Ferieboliger på Tenerife

Drømmer I om en ferie i en privat feriebolig på Tenerife? SÅ er NOVASOL den helt rigtige rejsepartner for jer - vi har nemlig massevis af dejlige ferieboliger her. Når I lejer et feriehus på Tenerife venter en ferie i paradis. Tenerife er nemlig en ø fuld af kontraster. Smuk og vild natur - tætte fyrreskove, vulkansk aktivitet og frodige frugtplantager -  møder et pulserende byliv, hvor spændende seværdigheder, museer og restauranter og barer findes på hvert gadehjørne.  

Med familien eller vennerne i en feriebolig på Tenerife er det altså jer, der bestemmer hvordan I bedst skal forvalte jeres tid.

Lej feriehus Tenerife

Populære feriehuse i Tenerife

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tenerife

Loading...

Feriehuse med pool i Tenerife

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tenerife

Loading...

Afslappet ferie i en feriebolig på Tenerife

Når I lejer et feriehus i Spanien, er der tusindvis af dejlige strande, som venter på at blive opdaget. Det gør sig bestemt også gældende for Tenerife, hvor I nemt kan tilbringe dejlige feriedage i det bløde sand. De mest populære  af dem er Playa de los Americanas og Los Cristianos, hvor I kan hoppe i bølgerne i det turkisfarvede vand. Hvis I ønsker at opleve en anden strand, kan I tage til den sorte sandstrand i Playa del Socorro, som også er ideel til surfing. Temperaturen på Tenerife falder sjældent under 20°, hvilket giver et perfekt udgangspunkt for aktiviteter i øens enestående natur. Efter en lang og aktiv dag kan I drage tilbage i jeres feriebolig eller lejligheden og nyde en afslappet aften med et godt måltid og hygge på terrassen.

Aktiv ferie på Tenerife

Naturen på Tenerife

Ved at leje en feriebolig på Tenerife giver I også jer selv mulighed for en ferie, der står i naturens tegn. Tenerife har nemlig masser af eksotiske oplevelser at byde på. Øens karakteristika er – udover Spaniens største bjerg Pico del Teide på 3.718 m.o.h. – kontrasten mellem det grønne, fugtige nord og det okkerfarvede væsentligt mere tørre og solrige syd. Særligt i det store fredede naturområde ”Parque Nacional del Teide”, i Las Canadas-området, bliver I bevidste om øens vulkanske fortid, men også de mange stejlkyster og det sorte og rødlige stenunderlag vidner om de tidligere vulkanske aktiviteter Den utrolige landskabsmosaik forårsaget af klimaets mangfoldighed på Tenerife, imponerer de besøgende: Der er dale med tæt løv, stenlandskab som levn fra aktive vulkan, ørkenlignede områder og skovområder. Fremhæves skal dog særligt det lille ”hav” af skyer, som man støder på, når vandreturen går gennem bjergene.

Som resultat af den afvekslende natur er vegetationen også varieret med store banan- og frugtplantager, pinjeskove og palmealléer. Og om vinteren dækkes nogle områder på Tenerife passende til årstiden og som af sig selv af ”flor de pascua” (julestjerne). Med et feriehus på Tenerife kan I udforske en enestående natur, som giver mulighed for en række aktiviteter for hele familien!

Lej feriebolig Tenerife

Seværdigheder og aktiviteter tæt på jeres feriebolig på Tenerife

Lejer I en feriebolig på Tenerife kan I glæde jer til storslåede seværdigheder og en masse aktivitetsmuligheder langs kysten og i baglandet. I byen El Medano på øens sydlige kyst finder I fantastiske forudsætninger for windsurfere og surfere på stranden El Cabezo. Hvis I vil afprøve jeres evner i golf, kan I leje et feriehus nær Golf del Sur, hvor der findes golfbaner i verdensklasse, samt et hyggeligt bycentrum og skønne strande. Hvis I rejser til Tenerife i februar måned kan I glæde jer til at overværge det årlige karneval i Santa Cruz – øens hovedstad. Karnevalet er verdens andenstørste dansefest, samt en af de største attraktioner på Tenerife! En udflugt til Santa Cruz kan også betale sig på andre tider af året, da her findes nogle af øens bedste shoppe- og spisemuligheder samt en gammel-by med imponerende bygninger og museer.

Ferie med frihed i et feriebolig på Tenerife

Med NOVASOL sommerhusudlejning kan I se frem til en ferie med masser af selvbestemmelse - vi kalder det ferie med frihed. Feriehuset eller lejligheden bliver jeres private base, hvor I ikke skal tage hensyn til andre feriegæster eller allerede fastlagte ture. I planlægger selv hvordan I vil bruge jeres ferie og er der brug for en dag hvor I barer hygger jer i feriehuset, så gør I bare det. I kan leje feriehuse med alle tænkelige faciliteter såsom egen pool eller udsigt til vandet, hvor I kan høre vandets brusen fra terrassen. Lej en feriebolig på Tenerife og få en skøn ferie i Spanien.