Feriebolig i Spanien

Spanien er en sand klassiker, som altid står højt på listen over rejsemål. Mange elsker det dejlige klima, den spændende kultur og den lækre mad. De kilometerlange sandstrande med idylliske bugter og stejle klippekyster, er også et par af de highlights, som tiltrækker os til f.eks. en privat feriebolig i Spanien. I alle de spanske regioner finder I et stort udbud af såvel feriehuse og ferielejligheder, som indbyder til en fantastisk ferie i Spanien - hele året rundt.

Spanien har også en lang og interessant historie samt en mangfoldig kultur, hvilket ligger grundlaget for alt fra fantastiske museer i verdensklasse til traditionsrige festivaler. Her venter endvidere fantastiske oplevelser i Spaniens mange storbyer såsom Barcelona, Valencia og den smukke hovedstad Madrid, samt langs den smukke kyst og ikke mndst på de mange spanske øer, som alle inviterer til nogle af verdens bedste badestrande.

Kort sagt er mulighederne i Spanien mange og det er det perfekte land at opleve de mange glæder ved sommerhusudlejning på alle tider af året, uanset hvornår og hvor mange I skal afsted.

Strand Spanien

Populære feriehuse i Spanien

Loading...

Hvorfor leje en feriebolig i Spanien?

Når der står ferie i kalenderen, gælder det om at få det bedste ud af de dage og uger, hvor vi kan trække stikket på hverdagen. Nu er det tid til at opleve nyt, slappe af og nyde tid med familie og venner. I en feriebolig i Spanien får I friheden til, at holde netop den ferie, I drømmer om. I får friheden til helt selv at vælge, hvordan og hvorledes I vil bruge jeres feriedage. I bestemmer selv om dagen skal bruges i solen på stranden, i komforten af jeres feriehus ved poolen eller om I vil på længere dagsture, hvor I virkelig kan dykke ned i den skønne natur og spændende kultur.

I kan også vælge præcis de faciliteter, som I føler er nødvendige til jeres ferie i Spanien, og selv bestemme tempoet. Med sommerhusudlejning er I altså 100% uafhængige af tidsplaner og andre stressende faktorer. En privat feriebolig i Spanien vil give jer et fremragende udgangspunkt for jeres ferie i Spanien og muligheden for at besøge præcis de attraktioner og seværdigheder I ønsker.

Strand på Mallorca

Lej en feriebolig i Spanien efter vejret

Klimaet i Spanien varierer afhængigt af hvor I vælger at leje sommerhus, da det spænder fra tempereret til subtropisk. Det kan dog være særdeles ustadigt, hvor nogle somre byder på tørke og hedebølge, mens andre er særligt våde, men man kan sædvanligvis forvente varmt sommervejr.

Vintrene i det centrale Spanien kan være særligt kolde og endda med snefald, så en vinterferie i Spanien kan anbefales i form af en ø-ferie, hvis man er på jagt efter sol og strande. Vejret på østkysten og på De Baleariske Øer er som typisk middelhavsvejr med masser af solskin året rundt. Langs sydkysten i Andalusien er vejret næsten ligesom i Nordafrika og man ser kun nedbør i forår og efterår, hvilket lægger grundlaget for nogle ørkenlignende landskaber og meget varme somre. Spaniens nordkyst byder på et maritimt vejr med varme somre og milde vintre, men også en del mere nedbør end i resten af landet. De Kanariske Øer ligger vest for Afrika i Atlanterhavet og byder på et mere subtropisk klima med sol og varme hele året rundt og nærmest ingen regn. I kan forvente dejligt vejr uanset hvor I lejer sommerhus i Spanien om sommeren, men i de koldere måneder skal I søge mod Sydspanien og de spanske øer, hvis I savner det varme sommervejr.

Lej en feriebolig i Spanien og udforsk mangfoldigheden

Spanien er et imponerende land med sin geografiske og kulturelle mangfoldighed. Spaniens rige historie har efterladt sine spor og arkitekturen bærer præg af en lang række stilepoker (romersk, maurisk, byzantinsk, romantisk, vestgotisk). Historien  genspejler sig i en række borge, kirker, mindesmærker og huse. I landet finder I 17 helt forskellige regioner fra Pyrenæerne mod nord, til De Kanariske øer mod syd, midt ude i Atlanterhavet. Dette medfører også at landet har en stor variation i både kultur og natur, alt efter hvor I vælger at holde ferie i Spanien.

Oplev hovedstaden Madrid, fortryllende Barcelona, de fine middelhavsstrande ved Costa Blanca, Costa del Azahar, Costa Bravas gyldne strande og barske klipper, solskinsøen Mallorca, det turkisblå vand ved Ibiza, det konstante sommervejr på De Kanariske Øer, det indbydende natteliv på Costa del Sol eller den vilde natur i Katalonien. Der er noget for enhver i Spanien og en enkelt ferie er typisk ikke nok til at opleve det hele.

Feriehuse i Spanien ved havet

Drømmer I om rendyrket afslapning, så er det engod ide, at kigge nærmere på en feriebolig i Spanien som ligger tæt på kysten. Med sådan en bolig som base for jeres ferie i Spanien, kan I nemt og bekvemt bruge de mange dejlige strande, langs den nærmest endeløse kyststrækning.

Lejer I et feriehus i Andalusien byder Costa del Sol og Costa de la Luz på selve essensen af det sydlige Spanien. Lys, varme og lidenskab, der kommer til udtryk gennem f.eks. flamencodansen, der er en typisk andalusiske traditioner.

