Feriebolig i Italien

Uanset hvor I lejer en feriebolig i Italien, vil I opleve, at I kan finde både feriehuse og ferielejligheder i mange størrelser og med meget varieret beliggenhed. I mange år er flere tusinde danskere draget mod Italien, når der stod ferie på programmet. Dette for at opleve Capri og cappuccino, Toscana og Venedig, de smukke landskaber og historiske byer. Herlighederne vil nemlig ingen ende tage i Italien.

Lej en feriebolig i Italien og nyd de smukke landskaber

Populære feriehuse i Italien

Loading...

Hvad skal I opleve i Italien?

  • Oplev den smukke natur i Norditalien med en gåtur i Dolomitterne

  • Den glemte by Pompeii, der blev dækket af lava fra vulkanen Vesuvius

  • Oplev Rom med Peters Kirken, Colosseum og Det Sikstinske Kapel

  • Tag familien med til Toscana og se Det Skæve Tårn i Pisa, den hyggelige by Lucca og Firenze

  • Snup en tur i de klassiske gondoler og se Marcopladsen i Venedig

  • Gå amok i god mad og vine i Italiens spisekammer Umbrien

  • Få en fantastisk badeferie på de brede strande ved den toscanske kyst

Få mere inspiration til attraktioner og seværdigheder i Italien her.

Feriebolig i Italien - et par af de populære områder

Mange mennesker tænker straks på ferie i Rom eller Toscana, når de hører Italien. Men der er så mange andre steder og byer, som er værd at udforske og opdage. Vi har udvidet vores sortiment af nye overnatningsmuligheder i Italien i regionerne Ligurien, på Riviera di Levante (Cinque Terre) og faktiske også i Toscana, ved Chianti, som grænser op til den pragtfulde Versiliakysten.

Desuden er der et stort udvalg af ferieboliger på Sicilien og Sardinien, der er kendt for sit krystalklare hav og sine smukke sandstrande. Hos os finder i også en bred vifte af ferielejligheder ved Gardasøen, og ved de andre norditalienske søer som Lago Maggiore og Comosøen. Vi har også masser af huse ved kysten og ved Dolomitterne tæt på Alperne.

Har I lyst til at leje en feriebolig i nærheden af de større byer, som for eksempel Rom, er det også noget vi kan hjælpe med. Nær de større byer i Italien, finder I et sandt ferie-mekka, med det store udbud af restauranter, shoppemuligheder og kulturliv. Lej f.eks. en ferielejlighed i Rom og få en storbyferie i egen lejlighed.

Hos os kan I også bo i eget feriehus i en lille, hyggelig by, hvor I kan handle de lokale råvarer på markedet og nyde en veltilberedt italiensk-inspireret middag på terrassen - imens børnene hygger sig i feriehusets haven eller ved poolen. 

Bestil jeres ferie idag og oplev de mange populære destinationer i Italien. Tager I på kør selv ferie til Italien, kan I opleve dette skønne land, i jeres helt eget tempo.

Feriebolig i Italien med særlige tilbud

Er I interesseret i de helt særlig oplevelse, så kan vi absolut anbefale, at I lejer et feriehuse langs den historiske pilgrimsrute, Via Francigena. Via Francigena betyder vejen fra Frankernes Land og er en pilgrimsvej, som blev benyttet i den tidlige middelalder.

I kan også leje en såkaldt Trulli, som giver en helt speciel ferieoplevelse! De cirkulære huse med et spidst skifertag er helt unikke og vil give jeres ophold i en feriebolig i Italien et helt særligt flair. De tykke stenmure beskytter jer mod sommervarmen, så aircondition behøves slet ikke og om vinteren og i efteråret, holder de tilgengæld godt på varmen. 

I kan også leje et feriehus med all-inclusive. Vores All inclusive vil være med til at gøre jeres ferie i Italien lettere og billigere. Ved leje af disse ferieboliger er sengelinned, håndklæder, rengøring, el, vand og varme nemlig inkluderet i prisen.

