Feriehuse i Tossa de Mar

Tossa de Mar er alt hvad du behøver for at få en fantastisk ferie i et af NOVASOLs feriehuse i Spanien. Byen ligger i området omkring La Selva, og er et rent paradis for dem, der drømmer om blå himmel, bagende sol, brede strande og krystalklart hav. Men dette område er også mere end sol og strand. Byens gamle bydel byder på en hyggelig atmosfære, smalle gader og en følelse af historie og kultur. Udbuddet af aktiviteter spænder sig fra at udforske romerske ruiner og gå på fascinerende museer, til at tage på lange gåture i naturskønne områder – der er selvfølgelig også gode muligheder for at slappe af på en tapasbar og smage på katalansk mad og vin, når du bor i en feriebolig i Katalonien fra NOVASOL.

Oplev Tossa de Mar med et feriehus i Spanien

Populære feriehuse i Tossa de Mar

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tossa de Mar

Loading...

Feriehuse med pool i Tossa de Mar

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tossa de Mar

Loading...

Aktiviteter i Tossa de Mar

De vidunderlige strande byder i sig selv på mange aktiviteter. Vandhunde kan nyde en dukkert i det rene vand, svømme, dykke og snorkle, samt andre spændende aktiviteter som katamaran riding og at stå på jetski. De kulturinteresserede feriegæster vil heller ikke løbe tør for ting at opleve. Besøg for eksempel det kommunale museum, der er hjemsted for nogle utroligt værdifulde relikvier og lokal arv lige midt i Tossa de Mar. Der er også ruinerne af San Vicente-kirken fra 1757 og resterne af en romersk lokalitet med vidunderlige mosaikker og beviser for en gammel swimmingpool.

Badeferie i Katalonien

Smag på det spanske køkken med et feriehus i Tossa de Mar

Som en tidligere fiskerby og med sin nærhed til det overdådige Middelhav, er det traditionelle køkken i Tossa de Mar præget af fisk og skaldyrsretter. Den mest typiske ret i dette område er en fiskegryderet kaldet Cim-i-Tomba, der indeholder peberfrugter, svampe og kartofler. Smagfulde paellaer og fideuá-retter kan også findes næsten overalt i byen nær dit feriehus i Katalonien. Andre katalanske specialiteter omfatter: vildtsvine kinder, en kaningryderet og noget så enkelt som Pa amb Tomaquet – frisk brød med olivenolie, tomat og hvidløg. Vask det hele ned med en sprød katalansk rosévin eller noget lokalt produceret cava.

Lej et feriehus i Tossa de Mar

Lær byen bedre at kende med et feriehus fra NOVASOL

Tossa de Mar er som skabt til en billig familieferie med vidunderlige vandreture langs fantastiske kyststier og bugter. Det lokale turistkontor arrangerer også guidede udflugter rundt i byen, hvis du gerne vil lære noget om området under din ferie. Hvis du hellere vil læne dig tilbage og se verden flyve forbi, kan du tage en tur på turistbanen, et lille tog, der kører rundt i Tossa de Mars gader – det er en god måde at få set hele byen på. Med et feriehus i Spanien får du det bedste udgangspunkt for at dykke ned i lokalkulturen og opleve alt hvad byen har at byde på. NOVASOL sommerhusudlejning har et bredt udvalg af ferieboliger i hele Europa, så uanset pris, størrelse eller beliggenhed, har vi uden tvivl et feriehus, der imødekommer dine behov og ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit feriehus i Tossa de Mar!