Feriehuse på Costa Brava

Ferie i Spanien er noget som rigtig mange kender tilog elsker. Der er også et hav af gode grunde til, at vælge Spanien som næste feriemål. Der er ogsåp en lang række forskellige ferieområder, som hver især byder på deres eget særpræg. 

Costa Brava udgør kystlinjen i provinsen Girona, som er naturligt afgrænset af Middelhavet i øst og syd og bjergkæden Pyrenæerne i nord og vest. Området er et Spaniens mest betydningsfulde feriemål på det spanske fastland, og det er ikke svært at forstå hvorfor: den 214 km lange kyst fascinerer med sit turkisfarvede hav, sine gule, finkornede sandstrande og sin yppige vegetation.

Strand Spanien

Populære feriehuse i Costa Brava

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Costa Brava

Loading...

Feriehuse med pool i Costa Brava

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Costa Brava

Loading...

Badeferie i Costa Brava - lige ved feriehuset

Strande, bugter, stejle kyster og skove, kombineret med 2.500 soltimer om året, udgør en fortryllende formel som trækker turister til Costa Brava i Katalonien år efter år. Temperaturen ligger om sommeren på ca. 25°C og om vinteren mellem 6°C og 10°C. Om sommeren indbyder Middelhavet med sine behagelige 24°C til herlige badeture. De mange soltimer kan også nydes ved jeres feriehus. Måske har I valgt en flot spansk villa med egen pool? Så har I alle muligheder for, at nyde solen, at dase på terrassen og ikke mindst køle af i poolen, helt uden at I bliver forstyrret af andre feriegæster. rejser I med børn vil poolen helt klart blive stedet hvor familien samles og hvor de små vandhunde kan plakse lige så meget de har lyst til.

Surfing Spanien

Aktiv ferie i Costa Brava

I bjergene omkring jeres feriehus kan I både vandre og cykle på mopuntainbike. Spanien er et yndet mål for dem som godt kan lidt udfordringerne på mountainbikes. På turen rundt vil I komme forbi den ene smukke udsigt efter den anden, så det er helt okay hvis I gerne vil stå af og holde en lille pause. Ferie handler jo mest af alt om, at få nye oplevelser som kan mides når ferien er forbi og den almindelige hverdag melder sig igen. 

Kan I godt lide vandsport, så kan I også kaste jer ud i padling på surfbræt eller snorkling. Det dejlige badevand langs kysten, gør det endnu nemmere at være lidt aktiv i de varme sommermåneder, hvor langt de fleste besøger området.

Feriehus i Spanien

Feriedage med autensitet

Langs kysten ligger mange små, maleriske fiskerlandsbyer som f.eks. L'Estartit og Tamariu samt mindre bugter og strande som kun kan nås med båd. De små landsbyer er altid interessante at besøge og her har I mulighed for, at opleve det helt autentiske Spanien. Det er også her I skal tage hen, hvis I godt kan lide at smage på de lokale retter. Sæt jer ind på en lille lokal restaurant og udforsk de lokale specialiteter. Måske tør I overlade valget af aftensmaden til kokken samt valget af den lokale vin - det vil blive et kært ferieminde fra Spanien. Efter aftensmaden kan I slentre en tur rundt blandt fiskebådene og snuppe en solnedgang i panorama inden turen igen går tilbage til feriehuset.  

Ferieboligerne som NOVASOL udlejer i Spanien er alle privatejet, hvilket også er med til at gøre jeres ferieophold mere autentisk. Ferieboligerne er indrettet efter ejeren egen smag og ofte vil der være et spansk touch over indretningen, både inde og ude. Det er altid spændende at åbne døren til feriehuset eller lejligheden, for selvom man har set billeder af boligen, så kan man ikke mærke stemningen. Når I har pakket ud, så sæt jer tilrette på terassen eller altanen og få lidt køligt at drikke - så er ferien i Spanien godt i gang.