Sommerhus i Østerhede

Brede sandstrande, storslået natur, østers i lange baner, og masser af lokalt særpræg. Ja, Rømø er noget ganske særligt, og det kommer I helt sikkert til at opleve, når I lejer et sommerhus i Østerhede, der er et af øens mange charmerende sommerhusområder. Østerhede ligger i første parket til Vadehavet med hele Rømø inden for rækkevidde og tæt på øens største by, Havneby.

Rømø er den største af de 3 danske vadehavsøer, men det siger måske ikke så meget, for øen er nemlig ‘kun’ ca. 15 kilometer fra ende til anden. Det er dog ikke ensbetydende med, at I kommer til at kede jer. Tværtimod, for Rømø rummer både masser af spændende aktiviteter og seværdigheder, hvor den mest åbenlyse er Nationalpark Vadehavets storslåede natur, og området omkring Rømø er et af ganske få steder, man kan opleve det unikke naturfænomen, sort sol.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Østerhede

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Østerhede

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Østerhede

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Østerhede

NOVASOL har Danmarks største udvalg af ferie- og sommerhuse i Østerhede, der alle ligger tæt på Vadehavet og Rømøs brede sandstrande. Book dit sommerhus i Østerhede allerede i dag, og oplev alt, hvad fantastiske Rømø har at byde på. 

3 gode grunde til at tage på ferie i Østerhede

1. Et hav af naturoplevelser 

2. Den helt særlige ø-stemning

3. Brede og lange sandstrande

3 populære attraktioner i nærheden af Østerhede

1. Nationalpark Vadehavet

2. Naturfænomenet sort sol

3. Nationalmuseets Kommandørgård

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.