Feriehuse på La Palma

La Palma er måske ikke den ø der oftest tale om, når talen falder på ferie på De Kanariske Øer, men øen byder også på masser af gode oplevelser og mulighed for ren afslapning i det dejlige klima. La Palma er den nordvestlige af De Kanariske Øer og har en varieret og smuk natur, der giver mulighed for mange aktivitetsmuligheder. Øen byder på alt hvad man kan forvente med et feriehus i Spanien, uanset om I rejser med hele familien, kæresten eller vennerne!

Familieferie La Palma

Populære feriehuse i La Palma

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i La Palma

Loading...

Feriehuse med pool i La Palma

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i La Palma

Loading...

Naturen på La Palma

La Palma er den grønneste af De Kanariske Øer med over 40% skovbestand og en temmelig solsikker vestlig del. La Palma byder også på et helbredende klima for personer som lider af astma og andre luftvejssygdomme i form af sin klare rene luft og er samtidig den ø som er rigest på vand og et upåklageligt drikkevand. På La Palma er der en unik og varieret natur. Bosque de Los Tilos er et smukt naturområde med mange rigtige gode vandrestier, som er godt afmærkede. På turistcentret kan I få hjælp til at planlægge jeres tur rundt i området samt få udleveret forskellige kort. På Volcan de San Antonio kan I opleve en vulkan helt tæt på samtidig med at I har den smukkeste udsigt over sydkysten. Tilknyttet til vulkanen er et lille museum. Der er også flere gode cykelruter på øen, for jer som godt kan lide at være lidt aktive også når I holder ferie. Det er ingen overraskelse at øen er blevet erklæret et UNESCO biosfærereservat. Det er svært at finde et uinteressant hjørne, når I lejere feriehus på La Palma.

Ferie på La Palma

Strande på La Palma

På østkysten af La Palma kan I slappe af på Los Cancajos-stranden, to kilometer nord for lufthavnen og to kilometer fra øens hovedby, Santa Cruz de la Palma. De vulkanske klipper beskytter stranden i den lille bugt mod bølgerne, så her rolige vandforhold - perfekt for børnefamilier. Under havets overflade er der meget at opleve, så tag snorklingudstyr med og tag et kig under overfladen. Nær stranden er der flere restauranter, så I kan sagtens afsætte en hel dag til afslapning og spændende oplevelser på stranden. På den sydlige side af La Palma ligger en af øens nyeste strande, Echentive. Stranden blev skabt i forbindelse med et vulkanudbrud i 1971 og er ca. 270 m lang. En af de bedste strande på La Palma er La playa de Nogales, omgivet af bjerge med vandrestier, lavasten og masser af grønne områder. Udover disse tre strande er der en håndfuld mere, hvor I kan nyde skønne feriedage.

Madoplevelser på La Palma

Det kanariske køkken er lig med enkel mad med mange kulinariske traditioner. Klimaet og brugen af produkter i umiddelbar nærhed og ellers fra øen, er hovedingredienserne til de traditionelle opskrifter. Fisk står selvfølgelig centralt. Man behøver ikke være den store fiskeentusiast til daglig, men man bør absolut prøve de lokale fiskespecialiteter, når man besøger La Palma. Fisk grillet, kogt eller smørstegt og tilsat de typiske „papas“ samt mojo-sauce gør alle smagsløg glade. En salat som tilbehør og den lokale vin runder middagen af. Skulle fisk ikke lige være sagen, så tilbyder restauranterne naturligvis også kød (oksekød, svinekød, lam etc.). De alleryngste skal heller ikke undvære de populære pommes frites, pasta eller pizza.

Feriehuse på La Palma

I kan leje skønne ferieboliger på La Palma gennem NOVASOL feriehusudlejning. I et feriehus får i en ferie med frihed - i planlægger selv dagen og styrer tempoet, der er ingen eksterne guides eller krav, medmindre i selv ønsker det. I kan leje feriehuse på La Palma med alt hvad hjertet kan begære af faciliteter. Lej f.eks. et feriehus med egen pool eller beliggenhed nær stranden og havet, så I kan høre havets brusen fra terrassen. Uanset hvilke krav og behov I har, kan I garanteret finde et feriehus, der kan give jer den perfekte base til ferien på La Palma!