Feriehuse i Pineda de Mar

Ferieboliger i Katalonien

Feriehuse i Pineda de Mar

Brug sommerhusudlejning fra NOVASOL til at finde en feriebolig i Pineda de Mar og nyd en fantastisk ferie i Katalonien. Pineda de Mar er en charmerende landsby, der ligger mellem Middelhavet og naturparken Montnegre, så dens udvalg kulturelle og naturlige aktiviteter er meget alsidig. Med et feriehus i Spanien, kan du opleve alt hvad Pineda de Mar har at byde på, samt på kort tid nå til større byer som Barcelona og Girona.

Populære feriehuse i Pineda de Mar

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pineda de Mar

Loading...

Feriehuse med pool i Pineda de Mar

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Pineda de Mar

Loading...

Hvorfor vælge et feriehus i Pineda de Mar til din næste ferie?

Pineda de Mar er det helt rigtige rejsemål for dig der skal rejse sammen med familien. Den lange, brede sandstrand, de mange aktiviteter for børn og det skønne klima, er bare nogle af grundene til hvorfor at man bør leje sit feriehus i Katalonien netop her.

Gennem flere århundreder har Pineda de Mar vokset og blevet hvad den er i dag. I 70’erne begyndte byens aktivitet for alvor at vokse, og i dag er det en af de meste besøgte byer i området. Om sommeren tilbyder Pineda de Mar et ideelt klima, sol, hav, landskaber og kulturelle attraktioner, som du kan nyde sammen med familien på ferien.

Hvis du ønsker at lære kyststrækningen Costa Brava bedre at kende og bo i en af de bedste feriedestinationer, bør du leje et af NOVASOLs feriehus i Pineda de Mar. Find din favorit feriebolig blandt vores store udvalg og nyd din ferie.

Lad ferien gå til Spanien

Aktiviteter i nærheden af ​​Pineda de Mar

Du kan tilbringe en fantastisk dag på stranden i Pineda de Mar, da kysten er hele 2.820 meter lang, har krystalklart vand, fint sand, og den har endda opnået det ”blå flag” af FEE (Foundation for Environmental Education).

Hvis du elsker sport og holder af en aktiv ferie, så er dette også den helt rigtige destination for dig. Hos Club Nautic kan du prøve aktiviteter som windsurfing, paddleboarding, kajaksejlads, katamaran mm. De har også aktiviteter for de yngste gæster. Hvis du kan lide at gå ture omgivet af smuk natur, kan du tage på vandreture langs optegnede ruter i bjergene eller ved havet.

Pineda de Mar er blevet tildelt mærket ”Destino Turismo Familiar”, hvilket betyder at alle de aktiviteter, du vil prøve i byen, er familievenlige. Du kan blandt andet hoppe på Xino-Xano, et lille tog for børn og deres forældre, der gerne vil på en unik tur rundt til de mest populære områder i kommunen. Der er desuden mange forlystelsesparker, vandlande og dyreparker, hvor du og dine børn kan tilbringe en dag fyldt med eventyr.

Feriehuse i Pineda de Mar hos NOVASOL

5 gode grunde til at benytte sig af sommerhusudlejning fra NOVASOL

  • Mange af vores ferieboliger tillader kæledyr, så du ikke behøver at undvære det firbenede familiemedlem på ferien.

  • Feriehusene tilbyder dig og din familie privatliv og frihed til jeres planer.

  • Hver af vores feriehuse i Spanien er unikke og der er taget hånd om alle detaljer.

  • Mange af vores feriehuse har ekstraudstyr som aircondition, wifi og fjernsyn - nogle har sågar en privat pool!

  • Feriehusenes placeringer er unikke, så du for alvor lærer din feriedestination at kende.