Feriehuse i Ligurien

NOVASOL tilbyder et bredt udvalg af ferieboliger i Italien, i de mest berømte og elskede regioner i landet. Ligurien kan absolut prale af at være blandt disse. Området byder både på smukke landskaber og unikke steder, set fra et historisk synspunkt. Det smukke landskab er derfor også at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Når I vælger at holde ferien her, får I mange muligheder for rekreation og aktiviteter, for her er alt: hav, bjerge, kultur, natteliv og underholdning. 

Du kan se vores store udvalg af feriehuse og ferielejligheder i Ligurien og finde det der vil give jeres familien en fantastisk ferie. Et feriehus i Ligurien fra NOVASOL sommerhusudlejning er den absolut perfekte base, hvis I vil udforske denne region, der er så rig på kultur og naturlig skønhed. Vælg et feriehus eller en ferielejlighed i lige præcis den by I ønsker i Ligurien og glæd jer til at udforske området.

Lej et feriehus med havusigt i Ligurien, Italien

Populære feriehuse i Ligurien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ligurien

Loading...

Feriehuse med pool i Ligurien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ligurien

Loading...

Hvad er de bedste oplevelser i Ligurien?

- Portofino

- Genova

- Badeferie i Noli

- Cinque Terre

- Den Italienske Riviera

badeferie ved havet i Ligurien Italien

Ferie ved og i havet i Ligurien

Hvis I elsker havet er dette område for jer. NOVASOL tilbyder et stort udvalg af feriehuse og lejligheder i Ligurien, hvorfra I nemt kan besøge de nærliggende strande. Havet er det vigtigste element i den liguriske region. Her finder I nogle af de smukkeste havne i Italien. I kan f.eks. vælge at leje en båd og se området fra vandsiden eller nyde havet på en køretur langs kysten.

Kysten er rig på flora og fauna, ideel til dykning, sejlads eller ture i kano. I baglandet er der mange muligheder for udendørsaktiviteter som; cykling og vandreture i bjergene der grænser op til kysten. Denne region tilbyder også forskellige events og festivaler såsom San Remo musikfestival. Ved denne lejlighed, er byen vært for mange kulturelle begivenheder, der tiltrækker tusindvis af mennesker hvert år.

Smag fantastisk mad og vin i Ligurien Italien

Smukke byer og spændende seværdigheder i Ligurien

Byerne ligger som perler på en snor langs den liguriske klippekyst og veksler mellem storslåede bugter og sandstrande. Kysten strækker sig fra Ameglia til Ventimiglia, hvor I vil blive fascineret af det varierede landskab. I kan også tage på tur rundt til de mange

landsbyer af romersk oprindelse som f.eks. Castellaro eller Levanto. De kystnære byer er indrammet af en smuk natur, rig på olivenlunde og vinmarker. Tag et stop på Riviera dei Fiori i Andora, der tilbyder smukke strande og klart vand, eller besøg de berømte feriesteder som Portofino, Santa Margherita Ligure, Rapallo, Sestri Levante og Bay of Silence, Chiavari. Gå heller ikke glip af Cinque Terre, Tigullio, Golfo Paradiso, Genova eller Rivieraen. Vælg en feriebolig i Ligurien og I vil kunne udforske alle disse vidunderlige steder. NOVASOLs udvalg af ​​huse og lejligheder i Ligurien er meget omfattende og I finder helt sikkert noget der passer til jeres behov.

Kulinariske ferieoplevelser i Ligurien

Når I bestiller et feriehus i Ligurien eller et andet feriehus i Italien, får altid I chancen for at opleve det lokale køkken, både når I selv tilbereder lækre måltider af lokale råvarer og ved at besøge de fremragende lokale restauranter. Ligurien er mest kendt for den berømte pesto, men området er også rig på olivenlunde og vinmarker, der producerer fremragende jomfru olivenolie og kvalitetsvine som Vermentino, Ormeasco, Rossese af Dolceacqua. For gourmeter: Prøv gattafin, som er stegt ravioli med urter eller suppe og ciuppin buridda med torsk og stuvede eller stegte sardiner. En specialitet er også Genoa, en kold gryderet med kalvekøb, eller prøv stuvet hare med de berømte oliven, pinjekerner og rosmarin. Glem ikke Fugassa, en blød og tyk focaccia, dækket med løgskiver og olivenolie samt en pandekage lavet af kikærtemel. Prøv også disse kager: Søde ruller Genovese, makroner og små smørcookies kaldes cubeli. I kommer i hvert fald ikke til at sulte i løbet ferien.