Feriehus i Genova

Genova er en fascinerende by på vandet, berømt ikke kun på historisk plan, men også med hensyn til gastronomien og kulturen i området. Der er mange grunde til, at du helt sikkert skal bo i et feriehus i Genova og besøge denne smukke regionshovedstad. Vores feriehuse i Ligurien findes i alle størrelser og former, så du kan garanteret finde et feriehus der opfylder dine behov og ønsker.

Feriehus i Genova

Populære feriehuse i Genova

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Genova

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Genova

Loading...

Kendte attraktioner nær et feriehus i Genova

Genova er en by fuld af liv og et ideelt feriemål for rejsende i alle aldre! For de yngre er der mange steder at tilbringe aftener. For elskere af historie og kultur tilbyder den liguriske hovedstad mange museer, såsom Palazzo Reale Museum, Palazzo Ducale og Galata, det vigtigste maritime kommunikationsmuseum i Middelhavet; teatre, herunder Teatro Carlo Felice og Teatro Stabile di Genova. Det mest attraktive sted i Genova er bestemt byens meget berømte akvarium. Det er det største akvarium i Europa, beliggende i byens gamle havneområde. Genova Akvariet har siden 1992 haft glæde af millioner af besøgende, der går derhen for at beundre omkring 15.000 dyr fra 600 forskellige arter, alle placeret i miljøer, der reproducerer de naturlige levesteder for disse dyr i mindste detalje. For en ferie i Genova med børn er akvariet det perfekte sted at tilbringe en eftermiddag for at beundre så mange forskellige arter tæt på. Du kan nemt nå Genova Aquarium og mange andre steder af interesse i denne by, fra et af vores feriehuse i Ligurien!

Feriehus i Ligurien

Oplevelser i Genova for store og små

Et andet interessant genoese-punkt, som du absolut bør besøge under dit ophold i en af ​​vores ferielejligheder i Genova, er Palazzo Ducale, der er hjemsted for mange udstillinger og kulturelle arrangementer. Det er også en fascinerende bygning på ydersiden, med facader bestående af flere middelalderlige bygninger og nye strukturer tilsat over tid.

For at give et interessant ophold til dine børn kan du besøge byen børn og børn, et uddannelsesområde for børn fra 2 til 13 år, hvor de kan have det sjovt at opdage videnskab og teknologi takket være interaktive multimedieudstillinger. Der er noget, der passer til enhver alder, så alle børn kan have det sjovt med at lære! Med et feriehus i Genova vil du opdage en by, der passer til enhver besøgende, fra den største til den mindste!

Feriehuse og ferielejligheder i Genova

Hos NOVASOL har du et bredt udvalg af ferieboliger i Italien, hvor du kan vælge din foretrukne ferielejlighed eller feriehus i Genova. Alle vores feriehuse er udstyret med enhver komfort og med friheden til at føle sig hjemme. Ved at tilpasse søgekriterierne på vores hjemmeside, vil vi vise dig de perfekte feriehuse og ferielejligheder til din drømmeferie sammen med din familie, dine børn og endda dine firbenede venner!  NOVASOL har lokale kontorer, hvor I ved at ringe eller sende en e-mail kan få hjælp med at vælge det ideelle feriehus i Genova, løse din tvivl og besvare dine spørgsmål. Book nu!