Feriehuse i Katalonien

Cataluna tiene todo – Katalonien har alt og er vel nok en af de mest kendte spanske kyststrækninger, der går fra Barcelona i nord og ned til provinsen Girona i syd. Et elsket sted for mange solglade feriegæster, som nyder at holde ferie i eget feriehus i Spanien. Området er meget smukt med de mange bugter. Det kan catalanerne selv hurtigt blive enige om! En afvekslende natur, liv og glade dage, refugier og en kultur, som giver denne region en særstilling. Sporene fra Dali, Picasso, Gaudi og Miro spinder jer ind i et kulturelt net.

Solsikker i Andalusien

Populære feriehuse i Katalonien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Katalonien

Loading...

Feriehuse med pool i Katalonien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Katalonien

Loading...

Feriehuse på den spanske kyst

Costa betyder kyst og mange af vores ferieboliger i Katalonien, ligger da også ud til havet i områderne Costa Brava, Costa de Barcelona, og Costa Dorada. Nord for Barcelona finder I den børnevenlige strand Ocata, ved Tarragona ligger den  smukke strand Altafulla og ved Sitges, finder I en af regionens smukkeste strande. Catalonien grænser op til Pyrenæerne og giver derfor også masser af muligheder for at vandre, cykle eller stå på ski i bjergene, når det er sæson for det. 

Fælles for alle områderne ved kysten er, at I kan nyde synet af kysten på den ene side og bjergene på den anden. De små hyggelige fiskelejer, markederne med et væld af friske råvarer og den vidunderlige, betagene natur danner rammen om jeres ferie, uanset hvilket område I vælger. Lej f.eks. et feriehus på Costa Brava og oplev en ægte strandferie nær både kultur og natur.

Kirke i Stiges spanien

Oplevelser i Kataloniens byer

Når I har lejet en feriebolig i Katalonien, så får I mulighed for at besøge én af de mest elskede storbyer i Spanien - Barcelona. Byen ligger dejligt ud til havet og har så mange spændende seværdigheder, at feriedagen vil flyve afsted. Højdepunkterne er b.la. den smukke kirke La Sagrada Familia, som giver nye oplevelser for øjet uanset hvor I vender blikket hen. Det er et bygningsværk som bliver ved med at overraske. Den fantasifulde Park Güell er et smukt åndehul i den levende by. Imellem de mange buske, blomster og træer dukker fine kulørte mosaikker frem, som lyser klar op og får smilet frem. Den lange gågade midt i byen, La Rambla er stedet for gadekunstnere og handlende samt oplagt til en kop kaffe, på en af de små cafeer. Husk også at bevæge jer ud i de små sidegader, for rundt omkring ligger smukke torve gemt bag facaderne ud til Ramblaen. Har I kun én dag i Barcelona vil det være en god ide at købe et dagskort til turistbusserne som kører rundt i hele byen. I kan hoppe af bussen lige når I har lyst og blot hoppe på den næste når I skal videre. Lej en feriebolig eller ferielejlighed i Barcelona og glæd jer til alle glæderne denne verdensberømte by har at byde på!

Vil I gerne opleve endnu mere spansk kultur og historie, mens I opholder jer i en feriebolig i Spanien, så kan I f.eks. tage til byen Figueres, hvor I finder Salvador Dali Museet, som byder på kunstoplevelser i særklasse i det smukke museum. I kan også besøge det arkæologiske museum i Tarragona, hvor I kan lære mere om den romerske periode i Tarraco.

Park Güell Barcelona

Alle slags ferieboliger i Spanien

Uanset hvilke forventninger og krav I har til jeres ferie i Spanien, kan I finde feriehuse hos os, der giver jer de ideelle rammer for en god ferie med hele familien - selv de mindste kan være med i vores feriehuse. I Spanien kan I for eksempel finde masser af klassiske spanske ferieboliger, hvor det er naturen, de skønne strande og samværet med familien der er i fokus. NOVASOL sommerhusudlejning udlejer også rigtig mange feriehuse, der kan betegnes som luksus feriehuse. I vores søgemaskine kan I selv søge efter huse, som opfylder lige præcis jeres ønsker. I kan finde feriehuse med alt hvad hjertet kan begære af udstyr og faciliteter. Vi har blandt andet rigtig mange ferieboliger med en privat udendørs pool, hvor I for alvor kan nyde det skønne spanske klima.