Ferieboliger ved Riviera di Ponente

Når I overvejer at leje en feriebolig i Italien, så tag lige et kig på Riviera di Ponente som ligger i Ligurien. Det er et rigtig dejligt område med mange muligheder for gode ferieoplevelser. NOVASOL tilbyder derfor en bred vifte af ferieboliger i Ligurien, så I kan bo i de smukke omgivelser ved Riviera di Ponente.

Ferienhäuser & Ferienwohnungen Riviera dei Fiori-Blumenriviera - Italien

Populære feriehuse i Riviera dei Fiori

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Riviera dei Fiori

Loading...

Feriehuse med pool i Riviera dei Fiori

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Riviera dei Fiori

Loading...

Byer med særlige oplevelser

Riviera di Ponente er den vestlige del af den italienske riviera og strækker sig fra Genoa til den franske grænse, nær byen Ventimiglia. I den vestlige del af Riviera di Ponente finder I byen Ventimiglia. denne by er en skøn blandng af nyt og gammelt og byder både på historiske seværdigheder og moderne gader med alverdens butikker. I må også smutte forbi Hanbury Botaniske Haver. Sir Thomas Hanbury andlagde i 1867 haverne, efter inspiration fra et ophold i Cote d´Azur. Sammen med botanikeren og landskabsarkitekten Ludwig Winter blev der anlagt 9 forskellige haver. Selvom planterne ikke befidner sig i deres naturlige muiljæ, trives de storartet og i I 1912 var der 5800 forskellige blomster og plantearter i haverne. Byen Apricale ligger 15 km fra kysten og strandene i Ligurien. En tur rundt i byen går ad snævre stræder, op af trapper og fordi smukke gamle stenhuse. Landsbyen er med på listen over de smukkeste middelalderbyer i Italien, så I burde bestemt overveje et besøg. Langs hele den liguriske riviera ligger disse skønne byer, som perler på en snor. I vil derfor ikke komme til at mangle gode udflugtsmål.

Kystens mange fortræffeligheder

Den lange kyststrækning giver jer udsigt til smukke dale og det dejlige hav. NOVASOLs ferieboliger i Riviera di Ponente ligger både ud til det åbne hav og i dalene. Her finder I brede sandstrande, som er perfekt til dem, der ønsker lange dage ved havet. Skønne dage med sol og sommer indbyder til ferie-terapi ved havet. Her kan alle, store som små, hygge sig og lade feriestemningen sænke sig. I vil også finde naturlig skønhed og spændende attraktioner, såsom havnen i Savona og den berømte by Sanremo med sin musikfestival. Hold ferie i Ligurien og ser frem til en lækker ferie langs den italienske Riviera.

Privat ferie i fantastiske Italien

NOVASOLs feriebolig i Italien er et godt valg hvis I gerne vil bo lige der hvor italierne bor. Feriehuse og lejlighederne ligger sjældent i de store feriekomplekser, så I kan for alvor mærke den italienske livsstil. I kan købe lokale vare på markedet og måske få en god snak med ferieboligens ejer, som uden tvivl gerne dele ud af gode tips til ferien. Når I vælger feriehusudlejning med NOVASOL, som ferieform, er det kun jer som bestemmer, hvordan ferien skal være. I skal ikke følge et fastlagt program eller rette ind efter bestemte spisetider. I gør lige præcis det I har lyst, når I har lyst. Det er ferie med frihed.