Costa del Sol er nok Spaniens mest populære turistmål med sin beliggenhed lige ud til Middelhavet med de smukke bjergområder samt de velkendte hvide byer i baglandet. Costa de la Luz bliver kaldt således på grund af det utrolige sollys, som lyser hele kyststrækningen op. Her finder I en række små hyggelige landsbyer, hvor der er en enestående udsigt til Gibraltar og den nordafrikanske kyst.

Længere mod øst ved Murcia finder I Costa Blanca, som byder på over 200 kilometer kyst og nogle fantastiske sandstrande, som også ligger nær en masse kulturelle tilbud. ”Den hvide kyst” er kendt for sine dejlige sandstrande og skarpe klipper, der strækker sig langt ud i brændingen og dermed giver kysten sin kendte profil.

På nordøstkysten i Katalonien ligger Costa Brava og Costa Dorada, som byder på endnu 200 kilometer kyststrækning og sandstrande med vild natur og små charmerende landsbyer i baglandet. Med et feriehus i Katalonien i højsæsonen kan I forvente, at der er en del turister i de fleste af regionens byer og ferieområder, men rejser I til Spanien uden for højsæsonen, vil I blive overrasket over den fred og ro, som kystområderne kan tilbyde sine gæster.

Lej en feriebolig på en af de spanske øer

Spanien byder også på fantastisk ferieoplevelser på en af de mange spanske øer. Der er to øgrupper i Middelhavet og Atlanterhavet, som henholdsvis hedder De Baleariske Øer og De Kanariske Øer. De Baleariske Øer består af Mallorca, Menorca og Ibiza og hver ø tilbyder noget nyt. Alle øerne har en bred vifte af attraktioner og seværdigheder, som I kan udforske nærmere, hvis I lejer feriehus på De Baleariske Øer.

Den største ø Mallorca, som også er den mest populære ø i forhold til at leje en feriebolig, tilbyder et godt udvalg af feriehuse samt lejligheder. Sætter I kurs mod et feriehus på Mallorca, vil I kunne glæde jer til kulturelle og historiske byoplevelser, en smuk natur omringet af over 550 kilometer kyst med sandstrande og bugter med turkisblåt vand.

De Kanariske Øer består af syv store øer, som befinder sig vest for Afrika og byder på solskinsrigt vejr og glade dage året rundt. De to største og mest populære øer er Tenerife og Gran Canaria, som hver især har sin egen særprægede livsstil og atmosfære. Vælger I at leje et feriehus på De Kanariske Øer, kan I glæde jer til nogle fantastiske ferieoplevelser, uanset hvilken ø I lander på.

Privat feriebolig i Spanien med pool

Uanset hvor I Spanien I vælger at leje et feriehus eller en ferielejlighed, kan I helt sikkert finde en feriebolig, der lever op til jeres krav og forventninger til en god ferie i Spanien. I kan vælge den enkle løsning med en klassisk feriebolig, hvor det er hyggen og samværet, der er i fokus. I kan også vælge et luksus feriehus med alt hvad hjertet kan begære af udstyr. I Spanien kan I f.eks. leje en feriebolig med egen udendørs pool, spa eller panoramaudsigt, til at forsøde jeres ferie med.

For børnefamilien er en feriebolig i Spanien med adgang til en pool, det helt store hit. Hele familien kan hygge sig i og ved poolen, som også giver et køligt helle midt i sommervarmen. I Spanien er der både ferieboliger med en privat pool samt med adgang til fælles pool.

Oplev den spændende natur fra jeres feriebolig i Spanien

Ligesom klimaet og udbuddet af ferieboliger i Spanien, så varierer den spanske natur også vidt, alt efter hvor i Spanien, I vælger at leje en feriebolig.. I vil finde alt fra den barske og klippefyldte nordøstkyst til de udtørrede sletter i Castilla y Léon, fra ørkenområder til ekstremt frugtbare regioner. Spanien er hjemsted for to enestående bjergkæder, Pyrenæerne i nord og Sierra Nevada mod syd, som er den største bjergkæde på det spanske fastland. Spaniens velkendte olivenlunde kan ses omkring Córdoba mens de mange appelsinplantager spreder sig i landskabet omkring Murcia og Valéncia. Hele vejen langs Spaniens kyst finder I nogle helt fantastiske sandstrande, så man kan altid nå en dukkert på vejen til eller fra et udflugtsmål, eller bare nyde endeløse dage nær havets brusen, i løbet af jeres ferie i Spanien.

Gastronomi i Spanien

Det spanske køkken er endnu en god grund til at leje en feriebolig i Spanien. Kast jer ud i den lækre tapas, som serveres over hele Spanien. De mest kendte tapas er Tortilla Española, Gambas al Ajillo, Croquetas de Jamón, Calamares a la Romana og Patatas Bravas, som hhv. er spansk omelet, rejer med hvidløg, friturestegte croquetas mes ost og skinke, sprøde ringe af blæksprutte og stegte kartofler med sauce. Udover tapas er paella en ret, som I bør prøve, mens I holder ferie i Spanien. Den forekommer i mange forskellige versioner, men er mest kendt som en risret med grøntsager og skaldyr.

Overalt i Spanien vil I finde fantastiske lokale råvarer. De bruges både på de lokale restauranter samt sælges på de mange markeder. En tur på det lokale markede, nær jeres feriebolig, er en skøn oplevelse. Her kan I forsyne jer og tage lækkerierne med hjem til jeres feriebolig og nyde en hyggestund på terrassen. Den spanske vin må I naturligvis også prøve. Ved at leje en feriebolig i Spanien, får I nemlig også friheden til, at tilberede dagens måltider i jeres eget køkken og lige når det passer ind i jeres program.

Service hos NOVASOL

Når I lejer en feriebolig i Spanien, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til sommerhuset på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.