En feriebolig i Italien er også perfekt til par, der ønsker at fejre bryllups- eller årsags, holde en romantisk weekend eller fejre en anden speciel andledning. Vi har nemlig masser af fantastisk ferieboliger med plads til 2, hvor i kan nyde fantastiske vine, god mad, havudsigt og selvfølgeligt hinanden!

Nyd det italienske køkken på jeres ferie

Pizza, pasta, pesto, fisk, skønne oliven og fantastiske grøntsager er bare et par, af de mange retter og ingredienser, vi alle kender fra det italienske køkken. Lejer I en ferielejlighed, en villa eller en anden form for feriebolig i Italien, vælger I selv, om I vil tilberede de skønne italienske retter i køkkenet eller nyde en middag, på den lokale restaurant. Har I har børn med på ferie, er de velkomne på alle restauranter i Italien, for italienerne elsker bare børn. Har I behov for ro omkring måltiderne, at spise på tider så junior kan komme i seng til tiden, så er ferie i en feriebolig helt ideel - da I jo selv bestemmer tempo, og hvordan feriedagene skal planlægges.

Lej en feriebolig i Italien til vinterferien

Italien er bestemt ikke kun en drøm om sommeren. Vintersæsonen i Italien byder også på et væld af gode oplevelser. Majestætiske bjergtoppe og sneklædte skråninger, giver mulighed for gode skiferier. I Italien kan I også leje ferieboliger tæt på mange fantastiske skiområder, hvor selv skieksperter får deres sag for! Vores hyggelige lejligheder og hytter efterlader ingen ønsker uopfyldt. Selv om vinteren kan I også holde ferie i Italien fyldt med sol, strand og varme, i en af vores man ferielejligheder, villaer eller feriehuse i Syditalien.

Ferie i Italien ved havet, søer eller indlands

Ferieboliger i Italien ved havet: Hvis jeres familie er vandhunde og elsker livet på stranden samt de mange fantastiske stunder ved det blå hav, så bør I søge blandt ​​vores mange lejligheder og sommerhuse ved havet. Et sted at starte, kunne være ved Adriaterhavet, ved kysten i Toscana eller måske på en af de mange italienske øer, som Sicilien og Sardinien. Langs Middelhavskysten kan I finde et bredt udvalg af typiske ferieboliger i Italien, lige fra rustik til stilfuld.

Ferie i Italien tæt på søer: Man behøver ikke altid være ved havet, for at få sig en rigtig skøn badeferie, for Italien har mange fantastiske søer, hvor I kan få jeres badelyst stillet! Et godt sted af holde badeferie kunne være ved Gardasøen, ved Comosøen eller Maggiore Laggo - omgivet af citrontræer, smukke olivenlunde og smukke bjerglandskaber.

Ferie i det centrale Italien: Drømmer I om en ferie fyldt med oplevelser, vinslotte og masser af skøn mad, ville det centrale Italien være noget for jer! Her kan I udforske de smukke vinmarker og olivenlunde i Toscana, nyde charmen, kulturen samt den gode mad og vin i mange af ​​de populære feriebyer, og se de enestående solopgange og solnedgange i bjergene, fra terrassen ved jeres private feriebolig i Italien.

Som noget nyt tilbyder NOVASOL også ferielejligheder i mange af de kendte storbyer i Italien, som for eksempel Firenze, Rom eller Venedig.

Store feriehuse og villaer i Italien

I Italien kan I sagtens finde store feriehuse, vinslotte og villaer til mere end 10 personer. Med et af vores store feriehuse, får I mulighed for, at være sammen med hele familien eller alle vennerne, og sammen skabe en fantastisk ferie. Flere af de større ferieboliger kommer med luksus faciliteter som, pool, havudsigt, vinkælder, tennisbane og meget meget mere. Ønsker I at holde ferie som konger og baroner, eller i hvert fald drømme jer til det, kunne et stort vinslot eller en villa være noget for jer. De mange vingårde og slotte har tit tilhørende vinmarker, hvor I kan tage på opdagelse - I kan også bare flade ud ved poolen. Vores mange feriehuse i Italien, gør det muligt for jer at får en uforglemmelig og unik ferie med jeres nærmeste.