kan love for, at der er stor forskel på om det er højvande eller lavvande – men det hele er lige imponerende.

En populær aktivitet, når der lejes sommerhus ved Vesterhavet, er at lede efter rav på strandene, da der nemlig er særligt gode chancer for, at finde ”havets guld” langs Vesterhavets kystlinje. Nogle steder bliver der endda organiseret ture ud til strandene for at lede efter rav, men vær opmærksom på, at rav hyppigst forekommer om efteråret, når vindene blæser ravet op på stranden.

Lej sommerhus ved Vesterhavet til en aktiv ferie

Vandsport er for mange en populær aktivitet, når man tager på ferie, og Vesterhavets alsidighed gør den jyske vestkyst til en attraktiv destination, ikke bare blandt danskere, men blandt vandsportsentusiaster fra hele Europa.

Stranden ved Hvide Sande har de vilde bølger, der udmærker sig til surfing, windsurfing og kitesurfing, hvorimod Rinkøbing Fjord er perfekt til kajaksejlads, vandski eller wakeboard på grund af det roligere vand. Er man ikke en garvet vandsportsudøver, så er der mulighed for både at leje udstyr, samt få undervisning på mange strande. Det kan også varmt anbefales at tage på en kanotur på Skjern å, hvor I kommer helt tæt på den smukke, danske natur - i jeres eget tempo.

Lej sommerhus ved Vesterhavet og kom helt tæt på naturen

Ønsker I en anderledes tur langs Vesterhavet, bør I overveje en ridetur på stranden eller i klitterne – det kræver ingen erfaring, så ligegyldig om I aldrig har siddet på en hesteryg før eller om I er mestre i dressur, så vil I få en fantastisk oplevelse, når I ridder ved siden af det brusende hav, mens solen skinner. Der findes ridecentrer i Hvide Sande, Søndervig, Blåvand m.fl.

Der findes næppe noget så skønt som at cykle, helst med medvind, på Danmarks pittoreske landeveje. Langs Vesterhavet findes der mange alsidige cykelruter, så I kan selv vælge om I det skal være en kort cykeltur i nærområdet, eller om I vil prøve kræfter med en lidt længere eller hårdere rute. Der er selvfølgelig også mulighed for at leje cykler, hvis der ikke er plads i bilen til jeres egne.

De mest populære feriebyer tæt på dit sommerhus ved Vesterhavet

Der er aldrig langt til en af de hyggelige Vesterhavsbyer, når man lejer et af NOVASOLs sommerhuse ved Vesterhavet. Byerne har alle deres egne, unikke personligheder, men fælles for dem er Vesterhavets indflydelse på deres historie og kultur, de brede sandstrande og et stort udbud af aktiviteter for hele familien.

Sommerhus i Blåvand ved Vesterhavet

Det kan varmt anbefales at leje et sommerhus i Blåvand. Den lille by er et elsket feriemål i Danmark – og med god grund. De skønne strande, den hyggelige butiksgade og et stort udvalg af oplevelser er alt sammen med til at gøre Blåvand helt speciel.

Hos Blåvand Lys er mulighed for at fremstille egne lys, og hvis man har en sød tand, så kan man prøve kræfter med lave egne bolcher og slikkepinde hos Blåvand Bolcher. I 2017 åbnede Tirpitz museet, der er blevet fremhævet af amerikanske CNN, den britiske avis The Guardian og tyske Der Spiegel, selvfølgelig på grund af museets udstillinger, men det er især arkitekturen, der har lokket verdenspressen til Blåvand. I Blåvand finder man også Blåvandshuk Fyr, der markerer Danmarks vestligste punkt.

Feriehus i Ringkøbing ved Vesterahvet og fjorden

Ringkøbing bliver også refereret til som værende ”Vestjyllands lille hovedstad”, og det kræver blot et kort besøg til denne charmerende by for at forstå hvorfor.

Ringkøbing har været en købstad siden 1400-tallet, hvilket betyder at byen er prydet af idylliske, gamle byhuse og smukke købmandsgårde. Også arkitekten Ulrik Plesner har med sine røde huse med røde tegltage haft en vigtig indflydelse på byens udseende.

Fra et feriehus i Ringkøbing får I det ideelle udgangspunkt for at opleve de mange attraktioner og aktiviteter, som byen og resten af Vesterhavet har at byde på. Holder I af kunst og kultur, kan I se en forestilling på teatret OM eller beundre statuen Survival of the Fattest. I forsøgs- og besøgshaven, Forundringens Have kan såvel små som store få en underholdende dag, når de lærer om alt der vækker sanserne til live.

Selvfølgelig er der også rigelig med muligheder for at bade i Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Især stranden i området Sorte Bakker er særlig badevenlig, på grund af sin lange badebro.

Sommerhus i Søndervig

Søndervig, der er en af Danmarks ældste badebyer, er stadig, den dag i dag, en af de mest foretrukne feriebyer ved Vesterhavet. Det er oplagt at leje et sommerhus i Søndervig, for her er et stort udvalg af oplevelser for hele familien, og så er der selvfølgelig også den fantastiske strand, der er en attraktion i sig selv!

I Søndervig bliver der hvert år afholdt en sandskulptursfestival, hvor sandskulptører skaber meterhøje sandmesterværker. Der er også gode muligheder for cykelture, blandt andet ud til Lyngvig Fyr. Ønsker I at spille et slag golf eller prøver kræfter med bowling, er det heller intet problem i Søndervig.

Find nemt et godt sommerhus ved Vesterhavet

Vesterhavet er en af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og tiltrækker turister ikke bare fra Danmark, men fra hele verden. Fælles for NOVASOLs sommerhuse ved Vesterhavet er, at de alle er indrettet af ejeren selv, hvilket betyder, at alle husene er en oplevelse i sig selv, da de alle har en unik personlighed. Vi har et stort og bredt udvalg af feriehuse i hele Danmark, og også langs Vesterhavet, så om I holder af store, 5-stjernede sommerhuse eller I foretrækker et mere klassisk sommerhus ved Vesterhavet, lige i vandkanten, så kan I finde det hos NOVASOL.

En ting er dog god at huske, når I overvejer at leje sommerhus ved Vesterhavet - de bliver booket tidligt. Ikke kun de danske feriegæster sætter pris på Vesterhavet. Mange tyskere sætter hvert år kurs mod et sommerhus ved Vesterhavet, og derfor bliver der tidligt på året booket mange uger i de populære områder ved Vesterhavet. Vil I gerne holde jeres næste ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, så gør jer selv en tjeneste og få bestilt i god tid.