Feriehuse i Malgrat de Mar

Hvis I leder efter ægte catalonsk charme, er en feriebolig i Malgrat de Mar det perfekte valg. I modsætning til de omkringliggende feriebyer, der har et mere moderne præg, har Malgrat de Mar bevaret sin oprindelige charme og autenticitet. Den 4,5 kilometer lange sandstrand indbyder til lange dovne dage i solen. I det hyggelige centrum, med smalle gader, finder I masser af spændende butikker, fortovscafeer og restauranter. På en slentretur ad den smukke strandboulevard, kan I gå helt til nabobyen Santa Susanna. Med Costa Bravas kysttog, er der mindre en en times transport til metropolen Barcelona. Så er I på udkig efter en feriebolig i Katalonien, der giver mulighed for både badeferie og storbybesøg, er Malgrat de Mar et oplagt valg. Det milde klima og de mange soltimer, gør byen til et oplagt feriemål hele året rundt.

Ferielejlighed Malgrat de Mar

Populære feriehuse i Malgrat de Mar

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Malgrat de Mar

Loading...

Feriehuse med pool i Malgrat de Mar

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Malgrat de Mar

Loading...

Hvilken strand vil I vælge i Malgrat de Mar?

Stranden i Malgrat de Mar er delt op i tre områder. På alle tre strande finder I livredder, toiletter og brusere.

Platja del Centre: 900 meter lang sandstrand med god vand kvalitet. Der findes både cafeer og restauranter i forbindelse med stranden, som er de lokales foretrukne strand i området.

Platja de l’Astillero: Denne sandstrand ligger i det mest turistede område, her flokkes strandløver og badenymfer. Der findes strandbarer og masser af aktiviteter for børn. Stranden har også sit eget picnic område og her er blåt badeflag.

Platja de la Conca: 2600 meter lang sandstrand med klitter og god vandkvalitet. Der er her I har størst chance for at være lidt for jer selv, og nyde både stranden og den lokale flora.

Strand ved Malgrat de Mar

Oplevelser i Malgrat de Mar

Når I slentrer rundt i de hyggelige gader i Malgrat de Mar, så slå et smut forbi Sant Nicolau Kirken fra det 18. århundrede. Der findes masser af spændende bygningsværker, bl.a. byens rådhus, det gamle hospital med kapel, og ikke mindst byens bibliotek, der kan dateres helt tilbage til det 16. århundrede.

Man kan ikke leje en feriebolig i Spanien, uden at besøge det lokale marked. I Malgrat de Mar findes der både et fiskemarked, Peixateries Velles, og et ugentligt marked, der kommer til byen hver torsdag - her kan I shoppe amok i lækre, solmodne frugter og grøntsager. Endelig kan man gå på opdagelse i boderne mellem Carrer Joan Maragall og Carrer Roger de Florfindes , hvor I finder alt fra tøj og skrammel til sjove souvenirs.

Får I lyst til en pause i det grønne, har byen to skønne parker. I Parc del Castall er man stolte af de over 100 forskellige arter af blomster og planter. Her er også etableret en legeplads til familiens yngste og der arrangeres ofte forskellige events. I Francesc Macià kan I holde picnic sammen med de lokale. Her er masser af aktiviteter for store og små, foruden legepladser, skaterbane og et amfiteater, har parken en rig vegetation og en dejlig afslappende atmosfære.

Attraktioner i Barcelona

Udflugter fra jeres feriehus i Malgrat de Mar

Ca. 4 kilometer fra Malgrat de Mar ligger ruinerne af det gamle slot, Palafolls. Man kender ikke det nøjagtige byggetidspunkt, men der findes optegnelser helt tilbage til 968, hvor slottet er omtalt. Slottet er bygget som et militæranlæg for at kunne beskytte vejen mellem Girona og Barcelona. Besøg nabobyen Santa Susanna som deler strandpromenade med Malgrat de Mar. Santa Susanna er oprindeligt et fiskerleje, men selvom byen kan dateres tilbage til middelalderen, er det en mere moderne by en Malgrat de Mar. I må ikke gå glip af et besøg i Montnegre-Corredor Nature Park – et paradis for naturentusiaster, vandrere og mountainbikere.

