Feriehuse i Cinque Terre

Et af de smukkeste og mest eftertragtede områder i Ligurien er Cinque Terre, også her har NOVASOL et stort udvalg af ferieboliger. Cinque Terre er en naturpark, der udgør en del af kysten mellem Punta Mesco og Punta di Montenero. De fem landsbyer: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore ligger i dette vidunderlige og verdenskendte område.

Cinque terre ferie

Populære feriehuse i Cinque Terre

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Cinque Terre

Loading...

Feriehuse med pool i Cinque Terre

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Cinque Terre

Loading...

Det unikke Italien - Cinque Terre

Når I lader en feriebolig i Ligurien danne rammen om ferien, får I det allerbedste udgangspunkt for at opleve den helt specielle charme og autentisitet i skønne Cinque Terre. 

Kysten er rig på flora og fauna, ideel for dykkere, til at sejle eller en kanofart. Inde i landet er der mange muligheder for fritidsaktiviteter som vandre- og cykelture eller bjergbestigning. Det milde klima gør det muligt selv om vinteren at holde en behagelig ferie.

Cinque Terre – betyder 5 Jorde og består af byerne Corniglia; Manarola; Monterosso al Mare; Riomaggiore og Vernazza. Områdets historie går tilbage til det 11. Århundrede og Monterosso og Vernazza var de første 2 byer der blev grundlagt. Senere hen kom de 3 andre til under den tidligere stormagt, Republikken Genova. Området har altid ligget afskåret fra omverdenen, indtil det 19. århundrede hvor der, takket være tilblivelsen af et militært arsenal i La Spezia,  blev bygget en jernbane mellem La Spezia og Genova. Beboerne i Cinque Terre kunne nu føle sig forbundet med omverdenen. Den dag i dag er der kun meget få veje hvor biler kan køre ind i Cinque Terre og meget foregår den dag i dag stadig med båd, tog og via stierne. I 1999 blev Nationalpark Cinque Terre oprettet for at bevare området både for agrikulturen og for befolkning i den lille region.

Ferie Cinque Terre

Natur og oplevelser i og omkring Cinque Terre

Kysten bliver kaldt Blomster-rivieraen, hvor I finder alle former for naturoplevelser. En vekslen af sandstrand og klipper former denne kystlinje. Og her imellem ligger der utallige feriehuse. Østkysten er rå med stejl klipper og bjerge, vestkysten til gengæld er oversået med sandstrande. Hvad I end foretrækker; her kan I vælge mellem klatring, vandsport og vandring og vi har altid et feriehus i Italien der kan passe ind i jeres program.

Maleriske fiskerlandsbyer

Duften af friskfanget fisk dominerer i de maleriske fiskerlandsbyer i Cinque Terre. Lyden af bølger der slår blidt ind mod molen, solen og fiskekutterne sørger for en drømmeagtig ferie. Besøg byerne Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore, alle UNESCO Verdenskulturbyer. Der findes næppe en stemning så autentisk som her, nyd havets skattekammer i en Ristorante. Fiskerlandsbyerne troner på klippefremspringene med deres pastelfarvede huse og tilbyder en fantastisk udsigt. Der findes mange skønne vandrestier og her skal I lige undersøge om der skal købes vandrepas, da der i denne region betales et lille gebyr for at vedligeholde disse stier.

San Remo på Blomsterrivieraen

Hvis I vil på udflugt ligger der, vest for Genova, fine og børnevenlige sandstrande, der brydes af imponerende klipper. På Blomsterrivieraen ved San Remo dyrker man nelliker og roser og byen er også blevet kendt for deres casino og deres årlige musikfestival om sommeren.

Ud for kysten er vandet så blåt som få andre steder og det er ideelt at dykke her. Siden 1907 finder det længste, årlige, professionelle cykelløb i verden sted. Det starter i Milano og har sit mål i San Remo.

Vil I opleve en eventyrfestival?

Så tag en tur til Sestri Levante i Maj, hvor de afholder den årlige H.C. Andersen festival. Festivalen er opkaldt efter H.C. Andersne fordi han glæder såvel unge som gamle med sine eventyr og fordi han engang gav den smukke badebugt sit navn  „Baja delle Favole“ – eventyrbugten. Hvert år fejrer byen H.C. Andersen, med en litteraturpris for børnelitteratur og der kommer både jonglører og gadekunstnere rejsende til denne begivenhed.

Gastronomi

I Cinque Terre dyrkes der oliven og vin. De har mange fine vine som skal prøves. Desuden fanges der hver dag friske fisk og skalddyr, b.la. ansjoser er en delikatesse. Man kan få en rigtig god pesto og der bages lækkert Focaccia. Hvis man kan lide brændevin er Grappa og Limoncello et godt bud på velsmagende dråber fra området. Corniglia er specielt kendt for deres populære is lavet af honning fra området (miele di Corniglia)

Cinque Terre - året rundt

Ved hjælp at en helt bestemt teknik har man formået at udnytte jorden optimalt på de stejle skrænter. Der findes vandrestier overalt i området, så man rigtig kan nyde den fantastiske natur. I må endelig ikke snyde jer selv for at opleve det hele tæt på. Så husk de gode sko og pak en god madpakke til turen. I vil uden tvivl blive forelsket i Cinque Terre.

Benyt også NOVASOLs feriehuse i Cinque Terre i vinterperioden. Det milde klima betyder at det er en fin vinterdestination, særligt hvis I ikke er så begejstrede for de varme somre.

NOVASOL i Italien

NOVASOL har ferieboliger og ferielejligheder i alle prislejer og standarder i Ligurien, så I finder let en feriebolig der passer til jeres behov og som kan danne rammen om en skøn ferie i et af de smukkeste områder i Italien. NOVASOL har arbejdet med sommerhusudlejning i Italien i mange år og ved at mange danskere elsker at rejse hertil. Derfor udvides antallet af ferieboliger konstant, så der altid er noget at tilbyde de mange italiens fans.