Ferieboliger ved Riviera di Levante

NOVASOL tilbyder en bred vifte af ferieboliger i Ligurien, herunder ved Riviera di Levante. Strækningen er omkring 130 km lang, og går langs den liguriske kyst, der strækker sig fra udmundingen af floden Magra i La Spezia-provinsen til de østlige distrikter i Genova. I dette områder finder I et bredt udvalg af skønne italienske feriehuse og lejligheder, som vil være en perfekt base for jeres ferie.

Ferienhaus Riviera di Levante

Populære feriehuse i Riviera di Levanto

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Riviera di Levanto

Loading...

Feriehuse med pool i Riviera di Levanto

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Riviera di Levanto

Loading...

Naturens smukke og barske sider

Italien har altid været et af de mest poulære lande i sydeuropa, når ferietiden har meldt sig. Hele læandet byder på så mange smukke oplevelser og spændende attraktioner, at der er lagt op til flere besøg i landet. Hvis I vælger at holde ferie ved Riviera di Lavante kan I b.la. glæde jer til at opleve en smuk natur og en mere barske kyststrækning på ca. 100 km. Fra jeres private feriehus eller lejlighed kan I begive jer ud i området. Tag jer god tid til at udforske områdets smukke natur. I vil helt sikkert komme hjem med mange flotte feriebilleder, som I kan glæde jer over længe. På jeres vandreture kommer I forbi mange gamle borge og klostre, som vidner om en begivenhedsrig historie. Der er flere gode vandrestier at begive sig ud på, så I kan nemt finde rundt og sikre jer at I får det hele med.

Afslapning i charmerende omgivelser

Efter en dag med gode gåture kan det være rart med en mere afslappende feriedag. Pak badetøjet og tag til en af de gode badestrande i området. Ved Sestri Levante finder i områdets bedste strand, som også er rigtig god til børnene. Lad ferie-roen sænke sig, mens ungerne bygger sandslotte og de voksne får tid til at læse en god bog eller blunde lidt i solen. Skal I have en pause fra solen og strække benene lidt, så gå en tur rundt i de charmerende fiskelejer eller en tur rundt i karakteriske landsbyer som nærmest går i et med bjergene.

Den oplagte dagsudflugt

Når I holder ferie i Ligurien, så er en tur til Cinque Terre et must. Området er en del af UNESCOs verdensarvsliste, hvilket i sig selv vidner om områdets kvaliteter. De unikke skråninger og de smukke landsbyer med farverige huse, er en ganske særlig oplevelse. I byerne i området kan I slentre rundt i de snævre gader, og lade jer betage af den skønne stemning. I kan sagtens bruge en hel dag på ture rundt i området. det giver også mulighed for at besøge en af de lokale restauranter og forkæle jer selv med lækre italienske specialiteter, inden I fortsætter jeres opdagelsesrejse i Cinque Terre.

Ferie med frihed i Italien

NOVASOLs ferieboliger i Italien er et godt valg hvis I gerne vil bo lige der hvor italierne bor. Feriehuse og lejlighederne ligger sjældent i de store feriekomplekser, så I kan for alvor mærke den italienske livsstil. I bliver måske gode venner med grønthandleren på torvet eller med ferieboligens ejer, som uden tvivl gerne dele ud af gode tips til ferien. Når I vælger feriehusudeljning som ferieform er det kun jer som bestemmer hvordan ferien skal være. I skal ikke følge et fastlagt program eller rette ind efter bestemte spisetider. I gør lige præcis det I har lyst, når I har lyst. Det er ferie med frihed hos NOVASOL.