Oplev også Salavador Dalis fødeby, Figures, med Dali museum og teater. Der er knap en times kørsel fra Malgrat de Mar til Figures.  Et besøg i den katalonske hovedstad Barcelona er et must. I kan vælge at køre selv, men vær opmærksom på, at det kan være ret dyrt at parkere. I kan også tage kysttoget direkte fra Malgrat de Mar til Barcelona. Der findes masser af seværdigheder og attraktioner i Barcelona. Hvis man kun har en enkelt dag, kan det anbefales at bruge ”hop on – hop off” busserne, der bl.a. kører forbi La Sagrada Familia og Parc Güell. I kan også besøge Marineland Catalunya der er et kombineret vandland og marine-zoo med delfinarium, hvor delfinerne optræder for publikum.

Lejlighed i Malgrat de Mar

Udflugter fra jeres feriehus i Malgrat de Mar

Ca. 4 kilometer fra Malgrat de Mar ligger ruinerne af det gamle slot, Palafolls. Man kender ikke det nøjagtige byggetidspunkt, men der findes optegnelser helt tilbage til år 968, hvor slottet er omtalt. Slottet er bygget som et militæranlæg for, at kunne beskytte vejen mellem Girona og Barcelona.

Besøg nabobyen Santa Susanna som deler strandpromenade med Malgrat de Mar. Santa Susanna er oprindeligt et fiskerleje, men selvom byen kan dateres tilbage til middelalderen, er det en mere moderne by end Malgrat de Mar. I må ikke gå glip af et besøg i Montnegre-Corredor Nature Park – et paradis for naturentusiaster, vandrere og mountainbikere.

Oplev Salavador Dalis fødeby, Figures, med Dali museet og teater. Der er knap en times kørsel fra Malgrat de Mar til Figures. Et besøg i den katalonske hovedstad Barcelona er et must. I kan vælge at køre selv, men vær opmærksom på, at det kan være ret dyrt at parkere. I kan også tage kysttoget direkte fra Malgrat de Mar til Barcelona. Der findes masser af seværdigheder og attraktioner i Barcelona. Hvis man kun har en enkelt dag, kan det anbefales at bruge ”hop on – hop off” busserne, der bl.a. kører forbi La Sagrada Familia og Parc Güell. I kan også besøge Marineland Catalunya, der er et kombineret vandland og marine-zoo med delfinarium, hvor delfinerne optræder for publikum.

Feriehusudlejning i Malgrat de Mar

I bør vælge en feriebolig i Malgrat De Mar, hvis I er vilde med sol, strand og ægte spansk stemning. I en feriebolig kan I selv planlægge dagens program og nyde måltiderne på terrassen under åben himmel. I Malgrat de Mar er det hovedsageligt ferielejligheder som udlejes. Der er typisk plads til mellem 4 - 6 personer i lejlighederne, som ofte ligger tæt på strand og hav. Langt de fleste ferielejligheder i Malgrat de Mar har terrasse eller altan, hvor I kan nyde udsigten og slappe af i solen. Der er også mulighed for at leje lidt større feriehuse i området. Det kunne f.eks. være et af vores feriehuse med pool, som virkelig indbyder til afslapning og hygge med familien, i løbet af ferien i Spanien

Fælles for alle ferieboligerne er, at de er privatejede. Det betyder, at I opholder jer i unikke rammer, som er formet af boligens ejer. Det er med til, at give jeres ferie et mere autentisk præg og uanset hvor ofte i lejer en feriebolig i f.eks. Spanien, vil I opleve noget nyt når I åbner døren til jeres feriehus eller lejelighed. Det er ferie med frihed i Spanien.