Sommerhuse på Mols

Mange kender de sjove historier om de lidt enfoldige Molboere, som ikke altid gør livet let for dem selv. Men Mols er også et område med mange oplevelser, levende byer og et stort udvalg af feriehuse, hvorfra I kan tage på opdagelse i det meget naturskønne område. En natur som klart bidager til en meget skøn ferie i sommerhus på Djursland.

Sommerhus Mols

Populære feriehuse på Mols

Loading...

Dyrevenlige feriehuse på Mols

Loading...

Feriehuse med pool on Mols

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst på Mols

Loading...

Hvorfor leje sommerhus på Mols?

Vi kan se, at mange efterspørger feriehuse på Mols - også blandt udenlandske feriegæster er områdets mange kvaliteter kendte. Særligt til sommerferien er der høj efterspørgsel på feriehusene i området og det er et af de sommerhusområder i Danmark, hvor vi hurtigst kan melde om udsolgt, særligt til højsæsonugerne i sommerferien. Men der er også bare skønt på Mols. Alene den smukke og forskelligartede natur er en oplevelse i sig selv. Bakkede områder afløses af dejlige badestrande og grønne marker. Rundt om i landskabet dukker små landbyer op med bindingsværkshuse og gårdbutikker, hvor de lokale sælger deres frugt og grønt samt andre lækkerier, der kan nydes i feriehuset, efter en skøn dag i den smukke natur.

Fra sommerhusområderne på Mols er der ej heller langt til mange oplevelser for stor som små. Den største by i området er Ebeltoft. En rigtig hyggelig by med brostensbelagte gågader, spændende butikker, hvor der også sælges lokalt kunsthåndværk samt flere gode attraktioner. Den største attraktion i Ebeltoft er Fregatten Jylland, hvis høje master kan ses på lang afstand, når I kommer mod byen. Fregatten er et super udflugtsmål for hele familien, hvor der kan deltages i gode rundvisninger, som også er målrettet mod børn. Lige ved siden af Fregatten ligger Ebeltoft Glasmuseum. Her vises glaskunst af alle slags og særligt i skolernes ferier er der work shops for børn. I midten af Ebeltodt kan I kigge ind i det Gamle Rådhus, som er et meget populært sted at blive gift, så chancen for, at komme med til glo-bryllup er ret stor. 

I 2008 blev en stor del af Mols udnævnt til nationalpark. I nationalpark Mols Bjerge er der gode muligheder for spændende gåture af forskellige stier samt for masser af fart og motion på mountainbikes. Selve Mols Bjerge byder på et bakket landskab, med smukke udsigter – helt perfekt til en dag med en picnic i det grønne. Slå jer f.eks. ned ved Stubbe Sø, som er områdets største sø.

Gode oplevelser nær jeres sommerhus på Mols

Af andre attraktioner og udflugtsmål nær sommerhusene på Mols kan nævnes; Djurs Sommerland, som er den største forlystelsespark på Djursland. Rutsjebaner for store og små og masser af hyggelige grønne områder venter i den store park. Vilde og spændende dyreoplevelser venter i Skandinavisk Dyrepark og Ree Park og i Kattegatcenteret i Grenå venter oplevelser under havets overflade. I Den Gamle By i Aarhus og på Det Grønne Museum nær Auning kan I opleve forskellige dele af den danske historie.

Grenå, Randers og Aarhus er de største byer foruden Ebeltoft. Her kan der shoppes for alle feriepengene, hygges i de forskellige gågader og besøges et væld af lokale museer. Restauranter af alle slags finder I også nemt, samt gode lokale butikker, hvor der sælges forskellige lokalt producerede vare.

Aktiv ferie fra et sommerhus på Mols

Det er oplagt at tage jeres cykler med til ferien på Mols, for der er rigtig mange gode cykelruter rundt i landskabet. I kan også nemt finde ruter, hvor børnene nemt at cykle med, uden I skal tænke på biler. Det er også super nemt at hoppe på cyklen og suse til bageren efter morgenbrød eller til kiosken for at købe is. Fra alle sommerhusene på Djursland er der ikke langt til kysten. Her kan der bades fra de mange gode badestrande, der kan fiskes fra både strande og moler og der kan surfes, dykkes eller sejles. I vil sjældent kede jer, når der lejes feriehus på Mols.

Sommerhusudlejning på Mols

Hos NOVASOL Feriehusudlejning finder I et meget stort udvalg af sommerhuse på Mols. Vi forsøger at sikre et så bredt sortiment som muligt, for at kunne imødekomme ethvert ferieønske og behov. Langs kysten ligger mange klassiske sommerhuse, som ofte byder på skønne udsigter over havet. Der er også bygget mange, lidt større sommerhuse på Mols, som kan byde på f.eks. indendørs pool, aktivitetsrum med billard eller dart eller spabad og sauna, som er skønne at kunne benytte i efteråret og vinteren, hvor en sommerhustur også er oplagt på Mols. NOVASOL har eget servicekontor i Ebeltoft, så vi er også repræsenteret lokalt. På kontoret i Ebeltoft skal I, for det meste, ind og hente nøglen til sommerhuset. I kan altid spørge om gode tips til oplevelser, gode spisesteder eller andet på kontoret, for alle medarbejderne er lokale og kender derfor områdets mange muligheder. Opstår der praktiske spørgsmål under ferien, så er det også kontoret i Ebeltoft som kan være behjælpelige der