Sommerhus ved Sønderstrand

Sønderstrand på Rømø er perfekt til både afslapning og til masser af sjove aktiviteter på stranden og i vandet. Stranden udgør nemlig over halvdelen af Rømøs areal. Stranden er for ALLE i ordets bredeste forstand, der er nemlig forskellige områder, alt afhængigt af hvad man ønsker at bruge stranden til. Der er særlige områder, hvis man vil køre bilen hen af stranden, områder disigneret til windsurfing og kite-buggiekørsel, samt områder hvor man selv i højsæsonen kan finde en plet for sig selv, hvor familien kan slå sig ned og hygge, bade og slappe af i solen. Tager man til Sønderstrand er der bogstaveligt talt strand, så langt øjet rækker, for stranden er små 12km lang og over 3km på sit bredeste og bag stranden finder man store og flotte klitter hvor man kan slappe helt af i ro og mag.

Sommerhus ved Sønderstrand

Populære feriehuse i Sønderstrand

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sønderstrand

Loading...

Feriehuse med sauna i Sønderstrand

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sønderstrand

Loading...

Aktiviteter på stranden

Lejer man et sommerhus på Rømø bør man prøve at opleve nogle af de mange aktiviteter, der findes på den store strand. Her kan I for eksempel lege i vinden på stranden og tage en kitebuggy tur. En kitebuggy er en lille vogn hvorpå der er fastspændt en drage, der trækker vognen henover stranden. Det er utrolig sjovt og har I lyst til at prøve en tur, så kan I både leje en kitebuggy og få undervisning på Sønderstrand. For de små som ikke kan mestre en kitebuggy endnu, er det altid sjovt at flyve med drage. Hele familien kan samles om denne aktivitet og glæden er altid stor når dragen får fat i vinden og flyver højt over stranden. I kan også prøve kræfter med windsurfing eller hav sejlads, der er både sjovt og udfordrende og kan gøres næsten hele året rundt. I kan også fiske både i havet eller i de mange vandløb på øen og fastlandet, hvor fiskebestanden er utrolig høj og vandet rent. På strandene på Rømø kan i også deltage i sociale arrangementer om sommeren, så som beachvolley turneringer eller fodbold turneringer, hvor mange unge mennesker mødes og hygger sig.

Aktiviteter på Rømø

Dragefestival på Rømø

Lejer et af vores sommerhuse i Danmark vil et helt særlig syn møder jer, hvis I besøger Sønderstrand den første weekend i september, for her afholdes den årlige Dragefestival. Hele stranden er pakket med farvestrålende drager i alle former, som flagrer i vinden. Festivalen er efterhånden blevet meget populær og hvert år kommer både danske og udenlandske gæster til øen, både for selv at flyve med drager men også for blot at nyde det imponerende syn. Har I fået lyst til at opleve dette, så kan I sagtens leje et sommerhus på Rømø for blot en weekend.

Sommerhus Sønderstrand - Rømø

Sommerhuse ved Sønderstrand

Hos NOVASOL finder I mange dejlige sommerhuse ved Sønderstrand og på resten af Rømø. I vil kunne se skøn blanding af små hyggelige sommerhuse og store moderne sommerhuse med mange faciliteter i vores udvalg. Uanset hvilken form for sommerhus I søger, så finder I nemt et hos os. I kan også tage hunden med i sommerhus helt uden ekstra omkostninger, I skal blot huske at søge efter husdyrvenlige ferieboliger. Skulle I ikke finde drømmesommerhuset lige ved Sønderstrand, så er det alligevel nemt at komme til stranden, for Rømø er ikke større end at I nemt kan komme hele vejen rundt, både i bil og på cykel. Et godt alternativ på Rømø er at leje sommerhus i Lalolk eller eventuelt et feriehus i Bolilmark, som er to sommerhusområder på Rømø i naturskønne omgivelser. Er I til en ferie med aktivitet, særlige oplevelser og masser af gode timer på en af Danmarks skønneste strande, burde i overveje Sønderstrand næste gang I skal holde ferie.