Sommerhus på Rømø

Snup en tur over den lange dæmning og oplev den dejlige ø, Rømø. En perle for sommerhusudlejning i Danmark. En ferie på en ø er altid noget særligt, for her hersker en speciel stemning, som præges af havet og den skønne omkringliggende natur. Rømø er en af de mange spændende danske ferieøer, hvor der er et væld af ferieoplevelser, seværdigheder og aktiviteter for alle aldre og interesser. Fra jeres sommerhus på Rømø vil der aldrig være langt til noget spændende og nyt - ej heller på fastlandet.

Tag på tur til Vadehavet ved Rømø

Populære feriehuse på Rømø

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Rømø

Loading...

Luksus feriehuse på Rømø

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Rømø

Loading...

Seværdigheder og udflugtsmål på Rømø

Når I holder ferie i et sommerhus på Rømø, løber I næppe tør for attraktioner og aktiviteter, uanset om I vil blive på øen eller tage dagsture til fastlandet. I Lakolk på Rømø kan I slentre rundt i butikscentret, hvor I både kan handle jeres dagligvare samt tøj, sko, lokale specialiteter og diverse feriesouvenirs. De mange dejlige strande på Rømø er jo også altid et besøg værd. Om sommeren skal der bygges sandslotte, plaskes i vandet og slappes af i solen.

Om efteråret er det en rask gåtur langs vandet, måske på jagt efter lidt rav, som strandene kan bruges til. Når I vælger at leje et sommerhus i Danmark, er der også de bedste forudsætninger for, at få udsigt direkte til havet direkte fra terrassen - bedre bliver det næsten ikke.

Får I lyst til at smutte over dæmningen til fastlandet, kommer I nemt til blandt andet domkirkebyen Ribe eller hyggelige Tønder. I kan også køre ned langs kysten og over grænsen. Rømø ligger også kun en lille sejltur fra den tyske ø Sylt, hvor I kan opleve Europas største vandreklit og nyde godt af øens store udbud af lækre specialiteter på øens restauranter.

Nationalpark og dyreliv tæt på jeres sommerhus på Rømø

Når ferien holdes i et sommerhus på Rømø, befinder I jer midt i Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Vadehavet er et velbevaret og beskyttet naturområde, som betemt er et besøg værd. Nationalparken er et vigtigt arnested for mange fugle, som også bruger området som rasteplads på deres lange træk eller som overvintrer her. Det er også her I kan opleve det imponerende syn Sort Sol, når millioner af stære samles og trækker mod syd.

På en tur rundt i det flotte vadehavsområde, vil I også kunne spotte små sælhoveder stikke op af vandet, for i området yngler den spættede sæl. Nyder I at bruge et par feriedage på oplevelse i naturen, har Nationalpark Vadehavet det hele: Hav, strande, klitter, plantager, lyngområdet og et rigt dyreliv, som giver gode ferieoplevelser året rundt. Det er helt oplagt at tage cyklerne med i sommerhus på Rømø, for på den måde kan I nemt bevæge jer rundt i naturen og få de små oplevelser med.

De populære sommerhusområder på Rømø

Sønderstrand er et naturskønt sommerhusområde på Rømø, hvor der er plads til både afslapning i den bedste forstand og en aktiv ferie for hele familien. Lejer I et sommerhus ved Sønderstrand, er I ikke langt fra en fantastisk og unik strand om udgør over halvdelen af øens areal. Her er der strand så langt øjet rækker, som er delt op i forskellige områder alt afhængigt af hvad I ønsker at benytte stranden til.

Stranden kan bruges til meget, såsom surfing, drageflyvning kitebuggekørsel samt vande- og rideture og hvad I nu ellers kan finde på. I kan nyde afslappende dage i sommerhuset og på stranden eller tage på udflugt til et af de naturskønne områder på øen og fastlandet afhængigt af, hvad I har lyst til at bruge jeres feriedage på.

Vælger I at holde ferie i Bolilmark kan I glæde jer til en ferie i et smukt område, med mange hyggelige og charmerende sommerhuse sparsomt placeret i det naturskønne område. Beliggende i den nordlige del af Rømø, er I lidt længere fra badestrandene, men til gengæld er I tæt på øens beskyttede naturområde og det fantastiske dyreliv. Her er de dejlige badestrande dog stadig kun få kilometer væk, hvor der er rige aktivitets- og afslapningsmuligheder uanset årstid.

Rømøs højeste punkt Høst, belligende ved Bolilmark, giver en helt enestående udsigt over øens natur og Vesterhavets bølgende blå og er helt bestemt et besøg værd. Hvis I ønsker en feriebolig på den østlige side af Rømø, som ligger lidt tættere på stranden, bør I tjekke vores mange sommerhuse i Kongsmark, der ligger lidt syd for Bolilmark.

Lakolk ligger på den vesttlige side af Rømø og er en af de mere livlige byer på øen. Lejer I et feriehus i Lakolk er I aldrig langt fra en række indkøbsmuligheder og et spændende byliv. I er dog stadig også i første række til den 15 kilometer lange sandstrand. Sommerhususområdet i Lakolk ligger midt mellem klitter, lyng og hedeagtige landskaber, og er et af de første sommerhusområder i Danmark, hvorfor I finder en hel særlig stemning. Her er der plads til afslapning på højeste plan, mindre shoppeture i byen og vandre- eller rideture gennem det naturskønne område.

Vejen til et dejligt sommerhus på Rømø

NOVASOL udlejer mange forskellige typer af sommerhuse på Rømø og vi hjælper altid gerne med at finde det sommerhus som passer til jer. Alle vores sommerhuse er privatejede, hvilket giver en særlig variation blandt vores sommerhuse.

På Rømø har NOVASOL eget servicekontor, som faktisk er det første hus I møder, når I kommer i land fra dæmningen. I er også velkomne til at kontakte kontoret på Rømø, hvis I har brug for råd og gode tips til hvilket sommerhus på Rørmø I skal leje. 

Når I lejer et sommerhus på Rømø eller et andet sted i Danmark, kan I glæde jer til den uanede frihed der medfølger. Med et sommerhus bestemmer I nemlig altid selv hvordan jeres feriedage skal forløbe - her kan I sove så længe I vil, uden at bekymre jer om en tidsbegrænset morgenbuffet, nyde sommervejret fra terrassen eller udforske præcis de attraktioner og aktiviteter, som I har lyst til!

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL sommerhusudlejning gør vi vores ypperste for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip.

På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold.

Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.