Feriehuse i Santa Susanna

Tag til Maresme-provinsen i Katalonien og tilbring en vidunderlig og solrig ferie i Santa Susanna med et af NOVASOLs feriehuse i Spanien. Denne kystby er den perfekte destination for dem, der drømmer om en afslappet badeferie, hvor man stadig kan opleve spændende kulturelle seværdigheder. Byen er næsten smeltet sammen med nabobyen Malgrat de Mar, hvor Santa Susanna er den mest moderne af de to. Med sommerhusudlejning fra NOVASOL finder du nemt et feriehus i Katalonien.

Badeferie i Katalonien

Populære feriehuse i Santa Susanna

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Santa Susanna

Loading...

Feriehuse med pool i Santa Susanna

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Santa Susanna

Loading...

Strande nær dit feriehus i Santa Susanna

Santa Susanna er en kystby uden mage, og derfor giver det også god mening at byens strande er en af hovedattraktionerne. Kystlinjen er mere end 2 km lang, så det bliver ikke svært at finde plads til sit håndklæde, når man skal på stranden. Strækningen er inddelt i tre strande, henholdsvis: Platja de Llevant, Platja de les Caletes og Platja de les Dunes. Tilfælles for alle strandene er det krystalklare vand, det gyldne sand og de gode faciliteter. Strandene tilbyder også fantastiske forhold til de feriegæster, der ønsker at prøve kræfter med vandsportsgrene såsom sejlads, katamaran og windsurfing.

I gå afstand fra Santa Susanna finder man den maleriske havn i Malgrat de Mar, der på trods af moderniseringen i området, har vedligeholdt den oprindelige, spanske charme.

Hvis du er mere til land end til vand, så er der også gode muligheder for at få sig et slag golf på ens ferie, da området omkring Santa Susanna er udstyret med en række golfbaner, og kun 45 minutter fra byen ligger det imponerende golfanlæg PGA Catalunya Golf.

Aktiv ferie i Spanien

Oplev den spanske charme i Santa Susanna

Santa Susannas historie kan dateres helt tilbage til det 12. århundrede, da Alfata-dalen blev befolket af bønder, der begyndte at udnytte landet som vinmarker og kornmarker. Når du bor i et af NOVASOLs feriehuse i Katalonien får du det bedste udgangspunkt for at lære Santa Susanna bedre at kende.

Gennem det 15. århundred og det 17. århundrede blev den katalanske kystlinje udsat for en lang række piratangreb. Af den grund blev der bygget vagttårn og folk befæstede deres hjem i Santa Susanna. Nogle af vagttårnene står stadig den dag i dag, og kan besøges på guidede rundvisninger.

Hver lørdag, hele året rundt, bliver der afholdt et marked, hvor der bliver solgt råvarer fra Maresme-provinsen, samt tøj, sko, blomster og ting til hjemmet. Et besøg til sådanne marked er en god måde at suge lokalkulturen til sig, og eventuelt købe noget lækkert og unikt med hjem til Danmark.

Du må ikke snyde dig selv for at smage på nogle af de kulinariske delikatesser, der findes i Santa Susanna. Desserten Crema Catalana, der er særegen til hele Katalonien, er lige noget for dem med en sød tand, og minder til dels om den franske Creme Brulee. Det kan varmt anbefales at nyde kaffedrikken El Cremat, der består af kaffe og brændt rom, på en af byens hyggelige caféer, ellers kan du også købe en flaske eller to af de lokale vine med hjem til dit feriehus i Spanien.

Lej et feriehus i Santa Susanna hos NOVASOL

NOVASOLs feriehuse i Spanien

En ferie i Santa Susanna vil ikke blive andet end ren nydelse. NOVASOL har udlejet feriehuse siden slutningen af 1960’erne, så det er vist ikke forkert at kalde os for mestre i sommerhusudlejning – derfor kan du også trygt benytte dig af os, når du skal vælge dit næste feriehus i Spanien. Vores udvalg er stort og alsidigt, så det bliver ikke svært at finde det feriehus i Katalonien, der passer til netop dine behov – vi har ferieboliger med privat pool, lejligheder tæt på byen, kæledyrsvenlige feriehuse og meget mere. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen i dit feriehus i Santa Susanna!